I AM in Business

Minder stress, Meer harmonie

De I AM training kan heel interessant zijn in business. Tijdens deze training leer je hoe het denken, voelen en handelen wordt aangestuurd door (on)bewuste conditioneringen en programmeringen. Wanneer een programmering actief is, wordt het denken, voelen en handelen vaak negatief beïnvloed. Het perspectief op situaties of personen kan gekleurd worden door die (mogelijke negatieve) programmeringen. Vervolgens beïnvloedt dat regelmatig het rationele beoordelingsvermogen.

Op business gebied geeft deze training handvatten om stress en onrust op te lossen en te voorkomen. Daarnaast leer je tijdens deze training hoe je vanuit het bewustzijn conflicten oplost en mensen motiveert. Hoewel het een bewustzijnstraining is, is de hele training gericht op het geven van tools in het dagelijks (werk)leven. Hoe deze in te zetten zijn met als doel effectiever te zijn in alle aspecten van het persoonlijke en professionele leven. Deze training traint Persoonlijk Leiderschap, bewustzijn op hoe het innerlijk systeem is opgebouwd en waarvandaan er wordt gehandeld. Dit bewustzijn van eigen denken, voelen en handelen geeft inzicht of het wel of niet adequaat is in de gegeven context.

Deze training is eerder al vergoed door verschillende organisaties zoals: de Gemeente Amsterdam, UWV, Gasunie, ROC Mondriaan, Ministerie Justitie en Veiligheid, Horizon college, PreWonen, Marsh en ABN AMRO.

De kennis die je krijgt tijdens deze training is hoe het onderbewustzijn is opgebouwd en hoe het denken, voelen en handelen wordt beïnvloed. Het leert je hoe je negatieve/ineffectieve aansturingen blijvend oplost. Waardoor je gedrag effectiever wordt. Tevens leer je hoe je uit emoties blijft zodat je adequaat handelt in het huidige moment. Hoe je jouw eigen energie beheert en voorkomt dat je in een burn-out raakt. Hoe je het onderbewustzijn zelf aanstuurt in plaats dat dit je tegenwerkt. Hierdoor gaan dingen makkelijker en als vanzelf. Het maakt dat je meer overzicht houdt en rustiger blijft. Verder krijg je inzicht hoe je met iedereen door 1 deur kan. Allemaal welkome ontwikkelingen voor iedere business, die bijdragen aan het verbinding, persoonlijk leiderschap en vitaliteit voor medewerkers en teams.

De training werd al vergoed door organisaties als:

Prijs van de jaartraining

Voor bedrijven 1.950 euro excl. btw

Termijnbetalingen zijn natuurlijk mogelijk.

De jaartraining bestaat uit:

 8 LIVE bijeenkomsten onder mijn leiding,
 Samen gaan we een “practice opbouwen” die bij jou past en creëeren een gedegen fundament om de I AM voor je te laten werken,
 Tijdens deze bijeenkomsten is er veel ruimte om te sparren, te onderzoeken, uit te wisselen en uit te proberen,
 Ondersteuning in de verschillende vormen, zoals live meditaties, toegang tot een ‘bibliotheek’ met opgenomen meditaties, besloten groep, persoonlijke begeleiding bij jouw proces,
 Uitgebreide online leeromgeving (e-learning),
 Bereid de lessen voor en beleef de lessen na, zodat je wat er is geleerd, nog even in jouw eigen tempo precies kan nalopen en verwerken. Deze leeromgeving heeft een enorme meerwaarde. Ik ben zo’n uitgebreide online training, bij alle trainingen die ik heb gedaan, nooit tegengekomen… 
 Toegang tot een besloten Facebookgroep die enkel toegankelijk is voor deelnemers van dezelfde groep. In deze groep is er mogelijkheid tot uitwisseling, ondersteuning en is er rechtstreeks toegang tot Marjolijn, haar co-trainer Joyce en de assistants van de groep. Je kunt ze vragen stellen en ze zijn blij als ze je kunnen helpen,
 Inspirerende mails.

I AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs (1966) is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde de Practioner & Master opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Internationaal trainer/coach/psycholoog Eric Schneider (www.arcturus.be) inspireerde haar zo dat zij besloot de tweejarige vervolgopleiding ‘Transpersoonlijke coaching & counseling’ (TCC) te volgen aan zijn instituut. Hierna volgde zij de Post TCC en diverse andere verdiepingsmodules om meer gronding te geven aan haar vaardigheden. In 2010 en 2011 werd zij getraind in Ericksoniaanse Hypnose door ‘First Lady of NLP’ Anné Linden van het New York Training Institute for NLP (www.nlpcenter.com).

Verder volgde zij diverse andere trainingen in diverse onderwerpen zoals EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen. Tevens is zij getraind in ‘The One Method’; een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzle ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de ander te komen).

In mei 2016 volgde zij de training integratieve EMDR aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam waardoor zij zeer effectief in staat is om de oorzaken van PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom) of andere vormen van trauma te helpen op lossen. Vanuit afstemming op het bewustzijnsniveau van de I AM, krijgt dit nog een diepere laag en kan er geheeld worden op de oorsprong. Hierdoor biedt Marjolijn niet alleen een unieke combinatie van verschillende disciplines en tools maar kan zij die tools tevens inzetten vanuit een hoger niveau van bewustzijn dat heling krachtiger en effectiever maakt. Marjolijn heeft sinds 2007 een eigen praktijk in Haarlem. Van 2008 – 2012 trainde zij in de innovatieve zelfcoachingsmethodiek ‘Conscious Coaching’ vanuit in-tuition training/coaching en ontwikkelde zij de hypnosetechniek ‘Hyptuition’. Sinds 2012 werkt zij tevens online in het internationale Ultimate Coach Team van Jon Gabriel (www.thegabrielmethod.com) en heeft ze wereldwijd honderden mensen succesvol begeleid in hun proces. Zij begeleidt daarnaast persoonlijke coachingtrajecten en geeft workshops en trainingen in verschillende onderwerpen voor De Gabriel Methode Benelux en de I AM Academy.

Marjolijn is gecertificeerd/gespecialiseerd in werken met:

– De Gabriel Methode
– EFT
– Access Bars
– NLP
– Ericksoniaanse Hypnose/Zelfhypnose
– Meditatie/visualisatie
– EMDR
– Ho’oponopono
– Healing Arts
– Transpersoonlijke Coaching/Counseling
– Spirituele heling
Het oplossen van blokkades vanuit afstemming op I AM
– I AM Presence

Heb je vragen? Mail dan naar support@iamacademy.nl.

Offerte nodig?

 

Vul je gegevens hier in en we sturen je een offerte per e-mail: