fbpx

I AM Affirmatiesessies

Tijdens deze online sessies, die 2 x per maand plaatsvinden, spreken we helende woorden uit waarmee we heel bewust de energie richten op wat we wél willen.

Wil je de kracht van onze I AM Affirmatiesessies ervaren?

Het gesproken woord is een kracht. In de mate waarin je kan voelen dat hetgeen wat je uitspreekt ‘waar’ is, wordt het ‘waar’. In negatieve zin ervaren we dit allemaal wellicht dagelijks. Hoe zou het zijn om deze Kracht bewust constructief in te zetten? Ervaar het zelf in onze I AM Affirmatiesessies.

Alles wat je bedacht hebt, brokkelt af door het uitspreken van woorden die de ultieme Waarheid van het Leven bekrachtigen. En dat is wat we doen tijdens deze sessies. We richten ons op woorden van heling, die ons versterken in het voelen van de Waarheid, die de verbinding met ons Ware Zelf openen en verankeren.

Iedere sessie staat een specifiek thema centraal:

Geluk & Harmonie
Gezondheid
Innerlijke kracht
Overvloed
Liefde & Relaties

Waarom spreken we affirmaties uit?

Je kunt onze affirmaties zien als de ’tegengedachten’ van je Ware Zelf, ten opzichte van de gedachten die het ego herhaalt. Waar het ego de beperking laat oplichten, zich richt op wat er ontbreekt, je de illusie voorhoudt dat je iets nodig hebt om iets te ‘zijn’, iets moet ‘doen’ om iets te ‘zijn’ en alle andere strategieën die jou als het ware hypnotiseren, is de Waarheid van wie JE BENT glashelder.

De Waarheid van wie JE BENT, ís namelijk Harmonie. De Waarheid is Heelheid. Is Liefde. Is Eenheid. Is Verbondenheid. Is gezondheid. Is overvloed. Wanneer je werkelijk bekrachtigd bent in jouw I AM, jouw Ware Zelf, ben je onaanraakbaar voor disharmonie. Dan voel je dat het onzin is wat je gedachten je soms voorspiegelen. En kan je je ervan afwenden, zonder erdoor te worden beïnvloed. Dan ben je in contact met je innerlijke kompas, dat altijd weet wat je te doen hebt in elke situatie.

Wanneer: 2 keer in de maand
Volgende sessie: woensdag 8 februari, 19:30 uur
Duur: 1 / 1,5 uur
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Wat kun je verwachten

  • Deelname aan een live affirmatiesessie
  • 1 jaar terugkijkmogelijkheid
  • Toegang tot een forum met andere deelnemers

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

Fragment live meditatie:

Dit zijn jouw trainers:

Meer dagen >

Voor de voorgaande sessies klik hier!

Dit zeggen de deelnemers over de Affirmatiesessies

Wat was deze sessie weer heerlijk en krachtig!

Cindy Buitenhuis

Dank dank dank, lieve Marjolijn, wat een prachtige meditatie en wat een energie en ontlading! Ik ben zo dankbaar dat ik hier bij mocht zijn!

Freya Liket

Het was weer een heerlijke sessie. Veel geheeld en vergeven, ik voel het! Fijn om erbij te zijn.

Jenny Kuppens

Ik heb de Liefde, het Licht, de vergeving en de heling krachtig door me en om me heen voelen stromen en ben dankbaar voor wat we weer met elkaar hebben bekrachtigd.

Joke van der Ven

Gisteravond de Affirmatiesessie meegemaakt. Wat een geweldige ervaring was dat. Gevoelens van rust, verbazing, ongeloof, geloof, warmte, afkoeling, tranen, weer warme stroming, rust, vrede en tot slot een big smile passeerden de revue. Wat een heerlijke avond. Dankjewel, Marjolijn!

Yvonne Visser

Waanzinnig! Kijk uit naar morgenavond, want ik wil dit in mijn leven houden!
Voel me zo rijk! Alles is liefde! Dank dank dank fantastisch I AM team.

Anita Kooijman-Focke – deelnemer I AM

Het heeft een waanzinnig positief effect op mij. Het heeft me in staat gebracht om vanuit mijn hoofd in mijn gevoel te komen.
Ik heb eindelijk weer het gevoel terug te zijn bij mijn ware zelf.
Die deur had ik langgeleden dicht gegooid en de sleutel ervan opgeborgen.
Dankzij deze sessies zag ik het licht, waardoor ik de sleutel weer gevonden heb, zodat ik de deur weer kon openen!

