Inverse wave therapie

Wetenschappers zijn tegenwoordig in staat om aan te tonen dat alles energie is. Alles heeft een trillingsfrequentie –of je het nou kunt zien of niet. Ons lichaam bestaat ook uit energie en elke cel van ons lichaam heeft een vibrerende kern. En omdat onze gedachten en woorden ook een trillingsfrequentie hebben, vervormen deze onze volmaakte levensenergie met de frequentie die onze gedachten, gevoelens, ideeën oproepen. Vervolgens trekken we via The Law of Attraction frequenties naar ons toe die overeenstemmen met de frequentie die we uitsturen. Dat wat we waarnemen in ons lichaam en in onze omgeving is het resultaat van hoe we de energie in en om ons heen hebben opgeladen.

Werking Inverse wave therapie

Inverse wave therapie werkt met de energie die we op onze tijdlijn hebben neergezet. Door middel van trillingen van klank en licht kunnen verstoorde trillingsfrequenties worden hersteld naar de frequentie van volmaaktheid zoals deze in de Bron in oorsprong als volmaakte energie is ontstaan.

In deze vorm van energiewerk die doet denken aan bio-energetica, identificeer je het trillingspatroon dat niet langer gewenst is en gebruikt het tegenovergestelde trillingspatroon om de ongewenste energie te neutraliseren. Zodra de energie is geneutraliseerd, heb je als het ware een blanco blad dat je kunt beschrijven met dat wat je wél wilt ervaren. IAMDR© werkt op eenzelfde manier in de zin dat het ook een energetische imprint neutraliseert zodat je geen last meer hebt van oude, vastgezette emoties en pijn.

Woorden en gedachten krijgen altijd hun uitdrukking in je leven, dus kies altijd woorden en gedachten van Licht, Liefde, vrijheid, mededogen, overvloed en vreugde! De teachings van Abraham Hicks hebben steeds hun nadruk op dit principe, net als de teachings van de I AM Academy. ‘Vele wegen leiden naar Rome’ of -naar De Bron van Volmaakte Levensenergie zou je kunnen zeggen!

Wil jij ook weer in contact komen met de Volmaakte Levensenergie die jij bent? Dit noemen we de I AM Presence en we hebben een super interessante, gratis, 5-daagse training die je hier alles over leert. Klik hier om deze training direct te ontvangen zodat je 5 dagen lang elke ochtend kan genieten van een prachtige meditatie.

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM