fbpx

I AM Affirmaties

Dit abonnement bevat onbeperkte deelname aan de wekelijkse live affirmatiesessies èn biedt toegang tot de rijke bibliotheek aan I AM affirmatiesessies, I AM meditaties en deelname aan exclusieve meditatiereeksen van I AM Academy.

Wil je de kracht van onze I AM Affirmatiesessies ervaren?

Het gesproken woord is een kracht. In de mate waarin je kan voelen dat hetgeen wat je uitspreekt ‘waar’ is, wordt het ‘waar’. In negatieve zin ervaren we dit allemaal wellicht dagelijks. Hoe zou het zijn om deze Kracht bewust constructief in te zetten? Ervaar het zelf in onze I AM Affirmatiesessies.

Alles wat je bedacht hebt, brokkelt af door het uitspreken van woorden die de ultieme Waarheid van het Leven bekrachtigen. En dat is wat we doen tijdens deze sessies. We richten ons op woorden van heling, die ons versterken in het voelen van de Waarheid, die de verbinding met ons Ware Zelf openen en verankeren.

Iedere sessie staat een specifiek thema centraal:

Geluk & Harmonie
Gezondheid
Innerlijke kracht
Overvloed
Liefde & Relaties
Violette Vlam

Waarom spreken we affirmaties uit?

Je kunt onze affirmaties zien als de ’tegengedachten’ van je Ware Zelf, ten opzichte van de gedachten die het ego herhaalt. Waar het ego de beperking laat oplichten, zich richt op wat er ontbreekt, je de illusie voorhoudt dat je iets nodig hebt om iets te ‘zijn’, iets moet ‘doen’ om iets te ‘zijn’ en alle andere strategieën die jou als het ware hypnotiseren, is de Waarheid van wie JE BENT glashelder.

De Waarheid van wie JE BENT, ís namelijk Harmonie. De Waarheid is Heelheid. Is Liefde. Is Eenheid. Is Verbondenheid. Is gezondheid. Is overvloed. Wanneer je werkelijk bekrachtigd bent in jouw I AM, jouw Ware Zelf, ben je onaanraakbaar voor disharmonie. Dan voel je dat het onzin is wat je gedachten je soms voorspiegelen. En kan je je ervan afwenden, zonder erdoor te worden beïnvloed. Dan ben je in contact met je innerlijke kompas, dat altijd weet wat je te doen hebt in elke situatie.

Start: vandaag
Duur: doorlopend
Begeleiding: Marjolijn Loderichs, Joyce Chamaoun, Lucia Orlando, Mariske Hekkenberg, Désirée Manders & Evelyn Kallansee

Word lid van I AM Affirmaties en:

 • Neem deel aan de wekelijkse live affirmatiesessies
 • Kijk onbeperkt alle sessies terug
 • Krijg toegang tot de beste I AM meditaties
 • Doe mee aan periodieke reeksen

 

€15 euro per maand

Tijdelijke introductieprijs:

€ 9,95 per maand
Resterende introductie plekken: 355

Fragment live meditatie:

Dit zijn jouw trainers:
Wanneer zijn de sessies:

Iedere woensdagavond om 19.30 uur
Duur: 1 uur

Klik hier voor alle data >

Voor de voorgaande sessies klik hier!

Dit zeggen de deelnemers over de Affirmatiesessies

Wat was deze sessie weer heerlijk en krachtig!

Cindy Buitenhuis

Dank dank dank, lieve Marjolijn, wat een prachtige meditatie en wat een energie en ontlading! Ik ben zo dankbaar dat ik hier bij mocht zijn!

Freya Liket

Het was weer een heerlijke sessie. Veel geheeld en vergeven, ik voel het! Fijn om erbij te zijn.

Jenny Kuppens

Ik heb de Liefde, het Licht, de vergeving en de heling krachtig door me en om me heen voelen stromen en ben dankbaar voor wat we weer met elkaar hebben bekrachtigd.

Joke van der Ven

Gisteravond de Affirmatiesessie meegemaakt. Wat een geweldige ervaring was dat. Gevoelens van rust, verbazing, ongeloof, geloof, warmte, afkoeling, tranen, weer warme stroming, rust, vrede en tot slot een big smile passeerden de revue. Wat een heerlijke avond. Dankjewel, Marjolijn!

Yvonne Visser

Waanzinnig! Kijk uit naar morgenavond, want ik wil dit in mijn leven houden!
Voel me zo rijk! Alles is liefde! Dank dank dank fantastisch I AM team.

Anita Kooijman-Focke – deelnemer I AM

Het heeft een waanzinnig positief effect op mij. Het heeft me in staat gebracht om vanuit mijn hoofd in mijn gevoel te komen.
Ik heb eindelijk weer het gevoel terug te zijn bij mijn ware zelf.
Die deur had ik langgeleden dicht gegooid en de sleutel ervan opgeborgen.
Dankzij deze sessies zag ik het licht, waardoor ik de sleutel weer gevonden heb, zodat ik de deur weer kon openen!

Joy Feekes – deelnemer I AM

Dank je wel lieve Marjolijn, Joyce en het hele team voor de prachtige meditatiereeks. Ik voel dat mijn innerlijke kracht sterker en sterker wordt, ik kan sneller teruggaan naar mijn ware zelf en de disharmonie omzetten via de energie van vergeving, dankbaarheid en liefde in harmonie. Ik voel mijn hart weer.

Anna Ramaker-Sinkowska – deelnemer I AM

Inhoud van I AM Affirmatiesessies abonnement

Het abonnement bestaat uit een wekelijkse live sessie, onbeperkt terugkijken, de beste I AM meditaties en perodieke meditatiereeksen. Klik op de pijltjes naar rechts om de volledige inhoud van het abonnement te bekijken.

Live I AM Affirmatiesesssies

woensdagavonden

Iedere woensdagavond om 19.30 uur kan je meedoen met de live I AM Affirmatiesessie. Iedere week staat in het teken van een nieuw thema en onderwerp.

On demand I AM Affirmatiesessies

bekijk alle voorgaande sessies

Je krijgt toegang tot alle I AM Affirmatiesessies die tot nu toe zijn geweest. Deze kan je onbeperkt terugkijken.

Periodieke meditatiereeksen

die een shift in gang zetten!

We hebben met succes vele meditatiereeksen gedaan en er zullen er nog vele volgen. Tijdens onze reeksen pakken we verschillende onderwerpen en thema’s aan en zetten we samen het jaar met je klaar. Ben je klaar voor een shift?

I AM meditaties

onbeperkt toegang tot de beste meditaties

Uit de vele meditaties die we de afgelopen jaren hebben opgenomen hebben we voor jou de beste geselecteerd en zullen de lijst blijven aanvullen met nieuwe meditaties. Enjoy!

Ontsluit nu de Kracht die in je zit en doe mee
500 deelnemers ontvangen de introductie prijs

Word nu lid van I AM Affirmaties:

 • Neem deel aan de wekelijkse live affirmatiesessies
 • Kijk onbeperkt alle sessies terug
 • Krijg toegang tot de beste I AM meditaties
 • Doe mee aan periodieke reeksen
 • Geniet nu van de speciale introductie prijs
Resterende introductie plekken: 355

€ 9,95 per maand

Word nu lid van I AM Affirmaties:

 • Neem deel aan de wekelijkse live affirmatiesessies
 • Kijk onbeperkt alle sessies terug
 • Krijg toegang tot de beste I AM meditaties
 • Doe mee aan periodieke reeksen

€ 15,00 per maand

 

 

Zodra jij de helende kracht van de woorden toelaat, kan datgene gebeuren wat je niet eens voor mogelijk houdt.

 

 

Liever eerst de kracht van een losse affirmatiesessie ervaren?
Doe live mee voor € 9,95 per sessie

Start: woensdag 17 juli om 19.30 uur
Begeleiding: Mariske Hekkenberg

IK BEN de IK BEN
Deze sessie bouwt verder op de sessie van 10 juli (maar kan ook los hiervan worden gedaan). JE BENT Volmaakt, Compleet en Heel. Het is het uitgangspunt van onze trainingen. Dat kan ook niet anders, want dit is de Waarheid van Zijn. Wellicht zie je in jouw leven het tegenovergestelde hiervan, waardoor je dit niet meer kunt voelen of ervaren. Dit komt doordat je – bewust of onbewust, wetend of niet wetend – bent gaan geloven dat je afgescheiden bent van de bron. In deze sessie, onder leiding van trainer en I AM-coach Mariske Hekkenberg, gaan we woorden uitspreken die de illusie van afgescheidenheid van de bron van wie we werkelijk zijn oplossen. We gaan bekrachtigen dat wij één zijn met de Liefde, de waarheid, de heelheid en de kracht van ons ware zelf: IK BEN de IK BEN.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

Waarom werkt het?

De belangrijkste Spirituele Wet is ‘The Law of Life’ (De Wet van het Leven): energie volgt aandacht. Of je dit nu weet of niet, of je deze wet nu kent of niet: hij is onontkoombaar en geldt altijd, in elke situatie.

Door het uitspreken van de affirmaties, gebruiken we de Kracht van deze Wet in constructieve zin. We richten onze aandacht bewust op wat we wél willen. Je hoeft enkel de woorden van de affirmaties met overtuiging uit te spreken, om er baat bij te hebben: je gaat je beter en beter voelen.

Meestgestelde vragen

Heb je vragen? Lees hieronder de antwoorden op vragen die het meest worden gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen of mocht je meer informatie willen ontvangen, laat het ons gerust weten.

Als ik niet kan deelnemen op het moment zelf, is er een terugkijklink voor op een later tijdstip?

Jazeker! Heb je een abonnement dan kun je onbeperkt de sessie terugkijken via ‘Mijn Affirmatiesessies‘. De sessie is altijd de dag nadat deze wordt gegeven beschikbaar.
Heb je geen abonnement en de sessie los gekocht? Dan kan je deze sessie een jaar lang terugkijken. Ook deze vind je terug op ‘Mijn Affirmatiesessies

Kun je een sessie vaker doen?

Ja hoor. Je kunt een sessie zo vaak terugkijken als je voelt dat fijn en/of nodig is. Je hebt een jaar toegang tot iedere aangekochte sessie.

Waar zie ik de live meditatie?

Je gaat naar https://event.iamacademy.nl/Daar is de sessie live in beeld te zien. Deze link, plus het wachtwoord om deel te nemen, vind je ook in de herinneringsmails die je een dag en een uur van tevoren ontvangt. 

 

Ik wil inloggen voor de live sessie, maar ik kom er niet in

Je kunt inloggen voor de sessie via https://event.iamacademy.nl/ met het speciale wachtwoord voor de live sessie. Je ontvang het wachtwoord voor de live sessie in de herinneringsmails die je een dag en een uur van tevoren ontvangt. Dit wachtwoord wisselt per live sessie.

NB: Dit is niet hetzelfde wachtwoord als jouw persoonlijke wachtwoord voor de online omgeving waar je de sessies aankoopt en/of terugkijkt.

De virtuele kamer gaat niet eerder open dan 19.15 uur. Voor die tijd kun je (nog) niet inloggen.

Lukt het na 19.15 uur nog steeds niet om in te loggen? Probeer dan:
– een andere browser (bijvoorbeeld Chrome, Safari of Firefox)
– een ander apparaat

Werkt dit niet? Geen zorgen. Je kunt de sessie vanaf de volgende dag (uiterlijk rond de middag) terugvinden en bekijken via deze link: KLIK HIER.
 

Ik heb nog nooit gemediteerd. Hoe doe ik dat?

Wees op tijd bij de sessie, zorg ervoor dat je rustig zit en dat je niet gestoord wordt. Ga bij voorkeur zitten en niet liggen, omdat dan de kans aanwezig is dat je in slaap valt. Dat is niet de bedoeling: we doen een actieve meditatie.

Zorg voor wat drinken (thee of water, geen koffie). Marjolijn of Joyce begeleiden je bij de meditatie. Het gaat helemaal vanzelf. Geef jezelf maar de ruimte om eraan te wennen.

Ik ben eerder deelnemer geweest, maar ik weet mijn inloggegevens niet meer. Wat nu?

Je kunt bij het inloggen klikken op de link ‘Wachtwoord vergeten’. Dan ontvang je per mail een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ontvang je deze niet? Check dan even je spam-/reclamebox.

Was je in (of voor) 2020 deelnemer? Dan worden er nieuwe inloggegevens aangemaakt.

Tot wanneer kan ik me aanmelden voor een sessie?

Je kunt je tot uiterlijk 19.00 uur aanmelden op de dag van de meditatie, om mee te doen aan de live sessie.

Aanmelden voor voorgaande sessies kan op ieder moment via deze link: KLIK HIER. Je krijgt dan direct toegang.

Kan ik voorgaande sessies nog bekijken?

Ja, dat kan! Je kunt alle voorgaande sessies nog steeds aankopen via deze link: KLIK HIER. Je krijgt dan direct toegang. Je kunt de aangekochte sessies een jaar terugkijken, zo vaak als je wilt.

Hoe en wanneer kan ik opzeggen?

Je abonnement bij de I AM Family eenvoudig opzeggen via de volgende link: https://community.iamacademy.nl/mijn-account

In het menu vind je abonnementen. Hier kun je deze stopzetten.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Wil je meer weten over onze affirmatiesessies?

Neem dan gerust contact met ons op.
[email protected] of bel 020-2443230

Disclaimer
Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts. Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces. Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op. Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders). Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches.
I AM Academy is niet verantwoordelijk voor eventuele processen die door deelname in gang gezet kunnen worden. De verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de deelnemer. Door jouw aanmelding geef je te kennen op de hoogte te zijn van deze disclaimer en hiermee akkoord te zijn.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

  Pin It on Pinterest