Joy Feekes – deelnemer I AM

Dank je wel lieve Marjolijn, Joyce en het hele team voor de prachtige meditatiereeks. Ik voel dat mijn innerlijke kracht sterker en sterker wordt, ik kan sneller teruggaan naar mijn ware zelf en de disharmonie omzetten via de energie van vergeving, dankbaarheid en liefde in harmonie. Ik voel mijn hart weer.

Anna Ramaker-Sinkowska – deelnemer I AM

Ben je klaar om jouw Hogere Bewustzijn te ervaren?

Start: woensdag 08 februari om 19.30
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

IK BEN een geldmagneet
Je kunt wel zeggen ‘IK BEN een geldmagneet’ maar als je ondertussen van alles vindt van geld – bewust of onbewust – kan geld niet naar je toekomen. We kunnen er van alles op geplakt hebben: Geld is slecht, Geld maakt niet gelukkig, of Geld is niet spiritueel. Je hoeft je niet eens bewust te zijn van de programmering die op de achtergrond actief is.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

Start: woensdag 22 februari om 19.30
Begeleiding: Joyce Chamaoun

IK BEN de Volmaaktheid in deze situatie
Conflicten met anderen, je zorgen maken of ergens niet uitkomen… we kennen het allemaal. Gelukkig kunnen we ons richten tot ons Ware Zelf, die altijd in Liefde verbonden is met de ander. Het Ware Zelf heeft de oplossing voor élk probleem en je hoeft er alleen maar om te vragen. Hierdoor voel je je bevrijd en kun je de ander weer vanuit Liefde zien.

We gaan ons gezamenlijk richten tot ons Ware Zelf in deze I AM Affirmatiesessie en daardoor stijgen we uit boven de programmeringen. Verwacht gerust een wonder.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

Start: woensdag 15 maart om 19.30
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Dank U
I AM

Dankbaarheid is een deel van je Ware Zelf. Dankbaarheid werkt als een magneet. Het brengt je nog meer om dankbaar voor te zijn. Dompel jezelf onder in een bad van dankbaarheid voor al het Goede, het Schone en het Ware in je leven. Breng je focus naar wat je wél hebt in je leven. En omdat energie aandacht volgt, krijg je automatisch meer van hetzelfde. Je dankbaar voelen is dus helend. En haalt je uit tekorten! Wat een mooi inzicht. Nu nog voelen….. dat gaan we doen in deze I AM Affirmatiesessie.

€ 9,95

Voor (oud) deelnemers van ‘Thuis in I AM’, ‘Gegrond in I AM’ en/of onze jaartrainingen €6,95

“Zodra jij de helende kracht van de woorden toelaat, kan datgene gebeuren wat je niet eens voor mogelijk houdt.”

Waarom werkt het?

De belangrijkste Spirituele Wet is ‘The Law of Life’ (De Wet van het Leven): energie volgt aandacht. Of je dit nu weet of niet, of je deze wet nu kent of niet: hij is onontkoombaar en geldt altijd, in elke situatie.

Door het uitspreken van de affirmaties, gebruiken we de Kracht van deze Wet in constructieve zin. We richten onze aandacht bewust op wat we wél willen. Je hoeft enkel de woorden van de affirmaties met overtuiging uit te spreken, om er baat bij te hebben: je gaat je beter en beter voelen.

DISCLAIMER – Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut (of je krijgt andere specialistische hulp), overleg dan eerst met de behandelend arts. Een I AM Affirmatiesessie is geen vervanging voor therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces. Het is normaal dat er tijdens de sessie emotionele reacties kunnen opkomen. Je kan dit gewoon laten gebeuren en er doorheen ademen. Het lost vanzelf op. Mocht de reactie echter te heftig aanvoelen, dan adviseren we je te stoppen met de sessie. Adem rustig in en uit en leid jezelf af (zet een muziekje op, haal een frisse neus of doe iets anders). Neem eventueel contact op met één van de I AM coaches (KLIK HIER voor de ‘I AM Coaching’ pagina).

Wil je meer weten over onze affirmatiesessies?

Neem dan gerust contact met ons op.
contact@iamacademy.nl of bel 020-2443230

Pin It on Pinterest