fbpx

Ons team

Wat goed dat je bij ons komt kijken. Het is zo belangrijk om te voelen en te ontdekken wie er allemaal bij ons in het team zit. Wie zijn toch de mensen achter de I AM Academy? Mogelijk onderzoek je of jij het pad van de I AM (focus op jouw Hogere Zelf) hier kan starten of voortzetten.

Wees welkom! We stellen ons graag aan je voor. We zijn trots op hoeveel gave mensen we al bij elkaar hebben weten te brengen. Dankbaar voor alle kansen die wij krijgen en de mogelijkheid om ook zelf als team steeds meer te groeien.

De missie van de I AM Academy is een helder verlangen om meer ‘Harmony, happiness and healing’ te brengen. Dit doen wij in de vorm van het geven van trainingen, zowel live als online.

Marjolijn Loderichs
Oprichter en hoofdtrainer

Marjolijn Loderichs is de oprichter van de I AM Academy en hoofdtrainer van de jaartrainingen. Waar het een aantal jaren in een intieme setting begon, is het nu uitgegroeid tot een grote, succesvolle academy. Een gedegen en impactvolle eerste en tweede jaar I AM trainingen, online programma’s en events staan nu bij ons op de agenda.
Naast dat Marjolijn vele van de trainingen geeft, is zij ook de mama, de richtinggever en inspiratiebron in onze academy. Wil je meer over Marjolijn en haar achtergrond weten? Klik hier.

Onze I AM (co) trainers

Lucia Orlando

Lucia is co trainer van Marjolijn en begeleidt als trainer een aantal dagen van de eerstejaars jaartraining. Zij is een zeer geïnspireerde vrouw die tijdens haar I AM reis heel duidelijk heeft gevonden, dat dit is de manier om haar spiritualiteit en al haar kennis over te brengen. 
Al meer dan 15 jaar is zij reikimaster, energetisch masseur, coach en healer. Als trainer is zij een frisse, heerlijk praktische en gegronde teacher. Vraag haar vooral eens naar haar eigen ‘les’ rondom ogenschijnlijke geldproblemen en hoe zij vanuit de I AM practice dit heeft opgelost. Je gelooft het bijna niet!

Joyce Chamaoun

Joyce is co-trainer van Marjolijn in Online Jaartraining 1 en trainer in het 2e jaar.
Daarnaast werkt zij bij ons op kantoor als content manager en ontwikkelt zij (samen met Marjolijn) al onze (online) programma’s.
Zij heeft een fijne I AM focus en is heel helder in haar uitleg. Zeer praktisch en met humor. Haar lach werkt aanstekelijk. Probeer die maar eens te ontlokken.  

Mariske Hekkenberg

Mariske is trainer bij Online Jaartraining 2. Daarnaast is ze forumleider voor alle jaartraining groepen en één van de I AM coaches. Op kantoor verzorgt ze onder meer de online communicatie als onderdeel van het Marketing team.
I AM-er van het eerste uur, praktisch, grappig en een fijne, persoonlijke hands-on steun voor jouw vragen over I AM.

Nelleke Zitman I AM

Evelyn Kallansee

Evelyn is SOMA Breath trainer bij de Online Jaartrainingen. Ze is één van de eerste deelnemers ooit aan de I AM Academy. Daarnaast geeft ze geeft 1-op 1 sessies als I AM coach en geeft ze online prayer circles. Wellicht kom je haar ook tegen als één van onze zangeressen tijdens onze live events.

Onze I AM forumleiders

De forumleiders van I AM Academy beantwoorden vragen van deelnemers aan de online trainingen in het forum en van de jaartraining deelnemers in de besloten Facebook groepen. Ze hebben allen zelf de jaartrainingen gevolgd en delen hun kennis met groot plezier.

Rina

Forumleider ‘Thuis in I AM’

ellen van zonneveld IAM

Nelleke

Forumleider ‘Thuis in I AM’ & Online Jaartrainingen

Nelleke Zitman I AM

Ellen

Forumleider ‘Thuis in I AM’ & Online Jaartraining 1

Het I AM kantoorteam

En hier is het kantoorteam. Want we doen het met z’n allen, dat is zo duidelijk elke dag weer.
Ons kantoor is in Amsterdam, vlakbij het Centraal station en daar werken we elke dag om de I AM Academy en haar missie te doen slagen. Er is heel veel contact met onze deelnemers en mogelijke nieuwe cursisten!

Lisa

Business partner – algemeen management

sandra iam academy

Sandra

Manager Advies & Support

Joyce

Programmamaker en content manager

Maarten

Marketing manager

Mariske

I AM Coach en Online communicatie manager

Mindy

Social Media, Accounting & Support manager

Nikki

Webshop beheerder

Florentine

Functioneel beheerder

karsten

Karsten

Web developer

Yazmin

Webshop assistent

Leuk weetje

Practice what you preach, toch? Wij zijn allemaal zelf ook deelnemer (geweest) aan de jaartraining en vanuit dit persoonlijke enthousiasme werken wij nu mee aan de verspreiding van deze prachtige praktische diepgaande kennis.
Zo hebben we ook allemaal onze eigen ‘practice’ opgebouwd (die bijvoorbeeld bestaat uit het ’s ochtends klaarzetten van onze dag, het afsluiten van dag en gedurende de dag ons vanuit I AM verhouden tot wat zich laat zien).
Elke ochtend starten wij op kantoor met de dagstart. Dat doen wij onder meer met een prayer uit het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’ (onze vertaling van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky) en een korte meditatie.

Wil je meer weten over wat we allemaal doen?