Ons aanbod

Wij bieden zelfontwikkelingsprogramma’s in de vorm van online en live trainingen. Naast het delen van kennis nemen we de deelnemers ook mee in het voelen en ervaren van de kracht van I AM, jouw eigen ‘Hoger Zelf’. Onze trainingen zijn gedegen opgebouwd en van een hoge kwaliteit en worden liefdevol begeleid door ons team aan trainers en coaches.

Kennismaken met I AM

Voor iedereen die nieuwsgierig is en kennis wil maken met I AM (je eigen ‘Hoger Zelf’), met mediteren en met de kracht van het gesproken woord.

Gratis meditaties

5-daagse ochtendmeditatie

Doe gratis mee met de 5-daagse ochtendmeditatie onder leiding van Marjolijn Loderichs.
Door deze zeer krachtige actieve meditaties kun je meer rust en harmonie ervaren.

Liefde in plaats van angst
Harmonie in plaats van onrust
Helderheid in plaats van verwarring

Waarom?

 • Ervaar I AM
 • Maak kennis met de kracht van het gesproken woord
 • Ontdek ‘the Law of Life’ (energie volgt aandacht)

Tijdsduur?

 • 5 dagen

Verdiepen in I AM

Voor iedereen die kennis wil opbouwen over I AM (jouw ‘Hogere Bewustzijn’), over ‘the Law of Life’ (energie volgt aandacht) en het ervaren en toepassen van deze kennis in het dagelijks leven.

Thuis in I AM (online programma)

‘Thuis in I AM’ is het online basis programma van I AM Academy. In 14 lessen bouw je een gedegen kennis op over ‘the Law of Life’ (energie volgt aandacht), leer je hoe je de focus houdt op wat je wél wilt ervaren en hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven. 

Waarom?

 • Thuis, in je eigen tempo
 • Samen in een forumgroep
 • Begeleid door ervaren I AM forumleiders

Tijdsduur?

 • 100 dagen

Gegrond in I AM (online programma)

‘Gegrond in I AM’  is het verdiepingsprogramma dat volgt op ‘Thuis in I AM’. Centraal staat dat je meer en meer de Aanwezigheid van wie JE BENT voélt in het dagelijks leven en hoe deze ‘Presence’ zich uitdrukt in jouw denken, voelen en handelen. zodat dit een expressie gaat zijn van jouw Goddelijk Zelf, in plaats van aangestuurd te worden door het valse zelf.

Inschrijven alleen mogelijk indien online programma ‘Thuis in I AM’ is afgerond.

Waarom?

 • Van kennis & begrip naar voelen & verdieping
 • Integreer I AM in jouw dagelijks leven
 • Herken ‘error beliefs’ en los ze op

Tijdsduur?

 • 100 dagen

Jaartraining 1 (online)

De Jaartraining is een gedegen online opleiding, waarbij de nadruk ligt op de juiste kennis ten opzichte van de bewustzijnslagen, de werking van energie en begrip en inzicht over de spirituele wetten, zodat je deze kan honoreren. Je leert hoe je jezelf los kunt koppelen van de identificatie met het ‘negatieve ego’ en je kunt her-identificeren met wie je werkelijk bent, I AM.

Waarom?

 • 20 online (live) lessen
 • Hoofdtrainer is Marjolijn
 • Opbouw van een practice, samen met jouw groep

Tijdsduur?

 • 1 jaar

Jaartraining 2 (online)

Jaartraining 2 is het vervolg op Jaartraining 1, waarin je gaat trainen je te focussen óp en jezelf te bekrachtigen ín jouw ‘I AM’. Door die focus komen we meer en meer op het niveau van het ‘innerlijk weten’ en ga je steeds beter voelen dat JE het al BENT. Tijdens dit jaar leer je de IAMDR procedure (het oplossen van blokkades via I AM), waarmee je diepgewortelde beliefs kunt omzetten.

Inschrijven alleen mogelijk indien Jaartraining 1 is afgerond.

Waarom?

 • 19 online (live) lessen
 • Hoofdtrainer is Marjolijn
 • Volledige integratie van de kennis

Tijdsduur?

 • 1 jaar

Reacties van onze deelnemers

“De I AM heeft mijn leven veranderd. Vorig jaar was ik nog volledig slachtoffer van Lyme. En nu, in nog geen jaar tijd, heb ik meer ‘grip’ op mijn gezondheid dan ik ooit durfde dromen.”

Marije

“Sinds de I AM in mijn leven is, ervaar ik veel meer rust en minder stress in mijn leven. Heel veel dagen zijn volmaakt.”

Marjon

“Gun jezelf het allerbeste, en dat beloof ik je: I AM is het mooiste cadeau wat jij jezelf kan geven.”

Hanneke

“Er zijn vele wegen naar Rome, maar de I AM training is voor mij een prachtige snelweg.”

Clementine

“Ik liep telkens tegen dezelfde gedachten aan, namelijk dat ik ogenschijnlijk geen geld had. Nu ‘stroomt’ alles en ben ik aan het zaaien wat ik in de toekomst mag gaan oogsten. Hoe mooi is dat! Ik ben zelfverzekerder geworden en rustiger.”

Ilse

“Ik heb echt nog nooit een training gevolgd waar je zoveel positieve support krijgt en een geweldige ondersteuning van het hele team en de IAMDR coaches.”

Frederique

“Door de training ben ik veel minder verlegen. Durf me meer uit te spreken over wat ik zelf wil en vind, ook durf ik meer voor mijn mening uit te komen.”

Desirée

“De 100 dagen Thuis in I AM training was de punt die ik nog miste op de “i”, of ook wel gezegd “de kers op de taart”.

Gér

“De impact van onze trainingen is zo groot. De kwaliteit, de diepgang en de liefde die in onze programma’s is gestopt, zorgt er voor dat onze deelnemers in korte tijd enorme stappen kunnen maken.”

Marjolijn Loderichs, hoofdtrainer

Wil je graag meer informatie?
Of heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste aanbod?