fbpx

Nikki, de dochter van Marjolijn, beheert onze webshop, I AM Your Present. Ze vertelt over ‘I AM-en’ én natuurlijk over het runnen van de webshop.

Als de dochter van Marjolijn heb ik I AM natuurlijk al vanaf jongs af aan meegekregen. Dit was aan de ene kant heel fijn en heeft me vaak geholpen. Bijvoorbeeld op momenten dat ik me ziek voelde. Dan herinnerde ik me dat ik ‘IK BEN de Volmaakte gezondheid’ kon denken in plaats van ‘Ik ben zo ziek’. Of wanneer ik in het vliegtuig zat met vliegangst en we turbulentie kregen en ik ‘IK BEN het Volmaakte evenwicht van dit vliegtuig’ dacht. Waardoor ik me rustiger voelde en nu kan vliegen zonder drama. 

Maar aan de andere kant wil je soms ook even kunnen klagen over bepaalde dingen tegen je moeder en dat werd dan – voor mijn gevoel – vaak afgekapt. Dan moest ik een prayer zeggen in plaats van klagen. Op dat moment zei ik haar wel na, maar wist ik eigenlijk niet zo goed WAAROM ik het precies zei. Daarom ben ik een aantal jaar geleden de jaartraining gaan volgen samen met mijn beste vriendin. Deze jaartraining heeft me veel geleerd over waarom we prayers zeggen en wat dit voor positieve gevolgen kan hebben in het leven. Ik vond het heel knap van mijn moeder dat ze zo goed training kan geven voor een grote groep mensen. En ik vond het ook heel indrukwekkend om verhalen te horen van andere mensen over wat ze meemaakten door hun focus op de I AM Presence. Toch vond ik het lastig om het zelf consistent te doen in mijn eigen leven. Ik was natuurlijk nog jong, mensen om me heen waren er niet mee bezig en ik vond dat mijn leven ook wel prima ging zonder elke ochtend een prayer te doen. 

Iets meer dan een jaar geleden vroeg Marjolijn mij of ik het leuk zou vinden om een webshop te helpen op te zetten en daarna te runnen. Op dat moment was ik net klaar met mijn stage en mijn studie was door corona een beetje naar de achtergrond gegaan. Het leek me eigenlijk wel heel leuk om te doen. Ik ben drie dagen in de week naar kantoor gegaan, heb heel veel onderzoek gedaan naar het opzetten van een webshop en wat we hier allemaal voor moesten doen, we hebben een naam bedacht, leuke producten bij elkaar gezocht en eigenlijk ging het toen heel snel. We lieten mooie labels ontwerpen door onze designer, Jona. Webmaster Karsten maakte een mooie webshop en binnen een paar maanden waren we al live. En dat ging meteen super goed; de eerste dagen pakte ik wel honderd pakketjes per dag in. 

Ik vind het superleuk om met de webshop bezig te zijn. Ik doe dit gewoon vanuit huis, lekker een muziekje aan en pakketjes inpakken. Het is ook leuk om positieve feedback te krijgen en te zien hoe blij mensen zijn met de bestellingen. Ik ben echt heel trots op de mooie producten die we verkopen. De massageolie, etherische oliën en de wierook zijn allemaal handgemaakt door Michael Inden van de Stralende Zon. Ambachtelijke, pure en fijne producten zijn het. Sinds kort maakt hij ook de ‘I AM Energy’ en de rozemarijnolie voor ons. Marjolijn gebruikte dit 20 jaar geleden al met heel veel plezier. En mensen die het kopen geven terug dat ze er veel aan hebben. Ook leuk om terug te horen van bijvoorbeeld een acupuncturist dat hij het een heel bijzonder product vindt, dat hem echt helpt na een lange dag vol cliënten. Marjolijn en Joyce maken de geliefde frequentiekorrels ‘I AM Power’ en ‘I AM Protection’. En dan hebben we ook nog die prachtig vormgegeven inspiratiekaarten, die gemaakt zijn door I AM coach/trainer Mariske en Marjolijn, met designer Jona. En natuurlijk ook het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’, dat nog elke dag veel wordt verkocht. Recentelijk hebben we canvas tasjes aan de webshop toegevoegd met de tekst ‘I AM Love, I AM Light, I AM Peace’ en ‘Wie dit leest, is verlicht. Graag gedaan’. Stuk voor stuk allemaal producten waar we trots op zijn en die ik zelf ook dagelijks gebruik. 

Het is ook zo leuk om het hele proces van de productontwikkeling mee te mogen maken. Vanaf het moment dat we iets nieuws bedenken, het proces van het laten maken van het product, labels laten ontwerpen, de producten labelen, en dan uiteindelijk iets in je hand hebben wat een paar weken of maanden ervoor nog niet bestond, maakt me heel blij.

Doordat ik nu fulltime bij I AM werk, pas ik de prayers en meditaties ook veel meer toe in mijn eigen leven. Dagelijks starten we met alle collega’s met de ‘dagstart’. Om half 10 komen we online bij elkaar, vragen een prayer voor iedereen binnen de I AM Academy (ook onze deelnemers), iedereen die ons lief is en onszelf en spreken deze uit. Ik ben nu op een punt in mijn leven dat ik wel degelijk verschil merk of ik een prayer doe of niet. En ik neem sinds een paar maanden ook een aantal support taken over van collega Mindy, die met zwangerschapsverlof is. Door alle mails te lezen, merk ik nu pas écht wat een impact de I AM Academy en mijn moeder hebben op levens van heel veel mensen. Ik ben heel erg trots op haar.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest