I AM in Business

Minder stress, meer harmonie

De Online Jaartraining kan heel interessant zijn in business. Tijdens deze training leer je hoe het denken, voelen en handelen worden aangestuurd door (on)bewuste conditioneringen en programmeringen. Wanneer een programmering actief is, worden het denken, voelen en handelen vaak negatief beïnvloed. Het perspectief op situaties of personen kan gekleurd worden door die (mogelijke negatieve) programmeringen. Vervolgens beïnvloedt dat regelmatig het rationele beoordelingsvermogen.

Op business gebied geeft deze training handvatten om stress en onrust op te lossen en te voorkomen. Daarnaast leer je tijdens deze training hoe je vanuit het bewustzijn conflicten oplost en mensen motiveert. Hoewel het een bewustzijnstraining is, is de hele training gericht op het geven van tools in het dagelijks (werk)leven. Hoe deze in te zetten zijn met als doel effectiever te zijn in alle aspecten van het persoonlijke en professionele leven. Deze training traint Persoonlijk Leiderschap, bewustzijn op hoe het innerlijk systeem is opgebouwd en waarvandaan er wordt gehandeld. Dit bewustzijn van eigen denken, voelen en handelen geeft inzicht of het wel of niet adequaat is in de gegeven context.

Deze training is eerder al vergoed door verschillende organisaties, zoals de Gemeente Amsterdam, UWV, Gasunie, ROC Mondriaan, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Horizon college, PreWonen, Marsh en ABN AMRO.

De kennis die je krijgt tijdens deze training is hoe het onderbewustzijn is opgebouwd en hoe het denken, voelen en handelen wordt beïnvloed. Het leert je hoe je negatieve/ineffectieve aansturingen blijvend oplost. Waardoor je gedrag effectiever wordt. Tevens leer je hoe je uit emoties blijft zodat je adequaat handelt in het huidige moment. Hoe je jouw eigen energie beheert en voorkomt dat je in een burn-out raakt. Hoe je het onderbewustzijn zelf aanstuurt in plaats dat dit je tegenwerkt. Hierdoor gaan dingen makkelijker en als vanzelf. Het maakt dat je meer overzicht houdt en rustiger blijft. Verder krijg je inzicht hoe je met iedereen door één deur kan. Allemaal welkome ontwikkelingen voor iedere business, die bijdragen aan verbinding, persoonlijk leiderschap en vitaliteit voor medewerkers en teams.

Deze training werd al vergoed door organisaties als:

Prijs van de jaartraining

Voor bedrijven 1.450 euro inclusief BTW
(€ 1198,35 ex btw)

Termijnbetalingen zijn natuurlijk mogelijk.

Mijn werkgever zei: “Als deze training een positieve bijdrage gaat leveren aan jouw functioneren, dan staan wij daar natuurlijk achter”.

Ik kreeg de jaartraining volledig vergoed.

Sandra

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor mijn werkgever. De Online Jaartraining is een veel intensiever en langer traject dan wat onze interne trainingsacademie biedt, ook al waren er ook raakvlakken (zoals meditatie).

Mijn werkgever ging akkoord met mijn aanvraag en vergoed de Online Jaartraining.

Tim

Werkgevers hebben er veel aan, als hun werknemers om welke reden dan ook ‘leeglopen’, dat ze iets vinden om te leren hun energie beter te gebruiken’. Mijn ‘niet-spirituele’ werkgever vond het prima dat ik de Online Jaartraining wilde doen in het kader van een re-integratie traject na burn-out klachten en vergoedde zonder problemen de training.

Annemarie

Reserveer hier gratis jouw plek in de jaartraining

 

Vul je gegevens hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op:

WERKGEVERS – Belangrijkste voorwaarden studievergoeding

Ben je een werkgever? En wil je een ‘I AM’ werkvloer?
Dit betekent onherroepelijk gelukkiger werknemers en minder stress op de werkvloer.  

Het is mogelijk de I AM Academy trainingen belastingvrij te vergoeden of rechtstreeks de kosten voor je rekening te nemen; dit is fiscaal het meest voordelig.

De belangrijkste voorwaarden:

  • de studiekosten mogen worden vergoed wanneer de studie of opleiding is gericht op een beroep (of het op peil houden van de huidige kennis, of voor een nieuw beroep);
  • of de training moet objectief bezien bijdragen aan het welbevinden van de werknemer, zoals coaching, mindfulness of de trainingen van I AM Academy. 

Wil je meer weten? KLIK HIER (website belastingdienst) 

 

zzp’ers – Belangrijkste voorwaarden aftrekken studiekosten

Jouw I AM Academy training aftrekbaar als zzp’er?
Draagt een I AM training bij aan het uitoefenen van jouw beroep? Grote kans dat jouw I AM trainingskosten aftrekbaar zijn bij de belasting!

De Belastingdienst hanteert een drempelbedrag van 250 euro met daarbij een maximaal bedrag van 15.000 euro. Je mag dus alleen het bedrag boven de drempel en tot het maximale bedrag aftrekken. Daarnaast mag je de BTW van de bovengenoemde kosten terugvorderen. Bovendien tellen de uren die je bezig bent met de training mee voor je uren criterium. Je mag alleen noodzakelijke studiekosten aftrekken, zoals het trainingsgeld.

