fbpx

I AM Affirmatiesessies

Tijdens deze online sessies, die iedere week plaatsvinden, spreken we helende woorden uit waarmee we heel bewust de energie richten op wat we wél willen.

Wil je de kracht van onze I AM Affirmatiesessies ervaren?

Het gesproken woord is een kracht. In de mate waarin je kan voelen dat hetgeen wat je uitspreekt ‘waar’ is, wordt het ‘waar’. In negatieve zin ervaren we dit allemaal wellicht dagelijks. Hoe zou het zijn om deze Kracht bewust constructief in te zetten? Ervaar het zelf in onze I AM Affirmatiesessies.

Alles wat je bedacht hebt, brokkelt af door het uitspreken van woorden die de ultieme Waarheid van het Leven bekrachtigen. En dat is wat we doen tijdens deze sessies. We richten ons op woorden van heling, die ons versterken in het voelen van de Waarheid, die de verbinding met ons Ware Zelf openen en verankeren.

Iedere sessie staat een specifiek thema centraal:

Geluk & Harmonie
Gezondheid
Innerlijke kracht
Overvloed
Liefde & Relaties

Waarom spreken we affirmaties uit?

Je kunt onze affirmaties zien als de ’tegengedachten’ van je Ware Zelf, ten opzichte van de gedachten die het ego herhaalt. Waar het ego de beperking laat oplichten, zich richt op wat er ontbreekt, je de illusie voorhoudt dat je iets nodig hebt om iets te ‘zijn’, iets moet ‘doen’ om iets te ‘zijn’ en alle andere strategieën die jou als het ware hypnotiseren, is de Waarheid van wie JE BENT glashelder.

De Waarheid van wie JE BENT, ís namelijk Harmonie. De Waarheid is Heelheid. Is Liefde. Is Eenheid. Is Verbondenheid. Is gezondheid. Is overvloed. Wanneer je werkelijk bekrachtigd bent in jouw I AM, jouw Ware Zelf, ben je onaanraakbaar voor disharmonie. Dan voel je dat het onzin is wat je gedachten je soms voorspiegelen. En kan je je ervan afwenden, zonder erdoor te worden beïnvloed. Dan ben je in contact met je innerlijke kompas, dat altijd weet wat je te doen hebt in elke situatie.

Wanneer: iedere woensdagavond
Volgende sessie: 24 april 2024
Duur: ± 1 uur
Begeleiding: Mariske Hekkenberg

Wat kun je verwachten

  • Deelname aan een live affirmatiesessie
  • Een jaar terugkijk mogelijkheid
  • Toegang tot een forum met andere deelnemers

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

Fragment live meditatie:

Dit zijn jouw trainers:

Meer dagen >

Voor de voorgaande sessies klik hier!

Dit zeggen de deelnemers over de Affirmatiesessies

Wat was deze sessie weer heerlijk en krachtig!

Cindy Buitenhuis

Dank dank dank, lieve Marjolijn, wat een prachtige meditatie en wat een energie en ontlading! Ik ben zo dankbaar dat ik hier bij mocht zijn!

Freya Liket

Het was weer een heerlijke sessie. Veel geheeld en vergeven, ik voel het! Fijn om erbij te zijn.

Jenny Kuppens

Ik heb de Liefde, het Licht, de vergeving en de heling krachtig door me en om me heen voelen stromen en ben dankbaar voor wat we weer met elkaar hebben bekrachtigd.

Joke van der Ven

Gisteravond de Affirmatiesessie meegemaakt. Wat een geweldige ervaring was dat. Gevoelens van rust, verbazing, ongeloof, geloof, warmte, afkoeling, tranen, weer warme stroming, rust, vrede en tot slot een big smile passeerden de revue. Wat een heerlijke avond. Dankjewel, Marjolijn!

Yvonne Visser

Waanzinnig! Kijk uit naar morgenavond, want ik wil dit in mijn leven houden!
Voel me zo rijk! Alles is liefde! Dank dank dank fantastisch I AM team.

Anita Kooijman-Focke – deelnemer I AM

Het heeft een waanzinnig positief effect op mij. Het heeft me in staat gebracht om vanuit mijn hoofd in mijn gevoel te komen.
Ik heb eindelijk weer het gevoel terug te zijn bij mijn ware zelf.
Die deur had ik langgeleden dicht gegooid en de sleutel ervan opgeborgen.
Dankzij deze sessies zag ik het licht, waardoor ik de sleutel weer gevonden heb, zodat ik de deur weer kon openen!

Joy Feekes – deelnemer I AM

Dank je wel lieve Marjolijn, Joyce en het hele team voor de prachtige meditatiereeks. Ik voel dat mijn innerlijke kracht sterker en sterker wordt, ik kan sneller teruggaan naar mijn ware zelf en de disharmonie omzetten via de energie van vergeving, dankbaarheid en liefde in harmonie. Ik voel mijn hart weer.

Anna Ramaker-Sinkowska – deelnemer I AM

Ontsluit nu de Kracht die in je zit en doe mee

Start: woensdag 24 april om 19.30 uur
Begeleiding: Mariske Hekkenberg

Bekrachtig het Licht in jezelf
Deze sessie bouwt verder op de sessie van 17 april (maar kan ook los hiervan worden gedaan). De frequentie – de trilling – van ons Ware Zelf is die van Licht, Liefde, Harmonie, Overvloed, Gezondheid, Vrede en Vreugde. Door onszelf af te stemmen op deze frequentie, bekrachtigen we dat Licht, die Liefde en al die andere prachtige capaciteiten in onszelf. Hierdoor kun je letterlijk een gevoel van ‘Lichtheid’ gaan ervaren, daar waar eerst wellicht ‘zwaarte’ of ‘zwaarmoedigheid’ was. Dit lost simpelweg op. Vergelijk het maar met het gebruik van een drilboor: de hoge trilling zorgt ervoor dat hard en onverwoestbaar lijkend gesteente in stukjes uiteenvalt. In deze sessie, onder leiding van trainer en I AM coach Mariske Hekkenberg, gaan we onze ‘Goddelijke drilboor’ activeren door het uitspreken van prachtige en krachtige I AM-affirmaties. Laat er Licht zijn!

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

Start: woensdag 1 mei om 19.30 uur
Begeleiding: Lucia Orlando

I AM Movement – Zak dieper in je ZIJN
Laten we op deze bijzondere Dag van de Arbeid, 1 mei, stilstaan bij het besef dat het enige wat werkelijk telt, eenvoudigweg het ZIJN is. Met elke prayer, elk moment van bewustwording en alles wat we doen, streven we naar dat ultieme doel: het ZIJN. De verbinding met onze I AM Presence vormt de essentie van ons bestaan. Vanuit dit ZIJN hoeven we geen extra inspanningen te leveren, want simpelweg vertoeven in ons ZIJN, het ervaren van die aanwezigheid, is al genoeg. En wanneer we van hieruit handelen, bewegen en spreken, zijn we werkelijk aanwezig in het moment. We hoeven niet langer te worstelen met uitputting, tijdsdruk of verlies van kracht. Door te leven vanuit dit ZIJN, ervaren we de volheid van ons bestaan. Laten we tijdens deze affirmatiesessie, gegeven door trainer Lucia Orlando, nog dieper in het ZIJN duiken en ons daar verankeren, en zo de ware essentie van ons bestaan ervaren. I AM Movement is een nieuwe toevoeging aan onze affirmatiesessies die je uitnodigt om dieper in verbinding te komen met je Ware Zelf door middel van beweging.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

Start: woensdag 8 mei om 19.30 uur
Begeleiding: Désirée Manders

EFT – Volmaakte nachtrust
Je kunt niet makkelijk in slaap komen, wordt vaak ’s nachts wakker, of erger nog; je ligt nacht na nacht wakker. Je hebt al van alles geprobeerd en niets lijkt te helpen. Nu is het de angst om weer wakker te liggen die je wakker houdt. Energie volgt aandacht. Energie volgt gevoel. Dus wanneer alle aandacht gaat naar de angst voor wakker liggen, dan is het niet zo vreemd dat je daar meer van krijgt. De prayers helpen je om weer in balans te komen en om jouw mentale en fysieke gezondheid te ondersteunen. In deze EFT-affirmatiesessie gebruiken we de combinatie van prayers met het letterlijk in contact zijn met het lichaam, om beperkende, destructieve energie los te laten en de focus weer naar de Presence te brengen. Dus, als je klaar bent om beter te slapen en de innerlijke rust te vinden die je verdient, doe dan samen met Desiree Manders de EFT-affirmatiesessie. Voor alle duidelijkheid; bij lichamelijke klachten (dus ook slapeloosheid) ga je altijd éérst naar de huisarts om een fysieke oorzaak uit te sluiten of te behandelen.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

“Zodra jij de helende kracht van de woorden toelaat, kan datgene gebeuren wat je niet eens voor mogelijk houdt.”

Waarom werkt het?

De belangrijkste Spirituele Wet is ‘The Law of Life’ (De Wet van het Leven): energie volgt aandacht. Of je dit nu weet of niet, of je deze wet nu kent of niet: hij is onontkoombaar en geldt altijd, in elke situatie.

Door het uitspreken van de affirmaties, gebruiken we de Kracht van deze Wet in constructieve zin. We richten onze aandacht bewust op wat we wél willen. Je hoeft enkel de woorden van de affirmaties met overtuiging uit te spreken, om er baat bij te hebben: je gaat je beter en beter voelen.

DISCLAIMER – Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts. Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces. Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op. Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders). Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches (KLIK HIER voor de ‘I AM Coaching’ pagina).

I AM Academy is niet verantwoordelijk voor eventuele processen die door deelname in gang gezet kunnen worden. De verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de deelnemer. Door jouw aanmelding geef je te kennen op de hoogte te zijn van deze disclaimer en hiermee akkoord te zijn.

Meestgestelde vragen

Heb je vragen? Lees hieronder de antwoorden op vragen die het meest worden gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen of mocht je meer informatie willen ontvangen, laat het ons gerust weten.

Als ik niet kan deelnemen op het moment zelf, is er een terugkijklink voor op een later tijdstip?

Jazeker! Je kunt via ‘Mijn Affirmatiesessies‘ in de I AM Community onderaan de pagina jouw aangekochte sessies terugvinden. Deze sessies kun je een jaar terugkijken.

Kun je een sessie vaker doen?

Ja hoor. Je kunt een sessie zo vaak terugkijken als je voelt dat fijn en/of nodig is. Je hebt een jaar toegang tot iedere aangekochte sessie.

Ik heb een kortingscode. Waar kan ik deze invullen?

Je mag deze invullen tijdens het bestelproces bij de stap van het betalen. Let op: als eerdere klant moet je eerst even inloggen!

Waar zie ik de live meditatie?

Je gaat naar https://event.iamacademy.nl/Daar is de sessie live in beeld te zien. Deze link, plus het wachtwoord om deel te nemen, vind je ook in de herinneringsmails die je een dag en een uur van tevoren ontvangt. 

 

Ik wil inloggen voor de live sessie, maar ik kom er niet in

Je kunt inloggen voor de sessie via https://event.iamacademy.nl/ met het speciale wachtwoord voor de live sessie. Je ontvang het wachtwoord voor de live sessie in de herinneringsmails die je een dag en een uur van tevoren ontvangt. Dit wachtwoord wisselt per live sessie.

NB: Dit is niet hetzelfde wachtwoord als jouw persoonlijke wachtwoord voor de online omgeving waar je de sessies aankoopt en/of terugkijkt.

De virtuele kamer gaat niet eerder open dan 19.15 uur. Voor die tijd kun je (nog) niet inloggen.

Lukt het na 19.15 uur nog steeds niet om in te loggen? Probeer dan:
– een andere browser (bijvoorbeeld Chrome, Safari of Firefox)
– een ander apparaat

Werkt dit niet? Geen zorgen. Je kunt de sessie vanaf de volgende dag (uiterlijk rond de middag) terugvinden en bekijken via deze link: KLIK HIER.
 

Ik heb nog nooit gemediteerd. Hoe doe ik dat?

Wees op tijd bij de sessie, zorg ervoor dat je rustig zit en dat je niet gestoord wordt. Ga bij voorkeur zitten en niet liggen, omdat dan de kans aanwezig is dat je in slaap valt. Dat is niet de bedoeling: we doen een actieve meditatie.

Zorg voor wat drinken (thee of water, geen koffie). Marjolijn of Joyce begeleiden je bij de meditatie. Het gaat helemaal vanzelf. Geef jezelf maar de ruimte om eraan te wennen.

Ik ben eerder deelnemer geweest, maar ik weet mijn inloggegevens niet meer. Wat nu?

Je kunt bij het inloggen klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Dan ontvang je per mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ontvang je deze niet? Check dan even je spam-/reclamebox.

Was je in (of voor) 2020 deelnemer? Dan worden er nieuwe inloggegevens aangemaakt.

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor een sessie?

Je kunt je tot uiterlijk 19.00 uur aanmelden op de dag van de meditatie, om mee te doen aan de live sessie.

Aanmelden voor voorgaande sessies kan op ieder moment via deze link: KLIK HIER. Je krijgt dan direct toegang.

Kan ik voorgaande sessies nog bekijken?

Ja, dat kan! Je kunt alle voorgaande sessies nog steeds aankopen via deze link: KLIK HIER. Je krijgt dan direct toegang. Je kunt de aangekochte sessies een jaar terugkijken, zo vaak als je wilt.

Wil je meer weten over onze affirmatiesessies?

Neem dan gerust contact met ons op.
[email protected] of bel 020-2443230

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest