fbpx

I AM Affirmatiesessies

Tijdens deze online sessies, die 2 x per maand plaatsvinden, spreken we helende woorden uit waarmee we heel bewust de energie richten op wat we wél willen.

Wil je de kracht van onze I AM Affirmatiesessies ervaren?

Het gesproken woord is een kracht. In de mate waarin je kan voelen dat hetgeen wat je uitspreekt ‘waar’ is, wordt het ‘waar’. In negatieve zin ervaren we dit allemaal wellicht dagelijks. Hoe zou het zijn om deze Kracht bewust constructief in te zetten? Ervaar het zelf in onze I AM Affirmatiesessies.

Alles wat je bedacht hebt, brokkelt af door het uitspreken van woorden die de ultieme Waarheid van het Leven bekrachtigen. En dat is wat we doen tijdens deze sessies. We richten ons op woorden van heling, die ons versterken in het voelen van de Waarheid, die de verbinding met ons Ware Zelf openen en verankeren.

Iedere sessie staat een specifiek thema centraal:

Geluk & Harmonie
Gezondheid
Innerlijke kracht
Overvloed
Liefde & Relaties

Waarom spreken we affirmaties uit?

Je kunt onze affirmaties zien als de ’tegengedachten’ van je Ware Zelf, ten opzichte van de gedachten die het ego herhaalt. Waar het ego de beperking laat oplichten, zich richt op wat er ontbreekt, je de illusie voorhoudt dat je iets nodig hebt om iets te ‘zijn’, iets moet ‘doen’ om iets te ‘zijn’ en alle andere strategieën die jou als het ware hypnotiseren, is de Waarheid van wie JE BENT glashelder.

De Waarheid van wie JE BENT, ís namelijk Harmonie. De Waarheid is Heelheid. Is Liefde. Is Eenheid. Is Verbondenheid. Is gezondheid. Is overvloed. Wanneer je werkelijk bekrachtigd bent in jouw I AM, jouw Ware Zelf, ben je onaanraakbaar voor disharmonie. Dan voel je dat het onzin is wat je gedachten je soms voorspiegelen. En kan je je ervan afwenden, zonder erdoor te worden beïnvloed. Dan ben je in contact met je innerlijke kompas, dat altijd weet wat je te doen hebt in elke situatie.

Wanneer: 2 keer in de maand
Volgende sessie: woensdag 28 september
Duur: 1 / 1,5 uur
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Wat kun je verwachten

  • Deelname aan een live affirmatiesessie
  • 1 jaar terugkijkmogelijkheid
  • Toegang tot een forum met andere deelnemers

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van onze trainingen €6,95

Fragment live meditatie:

Dit zijn jouw trainers:

Meer dagen >

Voor de voorgaande sessies klik hier!

Dit zeggen de deelnemers over de Affirmatiesessies

Gisteravond de Affirmatiesessie meegemaakt. Wat een geweldige ervaring was dat. Gevoelens van rust, verbazing, ongeloof, geloof, warmte, afkoeling, tranen, weer warme stroming, rust, vrede en tot slot een big smile passeerden de revue. Wat een heerlijke avond. Dankjewel, Marjolijn!

Yvonne Visser

Waanzinnig! Kijk uit naar morgenavond, want ik wil dit in mijn leven houden!
Voel me zo rijk! Alles is liefde! Dank dank dank fantastisch I AM team.

Anita Kooijman-Focke – deelnemer I AM

Het heeft een waanzinnig positief effect op mij. Het heeft me in staat gebracht om vanuit mijn hoofd in mijn gevoel te komen.
Ik heb eindelijk weer het gevoel terug te zijn bij mijn ware zelf.
Die deur had ik langgeleden dicht gegooid en de sleutel ervan opgeborgen.
Dankzij deze sessies zag ik het licht, waardoor ik de sleutel weer gevonden heb, zodat ik de deur weer kon openen!

Joy Feekes – deelnemer I AM

Dank je wel lieve Marjolijn, Joyce en het hele team voor de prachtige meditatiereeks. Ik voel dat mijn innerlijke kracht sterker en sterker wordt, ik kan sneller teruggaan naar mijn ware zelf en de disharmonie omzetten via de energie van vergeving, dankbaarheid en liefde in harmonie. Ik voel mijn hart weer.

Anna Ramaker-Sinkowska – deelnemer I AM

Ben je klaar om jouw Hogere Bewustzijn te ervaren?

Start: woensdag 28 september om 19.30
Begeleiding: Joyce Chamaoun

Manifesteer vanuit jouw Ware Zelf
Ken je de Wet van Aantrekkingskracht? Wat je uitstuurt, komt naar je terug. Altijd. Je bewandelt het spirituele pad mogelijk al langer en je doet alles ‘goed’. Je ziet de resultaten alleen nog niet terug in je leven. Je vraagt je af waarom het niet werkt. In deze I AM Affirmatiesessie mag je ervaren hoe het is om geleid te worden door jouw Hogere Zelf, en vertrouwen te hebben in jouw Innerlijke Kracht. Mediteer live met ons mee op 28 september.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van onze trainingen €6,95

Start: woensdag 5 oktober om 19.30
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Heel de relatie met jouw ouders en/of kind
Los onbegrip, irritatie of negativiteit op in jouw relatie met je ouders of je kinderen. Je voelt dat het anders kan, dan hoe het nu gaat. Is er onderling (veel) ruzie of zie je elkaar niet meer? Het is nu tijd om de disharmonie op te lossen. In deze sessie ga je je richten op het helen van de energie die ooit vervormd is uitgestuurd. De programmeringen die op de achtergrond actief zijn bij jou, mag je los gaan laten. Op deze manier kun je jouw relatie met jouw dierbaren verdiepen, waardoor de Liefde de ruimte krijgt.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van onze trainingen €6,95

Start: woensdag 19 oktober om 19.30
Begeleiding: Joyce Chamaoun

Ware rijkdom zit in je
Voel jij je rijk? Of ervaar je tekorten in je leven? Overvloed, Liefde, Geluk en Gezondheid zijn jouw geboorterecht. Werkelijke overvloed zit ín jou. Het is inherent aan wie JE BENT. In deze I AM Affirmatiesessie ga jij vanuit focus op jouw Ware Zelf ruimte creëren. Door je af te stemmen op jouw Hoger Zelf maak je ruimte voor al het Goede om naar je toe te komen. Dan voel je dat het niet gaat om bezittingen. Dan kan de Liefde in jou haar rechtmatige plek innemen en leef je vanuit de Waarheid van wie JE BENT. Ontdek het rijkdom dat in jou zit. Stel je open voor het wonder dat mag gaan gebeuren, in Goddelijke orde en timing.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van onze trainingen €6,95

“Zodra jij de helende kracht van de woorden toelaat, kan datgene gebeuren wat je niet eens voor mogelijk houdt.”

Waarom werkt het?

De belangrijkste Spirituele Wet is ‘The Law of Life’ (De Wet van het Leven): energie volgt aandacht. Of je dit nu weet of niet, of je deze wet nu kent of niet: hij is onontkoombaar en geldt altijd, in elke situatie.

Door het uitspreken van de affirmaties, gebruiken we de Kracht van deze Wet in constructieve zin. We richten onze aandacht bewust op wat we wél willen. Je hoeft enkel de woorden van de affirmaties met overtuiging uit te spreken, om er baat bij te hebben: je gaat je beter en beter voelen.

Wil je meer weten over onze affirmatiesessies?

Neem dan gerust contact met ons op.
contact@iamacademy.nl of bel 020-2443230

Pin It on Pinterest