fbpx

I AM Ervaringen

Dit zeggen onze deelnemers

Persoonlijk heb ik heel veel aan de jaartraining gehad en ermee een goede basis gelegd om er mee verder te kunnen. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Niet omdat het nodig is of moet; het geeft zo’n andere energie gedurende de dag. Als je dat gevoel eenmaal hebt, wil je niet anders meer. Natuurlijk zijn er momenten van uitdaging; ik merk dat ik daar nu anders mee om kan gaan. Bepaalde angsten en overtuigingen zijn ten goede veranderd. Wat heel veel rust geeft in de ogenschijnlijk uitdagende tijd van nu. Het geeft me veel vertrouwen en de wetenschap dat ik mag vragen om hulp aan mijn Hoger Zelf, mijn I AM Presence. Dat ik niet alles, eigenlijk niets meer, in mijn hoofd hoef uit te piekeren. Tijdens de training heb ik zulke mooie momenten van heelheid en licht kunnen ervaren. Zoveel liefde en zo’n thuiskomen. Eigenlijk niet eens in woorden te vatten.

Wat voor mij ook heel bijzonder is geweest, is dat ik het contact met mijn dochter (24 jaar) heb kunnen herstellen. We waren elkaar een aantal jaren geleden totaal kwijtgeraakt. Na de scheiding. Geen enkel contact was nog mogelijk. Het is tijdens de training langzaam hersteld en na een procedure (waarmee je leert iets in de toekomst te zetten) volledig hersteld. Ik kan niet uitleggen hoe belangrijk dat voor me is; ook nu staan de tranen in mijn ogen terwijl ik typ.

Wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen, ontdekken wie je kunt zijn zonder al de stemmetjes in je hoofd en wie je dan kunt zijn, dan is deze training iets voor jou.

Joyce

Ik kwam in contact met IAM 2 dagen na mij 60e verjaardag en 1 dag na een ingrijpend besluit diep van binnen. Een langdurige vriendinschap voelde al zó lang niet meer goed omdat we ook samen werkten op onze school. Het kostte teveel energie en gaf al zolang geen veilig gevoel meer en ik heb dat besluit aan haar geschreven en niet durven zeggen. De dag erna voelde ik me weer verscheurd van binnen en twijfelde of mijn besluit goed was. En toen las ik de mail van I AM. Ik downloadde de inlogcode en onderging mijn eerste I AM ervaring. Mijn hart werd warm en krachtig voelbaar. Mijn verscheurde gevoel zakte weg en er kwam een gevoel van rust over me. Wat ik dat op dat moment mocht voelen resulteerde in een kennismakingsdag en deelname aan jaartraining 1. Het hele jaar geeft me meer en meer een gevoel van harmonie en rust. In heel veel situaties maak ik gebruik van de oefeningen en intenties. Mijn omgang met mezelf is drastisch veranderd. Ik veroordeel mezelf minder en ik kwalificeer onder andere dingen als schuldgevoel of ondermijnende gedachten direct met mijn stralende I AM. Het werkt en ik voel me sterk en goed.
Het wordt steeds meer een onderdeel van mijn ZIJN.
De vriendschap is nog niet hersteld, maar de ruimte geeft me ook weer veel nieuwe dingen en vooral rust.

Mariska

I AM

Wat ik als heel anders en erg prettig ervaar al vanaf dag 1 dat ik met de inlogcode begon:
ik zit veel minder in mijn denken. Van het “malen” heb ik op een enkele keer na, geen last meer. Als dit wél zo is, ga ik onmiddellijk de I AM, HELP ME etc. toepassen en dit werkt dan SUPER!

Mijn I AM handelt door mij, voor mij, als mij en dit ervaar ik echt zo! De mensen om mij heen hebben mij zien veranderen in positieve zin. Ik gedraag me minder druk, minder chaotisch, ik ben evenwichtiger. Toen ik net 1 maand met de I AM bezig was, zei een klant (met wie ik net een half uur in contact was) tegen mij: jij bent in balans! (en, dit heeft niets met mijn werk te maken!) Waarom zei hij dit? Alsof deze persoon gestuurd werd om mij dit te vertellen. Ik vond dit zo bijzonder!
“Ik vind overal niet zoveel meer van” merk ik duidelijk. “Mijn oordelen” is veel en veel minder geworden.

Wat ook opmerkelijk is: voorheen wist ik altijd precies na afloop van een bijeenkomst wat mensen voor kleding droegen. Dit weet ik nu niet omdat ik hier kennelijk geen aandacht meer aan schenk! (op mijn verjaardag zijn we uit eten geweest met ons gezin en de volgende dag zei ik tegen mijn man: ik weet niet eens wat Barbara (onze dochter) gisteren aanhad! Dit was het moment dat het tot me doordrong dat dat voor mij heel bijzonder was om dit niet te weten.

Mijn 2 dochters “zag” ik altijd als een soort verlengstuk van mezelf. Enorm veel energie heeft me dit altijd gekost .Dit is totaal verdwenen! Ik vind alles zoals het zich aandient, en zoals het is, prima! Ook op dit gebied vind ik overal niet meer zoveel van! Dit geeft een enorme rust.

Door prayer nr 186 Prayer for highest good meermalen per dag te doen, heb ik het volgende grote cadeau “gekregen”: mijn jongste dochter en haar gezin (vriend en zoontje van nu 2 jaar) vertelden ons dat ze tegenover ons een huis gingen bezichtigen (voor mijn man en mij kwam dit uit het niets. Ze waren wel met huizen bezichtigen bezig maar niet zo dicht bij ons in de buurt) en binnen een week na bezichtiging hebben zij een bod gedaan en sinds 1 maart wonen ze hier nu.
Dit had ik nooit durven dromen: mijn dochter én kleinzoon die zo dichtbij ons wonen!

Met mijn oudste dochter hebben wij 9 maanden lang geen contact kunnen hebben. Dit was vanaf juli 2018. In augustus kwam de I AM op mijn pad en dagelijks ben ik de inlogcode, klaarzetten voor de dag en prayers uit Instant healing gaan toepassen. De I AM is mijn “redding” geweest om deze periode door te komen! Als mensen in die periode aan mij vroegen: Hoe gaat het met je? Dan antwoordde ik oprecht: Ja, heel goed, ondanks de situatie waarin ik zit. Doelend op het geen contact met mijn dochter hebben. En, dit was zo fijn! Op de dag dat wij weer met onze dochter het eerste contact in gingen, heb ik voorafgaand aan het weerzien, 1,5 uur ge-I am-ed. Ik was bijzonder kalm en had geen last van nervositeit. Ik voelde totaal geen behoefte om het verleden opnieuw de revue te laten passeren, het zijn enkel nog “verhaaltjes” en zij voelde bij mij een enorme rust. Inmiddels heb ik haar over de I AM verteld.

Mijn schoonzus waar ik al 33 jaar geen prettig contact mee had, heb ik ná prayers erop los gelaten te hebben, uitgenodigd om samen uit eten te gaan. Zij omhelsde me onmiddellijk nadat ik het voorstel had gedaan en vertelde hoe fijn ze dit vond. Inmiddels zijn we samen uiteten geweest en die avond hebben we van 19.00-23.30 uur aansluitend rustig zitten praten, veel gelachen én heerlijk gegeten. Ik had een restaurant gereserveerd waar je echt een hele avond “zoet” bent. Voor het eerst in 33 jaar dat wij met z’n tweeën waren en sindsdien is het contact fijn!

Ik merk ook heel goed, dat wanneer ik in contact kom met bijvoorbeeld klanten die met een groot EGO binnenkomen, dat dit EGO nu supersnel ontdooit. Dit ervaar ik ook als bijzonder prettig! Voorheen was ik hier bijzonder gevoelig voor en voelde mij al heel snel de “mindere”.

De I AM en deze mogen ervaren, is het allergrootste cadeau dat ik ooit heb mogen ontvangen!

Anoniem

Hoi mijn naam is Hilda Wieland en ik ben in januari 2019 ingestapt bij de I AM Academy. Mijn moeder was net overleden op 22 december 2018 na een lang ziekbed van Parkinson en Alzheimer. Praten met haar was al lange tijd niet meer mogelijk. Ergens in februari had ik een dag waarbij ik haar erg miste. Ze hield enorm van de film Dirty Dancing en keek deze menigmaal met mijn dochters als die toen ze nog goed was bij haar sliepen. Ik was onderweg naar mijn jongste dochter in de auto en net nadat zij was ingestapt kwam het nummer op de radio “ I have the time of my life “ uit Dirty Dancing , ik zei het tegen Noa (mijn dochter), oma is bij ons, waarop zij haar sweater omhoog deed en een shirt van Dirty Dancing eronder aanhad. Dit was zo een enorm cadeau, mam had in geen tijden zo duidelijk met ons gesproken, nu al eeuwig dankbaar met de tools en de wijsheid die ik leer bij de I AM academie .

Liefs ,

Hilda

Ik zat vast in mijn leven toen ik begon aan de jaartraining van de accedemy.
In de jaartraining heb ik weer geleerd wie ik ben en hoe krachtig ik ben als een goddelijk wezen en dat ik niet beperkt ben, maar altijd een keuze heb om te kiezen hoe ik mij wil voelen. En dat ik tools heb om mijn eigen werkelijkheid te creëren. Ik heb geleerd dat ik een bijdrage ben aan de wereld en daar voorbij om mijn oneindige licht te laten schijnen voor wie het wil zien. En dat het niet belangrijk is wat anderen van mij vinden omdat ik mijzelf in die ander zie, en los kan zijn van alle oordelen, discriminatie en buitensluiten omdat we vrij zijn en heel zijn. De I AM is een manier van leven.
Ik ben ontzettend dankbaar voor Marjolijn en haar filmpjes in mijn leven zodat ik in haar mijzelf terug heb gevonden. Ik hoef er niet meer bij na te denken om I AM toe te passen. Ik hoef er alleen maar op te vertrouwen dat ik het ben.

Tijdens de jaartraining heb ik een nieuwe baan gekregen, en ben ik staat geweest oude overtuigingen bij mezelf te clearen. Zelfs mijn moeder (83) doet iedere dag de inlogcode en haar energie voor de dag klaarzetten. Daardoor is het voor haar beter te accepteren dat mijn vader anderhalf jaar geleden is overleden.
Liefs

Lorraine

Hi Marjolein,

Tuurlijk wil ik wat delen. Er is veel gebeurd en verschoven sinds mijn deelname. Mooie dingen maar ook ogenschijnlijk minder mooie dingen.

Door het werken met mijn I AM heb ik geleerd dat alle gebeurtenissen een dubbele lading hebben. De truc is om de positieve lading te omarmen en daarmee te werken. Want zo is gebleken dat het leven gebeurt voor jou niet tegen jou.

Voorbeeld? Nou ja, dat je door een brand in jouw huis bijna al je bezittingen kwijtraakt. En dan niet kiest om dat te betitelen en te zien als ‘vreselijk’. Maar als een grote schoonmaak en een vers begin. Dat leek vroeger onmogelijk en onrealistisch maar nu is dat mijn tweede natuur.

Ik ben blij en dankbaar dat ik mijn I AM nu kan voelen en bewust kan inzetten bij alle facetten in mijn leven.