Ben je een coach en helpt de I AM jou in het verbeteren van jouw coaching technieken, dan kun je het trainingsgeld aftrekken van je bedrijfskosten. Geef je kookcursussen en gebruik je de jaartraining om beter in je vel te komen zitten en zo meer klanten aan te trekken, dan is de training niet aftrekbaar. Echter, geef je kookcursussen en wil je jezelf laten omscholen tot coach, dán is de training aftrekbaar van je inkomstenbelasting.

Deze regeling geldt nog tot 1 januari 2022. Daarna wordt deze regelgeving veranderd en kunnen er studiebudgetten worden aangevraagd bij de overheid (maximaal € 2000,-).

Werkzoekend, in de WW of in de bijstand?

Veel gemeenten hebben een studiepot beschikbaar waar werkenden en niet-werkenden aanspraak kunnen maken op € 1000,- tot € 2000,- euro om zich verder te ontwikkelen. Het geld kan gebruikt worden voor het halen van bijvoorbeeld een mbo-opleiding, het volgen van een cursus of het halen van een certificaat.

Ook het UWV staat vaak welwillend tegenover het volgen van een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het is zéker de moeite waard hiernaar te informeren bij de betreffende instantie(s).

De Online Jaartraining bestaat uit:

 19 online (LIVE) bijeenkomsten + 1 vooraf opgenomen ‘zomerles’ onder begeleiding van Marjolijn Loderichs en de andere I AM trainers.
Samen gaan we een “practice opbouwen” die bij jou past en creëren een gedegen fundament om energie van wie JE BENT vóór je te laten werken.
Tijdens de online bijeenkomsten is er ruimte om te sparren, te onderzoeken, uit te wisselen en uit te proberen.
Ondersteuning in de verschillende vormen, zoals live meditaties, toegang tot een ‘bibliotheek’ met opgenomen meditaties, een online besloten groep, persoonlijke begeleiding bij jouw proces.
Uitgebreide online leeromgeving (e-learning).
Bereid de lessen voor en beleef de lessen na, zodat je wat er is geleerd in jouw eigen tempo precies kan nalopen en integreren. De online leeromgeving heeft een enorme meerwaarde.
Toegang tot een besloten community groep die enkel toegankelijk is voor deelnemers van dezelfde groep. In deze groep is er mogelijkheid tot uitwisseling en ondersteuning. Er is rechtstreekse begeleiding van de forumleider en de trainers en je kunt vragen stellen aan Marjolijn.
Inspirerende mails om je te helpen zonder moeite een practice op te bouwen en vast te houden.

I AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs (1966) is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde de Practioner & Master opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Internationaal trainer/coach/psycholoog Eric Schneider (www.arcturus.be) inspireerde haar zo dat zij besloot de tweejarige vervolgopleiding ‘Transpersoonlijke coaching & counseling’ (TCC) te volgen aan zijn instituut. Hierna volgde zij de Post TCC en diverse andere verdiepingsmodules om meer gronding te geven aan haar vaardigheden. In 2010 en 2011 werd zij getraind in Ericksoniaanse Hypnose door ‘First Lady of NLP’ Anné Linden van het New York Training Institute for NLP (www.nlpcenter.com).

Verder volgde zij diverse andere trainingen in diverse onderwerpen zoals EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen. Tevens is zij getraind in ‘The One Method’; een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzle ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de ander te komen).

In mei 2016 volgde zij de training integratieve EMDR aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam waardoor zij zeer effectief in staat is om de oorzaken van PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) of andere vormen van trauma te helpen op lossen. Vanuit afstemming op het bewustzijnsniveau van de I AM, krijgt dit nog een diepere laag en kan er geheeld worden op de oorsprong. Hierdoor biedt Marjolijn niet alleen een unieke combinatie van verschillende disciplines en tools maar kan zij die tools tevens inzetten vanuit een hoger niveau van bewustzijn dat heling krachtiger en effectiever maakt. In 2007 startte Marjolijn een eigen praktijk in Haarlem. Van 2008 – 2012 trainde zij in de innovatieve zelfcoachingsmethodiek ‘Conscious Coaching’ vanuit in-tuition training/coaching en ontwikkelde zij de hypnosetechniek ‘Hyptuition’. Sinds 2012 werkt zij tevens online in het internationale Ultimate Coach Team van Jon Gabriel (www.thegabrielmethod.com) en heeft ze wereldwijd honderden mensen succesvol begeleid in hun proces. Zij begeleidt daarnaast persoonlijke coachingtrajecten en geeft workshops en trainingen in verschillende onderwerpen voor De Gabriel Methode Benelux en de I AM Academy.

Marjolijn is gecertificeerd/gespecialiseerd in werken met:

– De Gabriel Methode
– EFT
– Access Bars
– NLP
– Ericksoniaanse Hypnose/Zelfhypnose
– Meditatie/visualisatie
– EMDR
– Ho’oponopono
– Healing Arts
– Transpersoonlijke Coaching/Counseling
– Spirituele heling
Het oplossen van blokkades vanuit afstemming op I AM
– I AM Presence

Heb je vragen? Mail dan naar support@iamacademy.nl.