fbpx

Over ons

Het team van I AM Academy

Wij zijn de I AM Academy

Wat goed dat je bij ons komt kijken. Het is zo belangrijk om te voelen en te ontdekken wie er allemaal bij ons team zit. Wie zijn toch de mensen achter de I AM Academy? Mogelijk onderzoek je of jij het pad van de I AM hier kan starten of voortzetten.

Wees welkom! We stellen ons graag aan je voor. We zijn trots op hoeveel gave mensen we al bij elkaar hebben weten te brengen. Dankbaar voor alle kansen die wij krijgen en de mogelijkheid om ook zelf als team steeds meer te groeien.

Marjolijn Loderichs
Oprichter en hoofdtrainer

Marjolijn Loderichs is de oprichter van de I AM Academy en hoofdtrainer van de jaartrainingen. Waar het een aantal jaar geleden in een intieme setting begon, is het nu uitgegroeid tot een grote, succesvolle academy. Een gedegen en impactvolle Online Jaartraining 1 en 2 en andere online trainingen en events staan nu bij ons op de agenda.

Naast dat Marjolijn vele van de trainingen geeft, is zij ook de mama, de richtinggever en inspiratiebron in onze academy. Wil je meer over Marjolijn en haar achtergrond weten? Klik hier.

Onze I AM (co) trainers

Joyce Chamaoun

Joyce is co-trainer van Marjolijn in Online Jaartraining 1 en trainer in het 2e jaar.
Daarnaast werkt zij bij ons op kantoor als content manager en ontwikkelt zij (samen met Marjolijn) al onze trainingen.
Zij heeft een fijne I AM focus en is heel helder in haar uitleg. Zeer praktisch en met humor. Haar lach werkt aanstekelijk. Probeer die maar eens te ontlokken.  

Lucia Orlando

Lucia begeleidt als trainer de ‘praktijkdagen’ van Online Jaartraining 1 en geeft als een van de I AM coaches 1-op-1 sessies. Zij is een zeer geïnspireerde vrouw die tijdens haar I AM reis heel duidelijk heeft gevonden, dat dit de manier is om haar spiritualiteit en al haar kennis over te brengen. 
Al meer dan 15 jaar is zij energiewerker, holistisch masseur en coach. Als trainer is zij een frisse, heerlijk praktische en gegronde teacher.

Mariske Hekkenberg

Mariske is trainer bij Online Jaartraining 2 en een aantal onderdelen van Online Jaartraining 1. Daarnaast is ze forumleider voor alle jaartraining groepen en geeft ze 1-op-1 sessies als I AM coach. Op kantoor verzorgt ze onder meer de online communicatie als onderdeel van het Marketing team. I AM-er van het eerste uur, praktisch, grappig en een fijne, persoonlijke hands-on steun voor jouw vragen over I AM.

Nelleke Zitman I AM

Evelyn Kallansee

Evelyn is SOMA Breath trainer bij de Online Jaartrainingen. Ze is één van de eerste deelnemers ooit aan de I AM Academy. Daarnaast geeft ze geeft 1-op 1 sessies als I AM coach en geeft ze online prayer circles. Wellicht kom je haar ook tegen als één van onze zangeressen tijdens onze live events.

Nelleke Zitman I AM

Désirée Manders

Désirée is trainer van de IAMDR© module. Ze is AM-er van het eerste uur. Zelf heeft ze 3 jaartrainingen gevolgd en is ze co-trainer en forumleider geweest in het 1e jaar van de jaartraining. Ze is I AM-coach een geeft 1-op-1 sessies in haar eigen praktijk. Désirée is liefdevol en nuchter, met een grote dosis humor.

Onze I AM forumleiders

De forumleiders van I AM Academy beantwoorden vragen van deelnemers aan de online trainingen in het forum en van de jaartraining deelnemers in de besloten Facebook groepen. Ze hebben allen zelf de jaartrainingen gevolgd en delen hun kennis met groot plezier.

Nelleke Zitman I AM

Ellen

Forumleider ‘Thuis in I AM’ & Online Jaartraining 1

ellen van zonneveld IAM

Nelleke

Forumleider ‘Thuis in I AM’ & Online Jaartrainingen

Het I AM kantoorteam

En hier is het kantoorteam. Want we doen het met z’n allen, dat is zo duidelijk elke dag weer.
Ons kantoor is in Amsterdam, vlakbij het Centraal station en daar werken we elke dag om de I AM Academy en haar missie te doen slagen. Er is heel veel contact met onze deelnemers en mogelijke nieuwe cursisten!

Joyce

Programmamaker en content manager

sandra iam academy

Sandra

Manager Advies & Support

Maarten

Marketing manager

Mindy

Social Media, Accounting & Support manager + Webshop beheerder

Yvonne

Medewerker financiële administratie

karsten

Linda

Marketing Automations

Karsten

Web developer

Leuk weetje

Practice what you preach, toch? Wij zijn allemaal zelf ook deelnemer (geweest) aan de jaartraining en vanuit dit persoonlijke enthousiasme werken wij nu mee aan de verspreiding van deze prachtige praktische diepgaande kennis.
Zo hebben we ook allemaal onze eigen ‘practice’ opgebouwd (die bijvoorbeeld bestaat uit het ’s ochtends klaarzetten van onze dag, het afsluiten van dag en gedurende de dag ons vanuit I AM verhouden tot wat zich laat zien).
Elke ochtend starten wij op kantoor met de dagstart. Dat doen wij onder meer met een prayer uit het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht‘ (onze vertaling van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky) en een korte meditatie.

Wil je meer weten over wat we allemaal doen?

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest