fbpx

I AM op de werkvloer

Minder stress, meer harmonie tijdens het werk

I AM op de werkvloer

Inhoud

 • Train persoonlijk leiderschap
 • Krijg handvatten om stressvrij te werken
 • Leer in harmonie en conflictloos je werk te doen

Gedegen, praktische begeleiding van Marjolijn en ervaren I AM trainers en coaches.

I AM op de werkvloer – wat betekent dat?

De opgebouwde kennis uit de Online Jaartraining geeft handvatten om stress en onrust op te lossen en te voorkomen. Je leert tijdens deze training hoe je vanuit het bewustzijn conflicten voorkomt en jezelf en andere mensen motiveert vanuit rust en overzicht de juiste beslissingen te nemen. Hoewel het een bewustzijnstraining is, is de hele training gericht op het geven van praktische tools die je kunt toepassen in het dagelijks (werk)leven.

Na het volgen van de online jaartraining weet jij:

 • hoe je uit emoties blijft
 • hoe je belemmerende overtuigingen loslaat
 • hoe je het onderbewustzijn zelf aanstuurt in plaats van dat het je tegenwerkt
 • hoe je meer overzicht krijgt en rustiger blijft
 • hoe je met iedereen door één deur kan
 • hoe je gedrag effectiever wordt
 • hoe je voorkomt dat je een burn-out krijgt
 • hoe je jouw energie beheert
 • hoe je makkelijker keuzes maakt
 • hoe je effectiever handelt in diverse (werk)situaties

Deze training traint Persoonlijk Leiderschap en draagt bij aan verbinding en vitaliteit voor medewerkers en teams.

Deelnemers ervaringen (Springest reviews)

KLIK HIER voor meer reviews

“De jaartraining heeft mij alles gebracht wat ik nodig had om weer met volle energie te leven en te werken. Ik ervaarde een blokkade op zelfstandig ondernemen en mijn eigen praktijk. Deze blokkade is geheel opgelost. En ook een langlopend conflict met mijn leidinggevende bij mijn andere werk, werd met training én oefening wonderbaarlijk opgelost. Communicatie in ’t werk gaat eenvoudig. En als er een ogenschijnlijk moeilijk gesprek lijkt met een collega of een cliënt, dan ben ik in staat om de situatie vooraf of ter plekke zo te keren dat het eindresultaat altijd tevredenheid oplevert. Ik ben meer dan dankbaar dat deze training en lieve en leukste trainers ooit op mijn pad zijn gekomen. Ze zijn allemaal ervaren, deskundig, empatisch en no-nonsense met humor. Dus ik kan je deze training van harte aanbevelen. Het gaat je (werkende) leven zeker veranderen, zodat jij je beste zelf wordt!””

Claudia

“Ik ben 3 maanden geleden de online I AM jaartraining gestart via mijn werkgever. Het voelde een beetje vreemd om deze cursus via het werk aan te vragen omdat het geen reguliere cursus is. Echter het heeft me zoveel gebracht, zowel persoonlijk als op mijn werk.

Ik heb veel meer rust en balans gevonden en kan beter met emoties van mezelf en andere omgaan. Ook helpt het uitspreken van de prayers in de ochtend om mijn werkdag goed klaar te zetten, het kan gewoon niet misgaan 🙂 Ook presentaties, waar ik eerder mega nerveus voor was, verlopen nu veel beter. De zenuwen krijg ik onder controle door de prayers en ademwerk van I AM. Dankbaar.”

Ellen

“De betrokkenheid bij de deelnemers is optimaal, het hele team is te allen tijden bereid om je te helpen als je ergens in vastloopt, waardoor je vlot weer verder kunt. De eigen verantwoordelijkheid is ook heel erg fijn om te ervaren, de keuze is echt aan jezelf: hoe meer commitment des te beter is dan ook het resultaat. In mijn werk merk ik aanmerkelijke verbetering, omdat mijn focus steeds is op wat werkt vanuit liefde naar de ander, zeker als ik de energie van te voren klaar zet. Ik ben meer en prachtig geïnspireerd, soms tot verbazing van mezelf.

Het is een prachtige reis naar zelfbewustzijn die mijn leven en werk zeker verrijkt. Ik ben er diep dankbaar voor.”

Divera

Deze training werd al vergoed door organisaties als:

Prijs van de jaartraining

€ 1750,- inclusief BTW
(€ 1446,28 exclusief BTW)

Deelnemers ervaringen

‘Binnen 6 weken was mijn burn-out weg.’

Jaartraining deelneemster en ondernemer Bianca vertelt hoe ze door te ‘I AM-en’ binnen 6 weken van haar burn-out klachten af was, door een aantal praktische tips van Marjolijn. Het volgen van de jaartraining zorgt ervoor dat Bianca in tijden van stress of emotie, binnen haar bedrijf én in haar gezin, de rust kan bewaren – of snel herpakken – en focus kan houden.

‘Door I AM heeft traditioneel ballet plaatsgemaakt voor improvisatie.’

Online Jaartraining deelneemster Maartje danste 15 jaar als ballerina bij het Scapino ballet, totdat ze moeder werd en emigreerde naar Californië. Daar runt ze inmiddels het ‘SLO Movement Arts Center’, waar ze dansles geeft aan kinderen en volwassenen. Door I AM is haar eigen dans veranderd én haar manier van lesgeven. Traditionele balletlessen hebben plaatsgemaakt voor improvisatie en het volgen van de energie. Ze vertelt erover in deze video.

“Werkgevers hebben er veel aan, als hun werknemers om welke reden dan ook ‘leeglopen’, dat ze iets vinden om te leren hun energie beter te gebruiken’. Mijn ‘niet-spirituele’ werkgever vond het prima dat ik de Online Jaartraining wilde doen in het kader van een re-integratie traject na burn-out klachten en vergoedde zonder problemen de training.”

Annemarie

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor mijn werkgever. De Online Jaartraining is een veel intensiever en langer traject dan wat onze interne trainingsacademie biedt, ook al waren er ook raakvlakken (zoals meditatie).

Mijn werkgever – KPN – ging akkoord met mijn aanvraag en vergoedt de Online Jaartraining.”

Tim

Ik mocht vanuit de bijstand een cursus volgen van de Gemeente Emmen. Er werd direct enthousiast gereageerd op mijn voorstel het online programma ‘Thuis in I AM’ te gaan doen. De medewerkster van de gemeente zei: “Wat leuk dat je dit doet. Je bent een mooi voorbeeld voor ons!” Ook ‘Gegrond in I AM’ én de Online Jaartraining heb ik vergoed gekregen.

De gemeente blij én ik blij!”

Wim

Reserveer hier gratis jouw plek in de jaartraining

 

Vul je gegevens hier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op:

  Wat heb je al gedaan?

  Vink hieronder jouw keuze aan:

  Datum:

  Tijd:

  Wat zijn de voorwaarden voor vergoeding?

  WERKGEVERS – Belangrijkste voorwaarden studievergoeding

  Het is mogelijk de I AM Academy trainingen belastingvrij te vergoeden of rechtstreeks de kosten voor je rekening te nemen; dit is fiscaal het meest voordelig.

  De belangrijkste voorwaarden:

  • de studiekosten mogen worden vergoed wanneer de studie of opleiding is gericht op een beroep (of het op peil houden van de huidige kennis, of voor een nieuw beroep);
  • of de training moet objectief bezien bijdragen aan het welbevinden van de werknemer, zoals coaching, mindfulness of de trainingen van I AM Academy. 

  Wil je meer weten? KLIK HIER (website belastingdienst) 

   

  Springest

  Biedt jouw werkgever de mogelijkheid om trainingen via Springest in te plannen, dan hebben we goed nieuws, want sinds kort worden onze trainingen ook via dit platform aangeboden.

  zzp’ers – Belangrijkste voorwaarden aftrekken studiekosten

  Draagt een I AM training bij aan het uitoefenen van jouw beroep? Grote kans dat jouw I AM trainingskosten aftrekbaar zijn bij de belasting!

  Zakelijke studiekosten zijn aftrekbaar van de winst van jouw onderneming. Daarnaast mag je de BTW van de bovengenoemde kosten terugvorderen. Bovendien tellen de uren die je bezig bent met de training mee voor je uren criterium. Je mag alleen noodzakelijke studiekosten aftrekken, zoals het trainingsgeld.

  Ben je een coach en helpt de I AM jou in het verbeteren van jouw coaching technieken, dan kun je het trainingsgeld aftrekken van je bedrijfskosten. Geef je kookcursussen en gebruik je de jaartraining om beter in je vel te komen zitten en zo meer klanten aan te trekken, dan is de training niet aftrekbaar. Hetzelfde geldt als je kookcursussen geeft en jezelf wilt laten omscholen tot coach; de training is dan niet langer aftrekbaar van je inkomstenbelasting.

  Werkzoekend, in de WW of in de bijstand?

  Binnen de bijstand, in het kader van het onderdeel ‘Tegenprestatie’ (onderdeel van de Participatiewet), kunnen gemeenten er positief instaan een financiele bijdrage te leveren aan het volgen van cursussen.

  Ook het UWV staat vaak welwillend tegenover het volgen van een persoonlijk ontwikkelingstraject.

  Het is zéker de moeite waard hiernaar te informeren bij de betreffende instantie(s).

  Meer weten over de inhoud van de
  Online Jaartraining?

  Meer weten over Marjolijn Loderichs,
  oprichter & hoofdtrainer?

  Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

   Pin It on Pinterest