fbpx

‘Behandeling voor helen van het hart’ meditatie

 

 

“Dit is een cadeautje van ons Hart naar jouw Hart. Want ons menselijke hart kan wel wat heling gebruiken ❤️.”

Marjolijn LoderichsOprichter-hoofdtrainer

Schrijf je in en ontvang deze prachtige meditatie gratis.

Neem de tijd en de ruimte om deze meditatie in te gaan en laat je meenemen door deze woorden met helende kracht. Herhaal de meditatie zo vaak als je fijn vindt.

Deze meditatie komt uit het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’, de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling, voor iedereen die dat wil.

De prayers en affirmaties in het boek activeren jouw I AM, jouw eigen Hogere Zelf. Ze zijn niet ingewikkeld of moeilijk. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking.

Door hun kracht zal je leven verbeteren!

 

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. I AM Academy is niet verantwoordelijk voor eventuele processen die door deelname in gang gezet kunnen worden. De verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de deelnemer. Door jouw aanmelding geef je te kennen op de hoogte te zijn van deze disclaimer en hiermee akkoord te zijn. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest