fbpx

Marjolijn Loderichs

I AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn.

I AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde de Practitioner & Master opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Internationaal trainer/coach/psycholoog Eric Schneider (www.arcturus.be) inspireerde haar zo dat zij besloot de tweejarige vervolgopleiding ‘Transpersoonlijke coaching & counseling’ (TCC) te volgen aan zijn instituut. Hierna volgde zij de Post TCC en diverse andere verdiepingsmodules om meer gronding te geven aan haar vaardigheden. In 2010 en 2011 werd zij getraind in Ericksoniaanse Hypnose door ‘First Lady of NLP‘ Anné Linden van het New York Training Institute for NLP (www.nlpcenter.com).

 

Verder volgde zij diverse andere trainingen in diverse onderwerpen zoals EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen. Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht tilde. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus was het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de ander te komen).

 

In mei 2016 volgde zij de training integratieve EMDR aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam waardoor zij zeer effectief in staat is om de oorzaken van PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) of andere vormen van trauma te helpen oplossen. Vanuit afstemming op het bewustzijnsniveau van de I AM krijgt dit nog een diepere laag en kan er geheeld worden op de oorsprong. Hierdoor biedt Marjolijn niet alleen een unieke combinatie van verschillende disciplines en tools, maar kan zij die tools tevens inzetten vanuit een hoger niveau van bewustzijn dat heling krachtiger en effectiever maakt. In 2007 startte Marjolijn een eigen praktijk in Haarlem. Van 2008 – 2012 trainde zij in de innovatieve zelfcoachingsmethodiek ‘Conscious Coaching’ vanuit in-tuition training/coaching en ontwikkelde zij de hypnosetechniek ‘Hyptuition’. Sinds 2012 werkte zij tevens online in het internationale Ultimate Coach Team van Jon Gabriel (www.thegabrielmethod.com) en heeft ze wereldwijd honderden mensen succesvol begeleid in hun proces. Tegenwoordig geeft Marjolijn I AM trainingen en ontwikkelt zij samen met het I AM team de content en inhoud van al onze programma’s en uitingen.

 

Marjolijn is gecertificeerd/gespecialiseerd in werken met:

De Gabriel Methode

EFT

Access Bars

NLP

Ericksoniaanse Hypnose/Zelfhypnose

Meditatie/visualisatie

EMDR

Ho’oponopono

– Healing Arts

– Transpersoonlijke Coaching/Counseling

Spirituele heling

– Het oplossen van blokkades vanuit afstemming op I AM

I AM Presence

 


Woorden hebben Kracht.

Combineer dit gegeven met ‘the Law of Life’ (energie volgt aandacht) en je hebt een krachtige tool om jezelf goed te voelen.

Wil je dit zelf ervaren? Meld je dan gratis aan voor de 32-daagse prayerreeks

Pin It on Pinterest