Liefs

Fleur

Ik heb samen met mijn zoontje van 7 Ravi, de vierdaagse gelopen. We waren die dag met de auto gekomen en hadden de auto geparkeerd bij mijn ouders, 1 km van de start van de vierdaagse. Het was druk, 3500 kinderen. We waren met enthousiaste ouderen en kinderen van Ravi’s klas. Ik herinnerde me dat je digitaal de route kon vinden op je smartphone. Ik ging het dus opzoeken……,bij de start krijg je de route trouwens ook in papieren vorm mee, dit terzijde. Ik deed m’n smartphone weer in mijn jas en we gingen op pad………..Het was een leuke route en een stralende avond. Ravi en ik kwamen voldaan weer terug bij de start waar we waren begonnen. We gingen de auto ophalen bij de plek waar mijn ouders wonen, deze parkeerplek heeft een beugel die je met een sleutel omlaag kan doen.
Thuis aangekomen en ik mijn jas op de kapstok wilde hangen, kwam ik erachter dat mijn smartphone zich niet meer in mijn zak bevond, oeps mijn zakelijke telefoon waar alle afspraken,contacten et cetera in opgeslagen zat, was verdwenen. Ik bleef heel rustig en begon eigenlijk gelijk de I AM aan te roepen (te activeren). We hebben overal gezocht. Er was geen andere optie de route weer opnieuw te gaan doen om te kijken of de smartphone ergens onderweg is gevallen. Ik heb de fiets gepakt en de hele route gecheckt. Ik heb de I AM om hulp gevraagd; Help me en ik ben de volmaaktheid in mijn telefoon et cetera. De mobiele telefoon was compleet verdwenen;
Ing, mijn partner, heeft natuurlijk in het begin iedere keer gebeld op mijn smartphone maar kreeg geen gehoor. Ik kreeg een ingeving en ging toch terug fietsen naar de parkeerplek van mijn ouders, ik ging kijken of de iPhone was gevallen op de parkeerplek en fietste ernaar toe, ik zag niets en fietste weer weg. Na 100 meter hoorde ik een bekend telefoongeluid, mijn telefoongeluid, hoe kan dit ? Ik ging terug fietsen, waar het geluid vandaan kwam en jaaaaa. Mijn smartphone lag onder de beugel van de parkeerplek van mijn ouders en dit had ik nooit direct gevonden. Het is bizar dat Ing net op het moment dat ik in de buurt van de plek was, belt!!!!!!!!!!!
Een mooie I AM ervaring.

Met een vrolijke groet,

Tony

Ha Marjolijn,
Op dit moment voelt het nog wat vroeg in de training om met een goed verhaal te komen. Je mag het me op een later moment, als we zo halverwege zijn, zeker nog eens vragen. Heel rustig, stap voor stap, ben ik het materiaal aan het integreren. Hoe het nu voelt is dat de bedding van de I AM zich subtiel verstevigt. Dat is fijn. Er is meer zachtheid en contact met mijn hart. Liefde stroomt meer. Naar mijzelf, naar de anderen, naar het leven. Oordeel wordt gemakkelijk herkend en transformeert als vanzelf in compassie. De liefde voor God, de allesomvattende levensbron, wordt alleen maar groter. Dank voor wat je brengt. Ik geniet enorm van je stem en kijk uit naar de volgende trainingsdag.
Lieve groet,
Nanette

lieve allemaal,

graag deel ik mijn beleving met de I AM.
Ik deed de inlogcode voor de allereerste keer. Een uurtje daarna kwam mijn puberdochter boos de trap af. Meestal clasht het dan onmiddellijk tussen haar en mij, maar tot mijn stomme verbazing ‘haakte’ er niets bij mij. Ik bleef rustig en werd niet boos tot mijn eigen verbazing.
Zo, dat werkt, was mijn conclusie. En dit voorval was de reden dat ik mij inschreef voor de jaartraining. De relatie met mijn dochter is er heel veel door verbeterd en daar ben ik heel dankbaar voor.

Anoniem

Ha Marjolijn,

Het is soms lastig om het goed te duiden. Ik denk aan een paar situaties waarbij ik dankzij mijn positieve levensenergie positieve feedback kreeg:
– mijn leidinggevende die mij begeleid in een terugkeertraject vroeg mij of zij mij als voorbeeld mag gebruiken, voor andere collega’s, van hoe je naar de dingen kijkt en hoe je in het leven kan staan. Evengoed met alles wat er ook op mijn bordje ligt. Dat ik het zo goed doe op eigen kracht.
– in gesprek met mijn nieuwe coördinator vertelde ik in een notendop hoe ik in het leven sta met mijn issues. Nadat ik zo het een en ander verteld had, zei hij: en je hebt nog steeds een grote lach op je gezicht.

Daarnaast herkende ik in een paar situaties dat ik bewuster reageerde en niet zo vanuit mijn eerste reactie reageerde, ik kan heel ad rem en direct zijn. Dat komt lang niet altijd goed over. Ook probeer ik met aandacht te luisteren en in een gesprek me af te sluiten voor wat er om mij heen gebeurd.

Mijn grote uitdaging in mijn leven, is altijd geweest en nog – in balans te zijn – met alles wat er op je pad komt. Tot op heden is me dat aardig gelukt en voelt het ook zo.
Doordat 12 jaar geleden mijn perspectief danig kwam te veranderen, ben ik het pad van spirituele/persoonlijke ontwikkeling opgegaan. Sinds een jaar of drie meen ik een stuk verlichting te hebben ontvangen wat zich uit in innerlijke rust, harmonie en vrede.
Het I AM traject verdiept en maakt het leven betekenisvoller en het maakt me bewuster. De prayers komen bij me binnen en de meditaties vind ik fijn om te doen. Daarnaast blijf ik nieuwsgierig naar wat er al weer klaar ligt in les 3 voor me.

Lieve groet,

Nynke

De I AM heeft mijn leven veranderd in nog geen jaar tijd heb ik meer “grip” op mijn gezondheid dan ik ooit durfde dromen. Vorig jaar was ik nog volledig slachtoffer van de Lyme en nu? Deze week start ik een prachtige online shop waar ik prachtige tools verkoop om je opnieuw te verbinden met wie je werkelijk bent.

Liefs en een dikke knuffel

Marije

Mijn ervaring met mijn I AM:
Door mijn prayers in te zetten bij het zoeken naar een nieuwe baan.
En nu inmiddels heb gevonden en super naar mijn zin heb “op het vakantie park”
Waar ik werkzaam ben als technische man/hovenier (hobby en werk gecombineerd).
Waar ik al heel lang naar op zoek was.
En ook nog mijn droom chalet mag laten bouwen.
Geheel naar eigen zin.
Heb ik zeker te danken aan mijn focus op mijn doelen die ik had gesteld.
Dit heb ik zeker te danken aan de jaartraining “I AM”.
Dit waren tot zover mijn doelen en er zullen nog meer doelen bereikt worden.
Als ik me blijf bezig houden met de prayers en blijf geloven in wat ik wil bereiken.

Arjan

Sinds de I Am in mijn leven is:
– Ervaar ik veel meer rust en minder stress in mijn leven. Heel veel dagen zijn volmaakt.
– Ervaar ik, dat als ik een prayer doe wanneer ik hulp vraag, het altijd de juiste prayer is.
– Ervaar ik, dat het fijn is om mijn prayers te zeggen en ik merk dat ik er ook steeds meer behoefte aan krijg om er tijd voor te maken.
– Kan ik problemen van anderen bij anderen laten. Iedereen bewandelt zijn eigen pad.
– Komen er veel nieuwe cliënten op mijn pad, cliënten die goed bij mij passen.
– Weet ik dat de dingen die gebeuren in mijn leven mij iets willen laten zien zodat ik ervan kan leren.
– Ben ik dankbaar voor heel veel dingen en stap ik altijd tevreden mijn bed in. Hoe fijn is dat.
Marjon

Na de dood van mijn zoon Jan was ik op zoek naar innerlijke rust.
Nu, na een paar maanden trainen, oefenen, kalm en doelgericht, komt het geluksgevoel weer af en toe opborrelen.
Elke ochtend een half uur eerder de wekker zetten, om dan te mediteren en de dag goed te beginnen levert me veel op: fit, opgewekt, klanten komen niet meer ‘binnen’, zodat ik ook ’s avonds nog energie heb om dingen te doen.
Prayers helpen me door moeilijke momenten. Als een soort heks mompel ik dagelijks ‘bezweringen’. Deze stoppen mijn negatieve, malende gedachten. Zodat er ruimte is voor liefdevolle, mij dienende gedachten.
Ik vraag, beveel, heb plezier en leef in vertrouwen.
Veel liefs,
Esther Hesselink
Esther

Ik wilde graag meer rust en vrede en dat kwam er. Na hindernissen op relatieniveau is er rust en vrede in mijn hart en kan ik met alle liefde kijken naar de relatie die er nu is. Het bleek dat ik zoveel uit vorige levens had te verhapstukken dat ik met mijn huidige relaties alleen maar boete aan het doen was. Boete voor alles wat ik in vorige levens schijn te hebben aangericht en te hebben veroorzaakt. Heel veel verdriet. Aan de hand van de prayers en het pendelen heb ik rust en harmonie gevonden. Vooral het pendelen vind ik heel fijn.

Mijn beelden van een relatie waren zo vervormd geraakt dat ik niks meer op waarde kon schatten en er met liefde naar kon kijken. Nu is er rust en vertrouwen.  Vertrouwen dat een zielsmaatje er ooit voor mij zal zijn, in dit of in een ander leven.

Wat er nu is, ervaar ik als rust, vrede,  harmonie en liefde. Ik kijk naar de wereld vol liefde, ervaar geen angst en weet dat alles goed komt. Ik probeer de poortwachter te zijn waar liefde, vrede en licht doorheen straalt de wereld in. Ik vergeet overdag vaak pas op de plaats te maken, maar merk ogenblikkelijk als ik vanuit mijn valse ik spreek. Zo blijf ik alert en probeer zo te verdiepen.

Ik ben echt super gelukkig met de kennismaking met mijn I AM en weet dat deze altijd bij mij is.

Heel veel dank aan jullie voor dit prachtige geschenk aan mij dit jaar.
Liefs, 

Liesbeth Gevers

Sinds ik met I AM begonnen ben, merk ik op alle fronten in mijn leven een positieve verandering. Ik kan nu veel makkelijker loslaten en vertrouwen op mijn I AM.

Een voorbeeld hiervan is een auto-ongeluk waarbij ik van achteren werd aangereden en de bestuurder van die andere auto weg vluchtte. Ik had boos en verdrietig kunnen zijn, maar ik voelde op dat moment, behalve lichamelijke pijn, helemaal niets; geen wrok, verdriet of frustratie. Ik was heel kalm, alsof ik niet degene was die dit allemaal beleefde. En ik was ervan overtuigd dat dit een healing signal was dus had ik nog wat werk te doen. Ik deed twee, soms drie keer per dag prayers uit het boek (na prayer 1, 3, 10 aan I AM vragen wat ik nodig had, of ik stelde een specifieke vraag), ik sprak regelmatig decrees uit zoals ‘Ik ben de enige tegenwoordigheid die handelt in mijn leefwereld’ en ‘I AM turn this condition upside down…’.
De weken die volgden waren een opeenstapeling van positieve dingen: de pijn werd minder, ik kon na twee weken normaal lopen, ik sliep beter en kon uiteindelijk accepteren dat ik tijd nodig had om te herstellen. Nu, bijna vier maanden later kan ik weer een beetje sporten, een nieuwe prestatie!

Ik merk dat ik bijna geen (bewuste) negatieve gedachten meer heb, en als die wel binnen sluipen, pas ik ‘Stop, you have no power’ toe of ‘I AM verteer dit’. I AM, een verrijking van mijn leven.

Rina

Hallo!

Hierbij een mailtje van mij over hoe ik het “leven” met de I AM ervaar.

Ik heb niet een hele duidelijke anekdote, maar misschien vinden jullie de kleinere ervaringen ook leuk om te lezen!

In maart ben ik op wintersport geweest. Al heel wat jaren ski ik, maar vanwege hoogtevrees en snelheidsvrees kwam ik telkens heel rustig naar beneden skiën. Ook stond ik op de steilere stukken zomaar een paar minuten helemaal geblokkeerd stil, tot frustratie van mijn medereizigers.
Nu ik elke ochtend al begin met mijn ochtend affirmaties merkte ik dat ik relaxter aan het skiën was. Maar toch, na een paar afdalingen stond ik weer vast midden op de piste. Denkend: oei!, wat steil… zie je wel, ik kan niet skiën…
En zomaar uit het niets ‘hoorde’ ik “Stop, you have no power!”
Huh?
Maar natuurlijk!
Deze tekst een paar keer herhaald en “I AM, kom tevoorschijn”.
En ja hoor, daar ging ik! Dagenlang was ik tijdens het skiën aan het praten tegen mezelf.
“I AM, help mij”
“Ik kan goed skiën!”
“Dank u God”
Mijn vriend wist niet wat hij meemaakte! Ik ben zelfs van de zwarte piste gegaan. Heerlijk!

Ik werk 18 uur per week op Schiphol. Na elke werkdag kwam ik helemaal leeg thuis. Geen energie meer, maar ik vind het werk zo leuk dat ik het toch al 20 jaar doe. Waar de wekker voor de I AM training eerst regelmatig om 4:00 ging, zet ik de wekker nu zelfs om 3:45, om eerst mijn meditatie te doen. Wat een verschil bij thuiskomst! Want ook tijdens het werken duik ik al vaker in mijn verbinding en voel ik de rust over me heen dalen.

Naast het werk op Schiphol heb ik mijn eigen magnetiseer praktijk. Ik kreeg na de magnetiseer sessies positieve reacties, maar ik voelde dat ik er veel meer uit zou kunnen halen. Alsof er een doorzichtige laag om mij heen zat waar ik niet doorheen kon komen om meer in de verbinding te komen. Sinds de I AM training gaan de sessies nog beter. Dan voel ik mij elke keer weer zo dankbaar.

Het grappige is dat ik van kleins af aan er al van overtuigd was dat we hier op aarde in een krap coconnetje leven, tenminste, dat gevoel had ik.
Ik had moeite met tijd en het ‘moeten’.
Ondanks dat was ik wel gelukkig en dat ben ik altijd wel geweest.
Maar nu ik de I AM heb ‘ontdekt’ voelt het echt als thuiskomen en ik mag mij zelfs nog gelukkiger voelen.
De rust en vooral het vertrouwen, daar ben ik zo dankbaar voor.

O ja, en gisteren liet ik een grote schroef op mijn teen vallen. Heel pijnlijk en het werd gelijk blauw. Ik ging mezelf magnetiseren en tegelijkertijd mijn teen herinneren zoals hij was voordat de schroef erop kwam…. Na één uur was alle pijn weg en zag hij er weer uit alsof er niets gebeurd was!

Ik wil jullie nog even laten weten dat de I AM voor mij echt levens veranderend is op een positieve manier!
Dank jullie wel, voor jullie openheid en behulpzaamheid!

Lieve groetjes,

Manon

Goedemorgen,

Een heel klein maar fijn voorbeeld was gister.
Ik reed met mijn moeder in de auto naar een plaats waar een winkel is waar zij altijd haar kleding koopt.
Meestal gaan wij op een maandagochtend, een rustige dag ook om te parkeren, er zijn parkeerplaatsen voor de deur.
Echter, gisteren was het vrijdag na Hemelvaartsdag, en prachtig weer. Dus, het was druk in de straat. Ik zag al snel, oh jee, geen parkeerplek voor de deur. Heel snel paste ik de I am toe, I am help me, ik brabbelde halve zinnen, want de tijd drong… En wat gebeurde er. Ik was een paar meter voorbij de winkel, en vlak voor me reed een auto
uit de parkeerplek weg, ik hoefde niet af te remmen, niet te versnellen maar schoof zo die plek in. Ik voelde een dikke glimlach en moest zelfs grinniken om deze gebeurtenis.

Marijke

Hoi Marjolijn,

Bericht gekregen dat ik als trainee manager aan de slag mag!!! Joehoeeeeeee!!! Dit wil ik al heel lang ??? al mijn gebeden zijn verhoord ? en ik ben er ook nog voor gevraagd, ik heb niet eens hoeven te solliciteren.
Gaaf hè!

Ik heb vanaf de eerste keer bij je in de workshop gekwalificeerd dat ik werk krijg dat bij mij past of beter ? en daarna regelmatig herhaald.

Liefs

Irene

Beste Marjolijn en I AM academy-team,

Graag deel ik met jullie een bijzondere gewaarwording, die ik opdeed toen ik net met de I AM jaartraining was begonnen. 

Al lange tijd (een jaar of 7-8) voelde ik dat ik in mezelf van de ene staat van zijn naar een andere staat van zijn kon shiften. Het voelde alsof ik, als er een zware, beladen energie in of rond mezelf aanwezig was, a.h.w. over kon stappen naar een ander level (ik weet even geen beter woord) in mezelf. Een level waar de energie lichter en liefdevol was. Waardoor ik me dan ook meteen lichter en meer verbonden met Liefde voelde. Een erg positieve ervaring natuurlijk, maar helaas deed mijn mind het bijna altijd af als een vlucht. Zo van: dat kan echt niet. Lekker gemakkelijk, even overstappen naar dat andere level, die andere staat van bewustzijn, maar je moet toch echt eerst helemaal in die zware energie duiken en die van top tot teen onderzoeken. Alle pijn die ermee gepaard gaat totaal doorleven; helemaal in het verhaal duiken en ontdekken wat je niet goed hebt gedaan. Anders ben je laf en zwak.

Tja, zo heb ik het ook jaren gedaan. Tot ik aan de I AM jaartraining begon. Al heel snel kwam het inzicht: die lichte, liefdevolle staat van bewustzijn waar ik naar over kan stappen is het I AM bewustzijn! En het bestaat dus écht! En ik mág ernaar overstappen als ik disharmonie in mezelf voel! Sterker nog, dat is de beste stap die ik kan maken op zo’n moment! Wauw! Wat een heerlijke gewaarwording was dit….en dat is het nog steeds. Thank you, I AM, and so it is!

Warme groet,

May

In vrede, liefdevol, zoveel cadeautjes en overvloed, het heengaan van mijn moeder gedeeld!
Ik weet niet hoe ik dit gebeuren “kort” op papier kan zetten. Wat ik wel weet is dat het inzetten van de I AM heeft gemaakt dat het zo is gegaan.

Ria

Lieve Marjolijn,
In de zomer ging het echt niet goed met een voor mij zeer dierbaar persoon.
Zij was toen diep wanhopig en met heel mijn hart heb ik daarom gebeden om hulp voor haar.
De volgende dag zag ik op Facebook jouw aankondiging voor een kennismakingsmiddag en dezelfde dag kwam ik ” toevallig” Evelyn Kalansee tegen.
Ze sprak heel enthousiast over de I AM training.
Het MOEST zo ZIJN , het voelde en voelt nog steeds dat mijn innige gebed verhoord was.
Ik vertelde mijn dierbare hiervan en ben ik met haar naar jouw kennismakkingsmiddag geweest.
Dat gaf haar uiteindelijk meer inzicht, wat een handvat werd om verder te kunnen.
Dat zal ze op haar manier vormgeven, bewuster van haar I AM.
Onlangs vertelde ze me, hoe ze na die middag weer vertrouwen in haar leven kreeg.
Voor mijzelf voelde die middag als een thuiskomen in mijZelf en besloot de I AM jaartraining te gaan doen.
Ik zocht altijd al naar de essentie van alles, was al bewust van eenheid, wat ik ervaren had.
(Maar leven was voor mij vaak ook lijden, ondanks de dierbare momenten die ik koester).
In mijn lange leven heb ik daarom heel veel gedaan en veel gestudeerd, juist ook op spiritueel gebied.
Er zijn vele wegen naar Rome, maar de I AM training is voor mij wel een prachtige snelweg.
Heel bijzonder is dat mijn dochter Marjolein ook enthousiast werd .
Zo gingen en gaan we samen naar jouw prachtige middagen, die zo helend zijn en inspirerend.
Na zware jaren leefde ik met verschillende heftige fysieke ongemakken en probeerde daar maar het beste van te maken.
Dankzij oefeningen in de training bij jou en jouw mooie meditaties begreep ik deze “”healing signals” plots nog beter en zo gebeurden en gebeuren er steeds wondertjes..
Wat een vreugde.
ik kan weer veel beter lopen, ben minder duizelig en kan na de oefening van Body, Mind en Spirit ineens gewoon uitademen zonder de zware medicatie van longarts, waar ik aan moest geloven.
Wat een verademing!
Haha leg dat de longarts maar even uit…
Daarvoor kon ik nachts nogal moeilijk en met veel gepiep uitademen wat me erg vermoeide.
Nu heb ik meer energie en zorg ook beter voor mijzelf, in plaats van dat ik mijzelf wegcijfer, zoals voorheen gebeurde.
Ook mijn relatie gaat nu fantastisch en zelfs financieel gaat het nu al beter.
Mijn hart gloeit van dankbaarheid en ik heb me opgegeven voor het tweede jaar bij de I AM Academy.
Daar verheug ik me op.
Tot ziens.
Liefs.

Clementine

Hallo Marjolijn,

Afgelopen dagen ben ik voor een vakantie/inspiratie reis een week naar Portugal geweest.
Genoten van Porto en Lissabon, het mooie weer, lekker eten op terrasjes.
Behalve vakantie was het ook een reis waarbij ik samen met een aantal Reiki collega’s Reiki projecten heb bezocht in Portugal.
Een van de onderdelen daarvan was een avond waarbij het de bedoeling was dat wij wat vertelden over onszelf.
Er was best een grote groep Portugese mensen aanwezig en natuurlijk moest het spreken in het Engels.

Normaal gesproken vind ik het al een uitdaging om voor een groep te spreken, laat staan in het Engels.
Het was een heel bijzondere ervaring: we zaten op een rij, mijn beurt kwam steeds dichterbij en toen ik aan de beurt was voelde ik echt dat mijn I AM het ” overnam”. Ik heb het gewoon gedaan!!!!

De afgelopen weken ben ik door de dag heen veel bezig met de zin: “I AM neem de leiding over mijn denken, mijn voelen en mijn handelen”. In Portugal gebeurde dat, heel gaaf om te ervaren!

Marian

Welke ervaring zal ik kiezen, ik heb er meerdere ervaringen meegemaakt. De eerste keer was ik op weg naar Haarlem (de eerste training) toen mijn Garmin uitviel en ik niet wist hoe ik bij de Zaanenstraat kwam, ik raakte in paniek. Ik stopte ik bij iemand en vroeg de weg. Diegene kon mij een stukje op weg helpen, maar niet helemaal. Weer raakte ik in paniek, allerlei gedachten kwamen op, zie je wel, je weet nooit de weg, en je kan het niet, je komt nooit op tijd enzovoorts. Opeens schoot het door mijn hoofd dat ik de I AM om hulp kan vragen, en ja hoor ik werd rustig en reed zo naar de Zaanenstraat terwijl ik er nog nooit geweest was.

Een andere ervaring is dat ik op de operatiekamer gepreveld schijn te hebben:  “Ik ben de volmaakte gezondheid en ik kies er voor om mezelf goed te voelen.’ Wat ik me goed herinner is dat ik een aantal keren diep in -en uitgeademd heb, waardoor mijn hartslag zover daalde dat het apparaat een alarm gaf. Heel bijzonder.

Lieve groet

Ilse

Hoi,

Ik was nog niet zo lang bezig met de I AM, toen dit gebeurde.

Ik moest naar de tandarts en zag mijn afspraak kaartje liggen op tafel.

Ik dacht oh die moet ik in de agenda schrijven anders ga ik het vergeten.

Wat gebeurt er, ik vergeet het (had het ook zo benoemd). De Tandarts belt op waar ik blijf, op dat moment was ik erg druk met de I AM,

Ik zei: “oh ik kom er aan” zij zei, “nee hoor je bent te laat, je mag een andere afspraak maken en van deze komt een rekening.” 

Ik zei: “ja ik had om half 11 een afspraak en het is nu 5 min later en ik ben er binnen drie minuten, dus er nog tijd om een gedeelte van de behandeling te doen.” Direct er heengegaan met in mijn hoofd I AM help mij.

Zij zei: “oke, ik overleg, ga er maar vanuit dat je een nieuwe afspraak moet maken.”

Inmiddels stond ik voor de deur en vertelde dat ik nu dus 8 minuten te laat was.

Dat ik vond dat ik echt recht had op de resterende behandeltijd en dat wat niet gedaan kon worden ik een andere afspraak zou maken. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de behandeling heb ik aldoor in mijn hoofd gevraagd I AM help mij, bij deze behandeling. I AM help mij. En ik ( Ria) doet niets en nog eens niets.

Ik was verbaasd en ging in gesprek met de tandarts. Dat was niet handig, I AM help mij, Ik kreeg door ga zitten en hou je mond.

Dat deed ik, met in mijn hoofd I AM help mij. De behandeling ging moeiteloos en zonder pijn, binnen de tijd was alles gebeurd.

Ik ging met een super gevoel naar huis. Zeker met de bevestiging, ( I AM ) het werkt.

I AM bedankt, dit had ik voor die tijd zeker niet zo gedaan.

Ria

Hi Marjolijn,

Ik heb zeker positieve ervaringen met de I AM. En wat is het fijn om dagelijks met de training bezig te zijn.
Toen ik begon, vond ik het heel moeilijk om in het dagelijkse leven in verbinding te blijven met mijn hogere zelf.
Tijdens de eerste trainingsdag (februari) kwam ik tijdens de meditatie weer in verbinding met mijn I AM en werd ik overladen door emoties, tranen liepen over mijn wangen en het voelde of ik alvast mijn verjaardagscadeau uitpakte. Ik voelde de onvoorwaardelijke liefde in mij en in alles en iedereen. Dat gevoel wilde ik altijd haha…
En nu begrijp ik inmiddels steeds meer hoe sterk mijn valse IK mij hiervan af weet te houden en mij steeds weer in een soort “loop” terecht laat komen.
Met technieken als STOP je hebt geen kracht … vind ik superhandig om dit te stoppen … en verbaas ik mij keer op keer hoeveel gedachtes er opkomen in je hoofd.
Dagelijks de prayers en de decrees toepassen geven mij mijn kracht terug over mijn handelen en dat is heel erg fijn.
Ik heb nog geen droombaan gevonden en ik leef nog zeker niet mijn volle potentie maar ik heb wel mijn baan opgezegd en dat is volgens mij de eerste stap naar mijn volgende droombaan.
Ik voel heel erg dat ik kan vertrouwen dat alles in divine time and order zal gebeuren.
En dat betekent zeker niet dat ik afwacht en achterover leun.
Maar meer leven vanuit afstemming, verbinding en wat ik hier te brengen heb op aarde.

Weet niet of je er wat aan hebt maar ik vind het lastig om onder woorden te brengen, maar de I AM brengt mij echt heel veel.
De opzet vind ik superfijn want het heeft echt tijd nodig om het te “leven” en daarbij helpen de Facebookgroep, de filmpjes, de nieuwe wekelijkse meditaties en de trainingsbijeenkomsten.
Ook helpt de I AM mij om in mijn kracht te blijven in deze wereld met veel negativiteit en angst.
Kortom ik ben dus superblij dat jullie zo’n mooie training geven tot snel!

Liefs Patricia

Patricia

Beste Marjolijn,

Een anekdote kan ik niet zo 1,2, 3 delen. Maar ik kan wel mijn best doen om mijn gevoel weer te geven.
Positief: in moeilijke situaties heb ik altijd gevoelsmatig durven vertrouwen op mijn intuïtie die mijn vertrouwen gaf dat het goed zou komen, hoe dan ook. Ook lijk ik vaak intuïtief te weten dat het pad dat ik loop het juiste pad is, ook al is het vaak lastig en onduidelijk waar het toe leidt. Ik noem het mijn ‘automatische piloot’. Dat geeft op een bepaalde manier rust. Nu durf ik soms te denken dat mijn I AM mooi is en krachtig en veel/alles aankan.
Voordat ik bij jou kwam heb ik het vaak gerelateerd aan mijn beschermengelen; nu denk ik te weten dat het een combinatie is van mijn I AM met de engelen die mij hier op aarde begeleiden. Ik heb dat al diverse keren mogen ervaren: een moeilijke situatie en ik leek gedragen te worden! Eind januari was het dat ik nog opzag tegen een feestje, maar toen ik daar was kwam ik thuis, in het huis, bij de mensen: ik was die avond de mooiste versie van mijzelf – kon me niet herinneren wanneer dit voor het laatst zo was. Ik geloof in je training en ik geloof dat ik dichtbij het punt sta dat ik begrijp hoe ik het op een natuurlijke manier in mijn leven kan inpassen.
Negatief:
Wat is negatief? Nu vind ik het nog lastig om de I AM toe te passen op het moment dat alles in duigen lijkt te vallen, een conflictsituatie ontstaat o.i.d. Ik vind dan niet de rust om terug te gaan naar mijn I AM, ook omdat ik dan niet zo snel weet hoe ik de I AM om raad kan vragen qua kwalificeren…
Ik doe mijn prayers in de ochtend (volmaakte dag, 1,3 en 10 en twee prayers die ik ‘gevonden’ heb toen ik erom vroeg). Maar verder valt het nog niet helemaal op zijn plaats… Lastig om uit te leggen, maar ik weet dat het goed komt. Je meditatie van afgelopen donderdag maakte veel bij mij los.

Mocht je mijn ervaring willen delen mag dat natuurlijk. Mag met naam, geen probleem!

Tot maandag!
Groet,

Jacqueline

Lieve Marjolijn,

Hierbij mijn ‘bijzondere momentje’, welke ik ook in de facebookgroep heb gedeeld op 10 april:

Opnieuw een bijzonder moment beleefd gisteren wat ik even wil delen. Al even loopt mijn (lat)relatie niet zo lekker en ondanks dat ik al min of meer op het punt aan het belanden was van ‘het gaat niks meer worden, ik moet er een punt achter zetten’, deed ik gistermiddag de inlogcode en kwalificeerde toch nog maar een keer mijn relatie. Die middag was ik zwaar teleurgesteld over een appje waarin ik vond dat hij heel egoïstisch was. We zouden een avondje uit gaan en ik besloot te appen dat ik niet meer kwam en dat ik teveel verdriet heb van hoe het gaat tussen ons et cetera. En ik dacht ‘nou, die inlogcode werkt lekker zeg!!!’
.
Het escaleerde, hij werd heel boos en verdrietig, appte allemaal boze en verdrietige berichtjes, belde me tig keer maar ik besloot dat het beter was om hier op een later moment op terug te komen en beantwoordde niets.
.
Ik raakte wel een beetje in paniek want misschien was dit wel het einde en moest ik niet toch zijn telefoontje beantwoorden… maar toch was er een stemmetje in mij dat zei ‘rustig blijven’ en dat deed ik.
.
Mijn vriendin kwam even eten en het avondje uit zou ik dan maar met haar doen. Tot mijn vriend ineens op de stoep stond… of we konden praten. Ik gaf aan er voor open te staan maar wilde wel dat mijn vriendin erbij bleef.
.
En dat werd een heel bijzonder en goed gesprek waarin we dingen van elkaar inzagen en patronen herkenden. Waarbij mijn vriendin hielp om mijn gevoelens bij hem kenbaar te maken en we uiteindelijk toch heel fijn samen een ontspannen avond zijn uit geweest.
Dus, Bianca…. die inlogcode werkt mooi wel. ️

Liefs,

Bianca

Lieve Marjolein,
Toen ik mij bijna twee jaar geleden liet verrassen door de I AM, had ik geen idee waar ik mee begon. Ik kwam wel voor mezelf, maar ook voor mijn partner en onze relatie. Maar de I AM omvat alles, en dus heeft het ook invloed op alles wat ik doe. Het heeft invloed op mijn werk, vrienden, familie, lange autoritten, mijn honden, mijn buren, mijn bankrekening en nog veel meer. De I AM heeft me geleerd hoe ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen omgeving en hoe ik kan bereiken wat ik wil en hoe ik veel meer mijn eigen zelf wordt en mijn omgeving dat voedt.
Om enkele voorbeelden te geven wat het mij tot nu toe heeft opgeleverd:
Ik voel me meer thuis in mijn relatie. Waar ik voorheen nog wel eens het gevoel had vast te zitten of dat alles maar voor mij bepaald werd, hebben we nu balans. En als er even geen balans kunnen we dit oplossen door de achterliggende oorzaak aan te pakken en buiten de emotie om.
Op mijn werk heb ik veel meer focus en maak daardoor minder fouten. Ik laat me minder afleiden / beïnvloeden door persoonlijke situaties of omstandigheden van mensen waar ik over de vloer kom. Ik hoor het aan, ik erken hun emotie en heb begrip voor de situatie, maar ik neem het niet mee. Zodra de voordeur dichtgaat achter mij, ontlaad ik mijzelf zodat ik het niet meeneem.
Ik merk dat door mijzelf “open en verwachtingsvol” op te stellen en er niet direct iets van te vinden (er dus geen lading op te leggen bij voorhand), situaties waar ik voorheen enorm tegenop kon zien en / of die heel erg tegenvielen, nu vloeiend en vlekkeloos gaan. Gesprekken met leidinggevenden, loononderhandeling, klussen met volgens mijn collega’s of leidinggevenden “moeilijke klanten”, examens, een parkeerplek vinden in Amsterdam centrum langs de grachten, et cetera. Laatst zei een collega: “Bij jou lijkt het allemaal maar steeds mee te vallen”, en dat klopt als een bus. En geloof mij, dat maakt “het leven” een stuk aangenamer!
Mijn vrouw en ik hebben een ernstig ongeval gehad tegen het einde van het eerste jaar van de training. Verbrandingen op ons lichaam en gezicht, het zag er niet uit. Wij hebben direct vanuit de I AM gehandeld en dat heeft er voor gezorgd dat we bijzonder snel revalideerden. We bleven positief en hebben heel bewust gekozen om dat ook van onze directe omgeving te verlangen. Mensen die moeite hadden om positief te zijn hebben we opties aangereikt om het te worden, en anders te wachten met contact op te nemen. Als ik terug kijk op die periode, voel ik alleen maar dankbaarheid en ben verwonderd over hoe soepel het allemaal is gegaan. Ik weet tevens 100% zeker dat als dit ons overkomen was en wij niet met de I AM in aanraking waren gekomen, we er niet zo goed mee om hadden kunnen gaan.
Wij hadden niet zo’n goede relatie met onze directe buren. Het is best hoog opgelopen. Als ik nu terug kijk was ik zo gefocust op wat ik niet wou, dat ik alleen maar kreeg wat ik niet wou. Het moment dat ik dat heb los kunnen laten (dat heeft me heel wat tijd gekost, het zat blijkbaar erg diep) en me heb gericht op wat ik wel wil, is alles verbeterd. Met de buren aan de ene kant hebben we nu leuk en goed contact. We hadden onlangs met de buurman van de andere zijde ineens een leuk gesprek, vanuit het niks!

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Er zijn nog honderden dingen die ik aan wil pakken, en dat komt allemaal vanzelf wanneer de tijd daarvoor rijp is. En dat laatste merk ik vanzelf want het dient zich dan ook toe. Ik deins er niet meer voor terug, maar ontvang het met open armen. Ik weet nu hoe ik de blokkades die in mij zitten op kan lossen en vertrouw erop dat mij datgene toekomt wat ik nodig heb.
Door vertrouwen te hebben in mijn “I AM” kan ik mijn leven op zijn beloop laten, maar ik heb het gevoel meer controle dan ooit te hebben. Iedereen die voelt dat hij of zij vastzit in een routine of draaimolen, niet tevreden is met zijn of haar levenskwaliteit of op zoek is naar verdieping van het zijn, is bij de I AM Academy op de juiste plek.

Anoniem

Meer weten over de online jaartraining?

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest