Marjolijn Loderichs

I AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs (1966) is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn.

I AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs (1966) is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde de Practioner & Master opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Internationaal trainer/coach/psycholoog Eric Schneider (www.arcturus.be) inspireerde haar zo dat zij besloot de tweejarige vervolgopleiding ‘Transpersoonlijke coaching & counseling’ (TCC) te volgen aan zijn instituut. Hierna volgde zij de Post TCC en diverse andere verdiepingsmodules om meer gronding te geven aan haar vaardigheden. In 2010 en 2011 werd zij getraind in Ericksoniaanse Hypnose door ‘First Lady of NLP’ Anné Linden van het New York Training Institute for NLP (www.nlpcenter.com).

Verder volgde zij diverse andere trainingen in diverse onderwerpen zoals EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen. Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de ander te komen).

In mei 2016 volgde zij de training integratieve EMDR aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam waardoor zij zeer effectief in staat is om de oorzaken van PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) of andere vormen van trauma te helpen op lossen. Echter, omdat Marjolijn is afgestemd op het bewustzijnsniveau van de I AM, heeft zij de ‘standaard’ EMDR kunnen aanpassen naar een proces dat in staat is om te helen op de oorsprong. Hierdoor biedt Marjolijn niet alleen een unieke combinatie van verschillende disciplines en tools maar kan zij die tools tevens inzetten vanuit een hoger niveau van bewustzijn dat heling krachtiger en effectiever maakt. Marjolijn heeft sinds 2007 een eigen praktijk in Haarlem. Van 2008 – 2012 trainde zij in de innovatieve zelfcoachingsmethodiek ‘Conscious Coaching’ vanuit in-tuition training/coaching en ontwikkelde zij de hypnosetechniek ‘Hyptuition’. Sinds 2012 werkt zij tevens online in het internationale Ultimate Coach Team van Jon Gabriel (www.thegabrielmethod.com) en heeft inmiddels wereldwijd honderden mensen succesvol begeleid in hun proces. Zij begeleidt daarnaast persoonlijke coachingtrajecten en geeft workshops en trainingen in verschillende onderwerpen voor De Gabriel Methode Benelux en de I AM Academy.

Marjolijn is gecertificeerd/gespecialiseerd in werken met:

– De Gabriel Methode

– EFT

– Access Bars

– NLP

– Ericksoniaanse Hypnose/Zelfhypnose

– Meditatie/visualisatie

– EMDR

– Ho’oponopono

– Healing Arts

– Transpersoonlijke Coaching/Counseling

– Spirituele heling

– IAMDR

– I AM Presence

Wil je een afspraak met Marjolijn maken?

Mail dan naar support@iamacademy.nl.


Marjolijn is niet de enige die zich dagelijks inzet voor I AM Academy. Hier is een deel van ons fantastische team waar we trots op zijn! Want er zijn ook nog een aantal fantastische freelancers die ons helpen zoals Mariske Hekkenberg en Evelyn Kallansee.

Jouw I AM inlog code, om in te loggen op jouw hogere bewustzijn.

Deze inlog geeft toegang tot jouw hogere bewustzijn.