fbpx

Abraham Hicks

I AM is de energie van de volmaakte bron. Dat volmaakte groepsveld geeft het vermogen on zich te individualiseren (kijk maar om je heen) en drukt zich ook uit door Jerry en Esther Hicks. In die hoedanigheid heeft het de naam Abraham aangenomen. Jerry en Esther Hicks pakken intuïtief deze energie op en geven in woord uitdrukking aan de boodschappen van Abraham. Prachtige woorden van wijsheid doorspekt van humor en met een waarheid waar je niet omheen kunt. Onterecht wordt het werk van het echtpaar Hicks ‘channelen’ genoemd, wat naar eigen zeggen niet het geval is.

Je kunt Esther en Jerry Hicks zien als lichtwerkers; mensen die zich inzetten om de vibrationele frequentie van de aarde omhoog te brengen en het Licht op aarde te herstellen.

Je hoeft de universele wetten zoals the Law of Attraction niet te begrijpen om toch een leven van vreugde en overvloed te kunnen creëren, zegt Abraham. Elke les die Abraham met ons deelt, gaat steeds weer over bewustZIJN en snappen dat jij de Creator, de Decreeër en de Do-er bent. Of in het Nederlands; jij bedenkt wat je wilt (creëert dat), jij beveelt wat je in je uiterlijke wereld wenst te manifesteren (decreeën) en jij neemt de actie die nodig is om dit in je leven tot uitdrukking te laten komen (doen).

Dit is wat de teachings van Abraham* ons leren;
1. Je bent het fysieke verlengstuk van dat wat niet fysiek is.
2. Je bent hier in dit lichaam vanuit vrije keuze.
3. De basis van je leven is vrijheid, het doel van je leven is vreugde.
4. Je bent een schepper; je creëert met elke gedachte.
5. Alles wat je kunt bedenken kan je zijn, hebben, doen.
6. Terwijl je je gedachten kiest wordt je geleid door je emoties.
7. Het universum aanbidt je, want het weet dat je de volmaaktheid BENT.
8. Ontspan je in je volmaakte welzijn. Alles is al goed (echt waar!).
9. Jij bent de schepper van je eigen gedachten op je unieke pad van vreugde.
10. Te nemen acties en uit te wisselen bezittingen zijn het bijproduct van je focus op vreugde.
11. Je mag op passende wijze je lichaam verlaten zonder ziekte of pijn.
12. Je kunt niet sterven want je hebt het eeuwige leven.
*Bron: https://www.abraham-hicks.com/about/

Heel veel mensen zijn al bekend met de boodschappen van Abraham Hicks en ze genieten van de humorvolle, positieve, hoopgevende boodschappen. Wanneer je blij wordt van Abraham Hicks dan zal je je zeker ook thuis voelen in de I AM Presence!

Wil je ontdekken of de I AM bij je past? Doe dan de gratis 5-daagse ochtendmeditatie training ! Klik hier om deze meditatietraining meteen te ontvangen.

Lees hier nog meer over vibrationele frequentie en heling;

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM

Van Playboy naar Prayers

Van Playboy naar Prayers

Afgelopen jaar werd ik benaderd door de ex-hoofdredacteur van de Playboy, de MAN en de FHM, Jan Heemskerk…. Ja, je leest het goed. 😉 En wel om een van de onderwerpen te zijn van zijn nieuwe boek ‘Stoppen met tobben’. Jan had via via over ons gehoord en wilde in het...

Lees meer
Linda.loves… Marjolijn!

Linda.loves… Marjolijn!

Hoe je uit je winterdip komt? Linda.nl, de online variant van de populaire glossy ‘Linda’ ging op zoek naar experts op het gebied van mindset en kwam als vanzelf uit bij onze Marjolijn Loderichs. Een leuk artikel op de homepage van Linda.nl. Lees het hier:...

Lees meer
Last van een winterdipje? Dit helpt!

Last van een winterdipje? Dit helpt!

“De energie van de wintermaanden is tweeledig. Het is een energie van saamhorigheid en liefde. Maar het kan ook een energie zijn van eenzaamheid en je alleen voelen. Sommige mensen zullen herkennen dat ze ’s ochtends wakker worden en helemaal geen zin hebben in die...

Lees meer