fbpx

21-daagse prayer reeks

Doe mee en pray met deze 21-daagse gratis online prayer reeks van de Helende woorden. De prayers zijn ingesproken door Marjolijn Loderichs. In 21 dagen kun je een ware transformatie ervaren. Dompel je onder en ervaar hoe krachtig JE werkelijk BENT.

Wil je jezelf bekrachtigen in het Licht van wie JE BENT?

Woorden hebben kracht. Dat is wetenschappelijk bewezen. En niet alleen dat; heel veel gebruikers van het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’ ervaren het, keer op keer. Combineer dit gegeven met The Law of Life (energie volgt aandacht) en je hebt een krachtige tool om jezelf goed te voelen, in elke omstandigheid.

We hebben een pakket van 21 prachtige prayers samengesteld voor je. Met zorg uitgekozen – in een speciale opbouw – uit ons boek ‘I AM – Woorden met Helende kracht’. 21 dagen achter elkaar, één prayer per dag.

Als je je aanmeldt, ontvang je dagelijks per mail een een uitleg over de prayer en een opname van de prayer, ingesproken door Marjolijn. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je ergens bent waar je rustig de woorden hardop kan nazeggen. 

Ook ontvang je dagelijks een mooie bewaar-PDF met de prayer van die dag. Let op! Je hoeft je maar één keer te registeren, dan ontvang je de hele reeks automatisch. 

Begin jouw dag krachtig met deze Helende woorden. Zet de toon en spreek ze uit. Dompel je onder en ervaar hoe krachtig JE werkelijk BENT. 

Wanneer: Iedere ochtend, 21 dagen op rij
Start: Direct na inschrijving
Duur: Gemiddeld 10-15 minuten
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

 Wat kun je verwachten

  • Ingesproken prayer + uitleg
  • Afstemming op de I AM Presence (je Ware Zelf)
  • Bekrachiging in het Licht van wie JE BENT

Gratis

Krijg toegang tot de 21-daagse meditatiereeksVul hieronder jouw naam en e-mail in.

Je ontvangt direct de eerste meditatie in jouw inbox.

Fragment ingesproken prayer:

Dit is jouw trainer:

I AM – Woorden met helende kracht

‘I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het bevat 243 helende ‘prayers’. Je hebt er geen speciale kennis of een religieuze achtergrond voor nodig.

Dit zeggen de deelnemers over de 21-daagse meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke Beijloos

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van het vals zelf, van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. I AM Academy is niet verantwoordelijk voor eventuele processen die door deelname in gang gezet kunnen worden. De verantwoordelijkheid ligt te allen tijde bij de deelnemer. Door jouw aanmelding geef je te kennen op de hoogte te zijn van deze disclaimer en hiermee akkoord te zijn. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wil je meer weten over onze meditaties?

Neem dan gerust contact met ons op.
[email protected] of bel 020-2443230

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest