fbpx

Gratis 5-daagse meditatiereeks

Wat goed dat je hier bent!

Doe gratis mee met de 5-daagse meditatiereeks, met vijf van onze mooiste meditaties
onder leiding van Marjolijn Loderichs

Liefde in plaats van angst
Harmonie in plaats van onrust
Helderheid in plaats van verwarring

Jouw Ware Zelf – de hoogste kwaliteit ín jou – is Liefde, Harmonie, rust, Vrede, Vrijheid, gezondheid, Vreugde en overvloed.

Met deze gratis meditaties open jij jezelf voor jouw Ware Zelf, zodat dit de Leiding kan nemen over jouw denken, voelen en handelen. Vervolgens wordt alles in jouw leefwereld een expressie van die Hoogste Kwaliteit. En dat is precies wat de wereld nú nodig heeft. Want dit heeft niet alleen effect op jou: iedereen om je heen geniet hiervan mee. Alles is immers energie en energie volgt aandacht. Het is ‘The Law of Life’.

Door je – bij voorkeur in de ochtend – te verbinden met jouw Ware Zelf, gaat de Hoogste Kwaliteit van Zijn zichzelf uitdrukken in je leven. Zo kun je Helend aanwezig zijn, voor jezelf en de hele wereld.

Ervaar het zelf en schrijf je gratis in.

Deze meditaties worden begeleid door Marjolijn Loderichs, oprichter van de I AM Academy.

Deze sessies geven innerlijke rust en balans. Vanuit afstemming op de I AM Presence worden deelnemers meegenomen naar een diepe laag van heelheid en eenheid.

Meer dan 65.000 deelnemers zoals jij deden al mee.

“Dank je wel Marjolijn en I AM team, ik ga zo met een heerlijk gevoel slapen na weer een enerverende nachtdienst in het ziekenhuis.
Deze meditaties houden mij echt op de been en gefocust. Dank dank dank!!!!!!”

Jannemiek

“Wat was dit een gigantisch mooie ervaring. Ik voelde me licht en opgetild en vol met tintelende energie. Ik ga mijn dag weer in vol liefde en licht. Marjolijn en je team, heel veel dank hiervoor.”

Bianca

“Echt Marjolijn, ik moet het gewoon ff kwijt. Ik voel het zo goed stromen, ik voel en weet dus zeker hoe waar het is. Deze meditatie is echt transformerend voor mij. Ben zo blij! Dit is zo GROOT, dit is zo waar ik mijn hele leven (nou ja lang) naar gezocht heb. Grote, grote, grote dank! Wat een een wonderen gebeuren er. I LOVE IT!”

Claudia

“Wauw wat een heerlijk gevoel, zo krachtig!!! Dankdankdank, aan jullie allemaal!”

Alba-Luz

Ervaar de kracht van het gesproken woord en doe mee:

 

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. I AM Academy is niet verantwoordelijk voor eventuele processen die door deelname in gang gezet kunnen worden. De verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de deelnemer. Door jouw aanmelding geef je te kennen op de hoogte te zijn van deze disclaimer en hiermee akkoord te zijn. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest