fbpx

Met enige regelmaat geeft Marjolijn een zogenoemde ‘inspired speaking’ sessie in onze I AM Academy Community op Facebook.

Bij zo’n speaking sessie weet ze van tevoren niet wat er gezegd mag worden. Ze gaat in afstemming en volgt de energie. En iedere keer weer is het zó helder en zó krachtig.

Daarom delen we dit live moment graag met je:

In de sessie legt Marjolijn één ding glashelder uit: JE BENT al heel. We zijn allemaal al heel. We zijn het ‘slechts’ vergeten. En in dat ‘vergeten’ zit de bron van alle chaos, pijn en lijden.

Stel je voor dat je je weer leert herinneren dat het wáár is, dat jij – nu al – Volmaakt, Heel en Compleet bent. Dat je dát op alle niveaus niet alleen gaat weten, maar ook écht kunt gaan voelen. Doordat je leert weer contact te maken – door jouw bewuste focus – met jouw Ware Zelf, dat Heelheid is, Liefde is, Vrede, Vreugde, Vrijheid, Volmaakte gezondheid en overvloed is. Hoe zou dát zijn?

Marjolijn deelt in de sessie een persoonlijk verhaal, over de tijd dat zij dit níet kon ervaren. Een tijd waarin ‘angst’ en ‘depressie’ welhaast ‘normale’ woorden in haar vocabulaire waren. Totdat ze de weg eruit vond en zichzelf kon bevrijden.

Als jij voelt: ‘dit raakt me, ik ben NU klaar voor ‘de weg eruit’ en ik voel dat dit klopt’, kijk dan eens bij ons aanbod. Onze programma’s zijn precies híer op gericht.

Want wij mogen allemaal opstaan en ‘wakker’ worden:
WIJ ZIJN allemaal HEEL. Nú al.

Gaat het dan van de ene op de andere dag allemaal goed? Misschien wel, misschien niet; het is een proces. Weet: het I AM team staat klaar om je hierbij liefdevol te begeleiden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest