Susan Shumsky

Susan Shumsky is een zeer succesvol auteur. Ze schreef vele boeken op het gebied van spiritualiteit, meditatie en zelfrealisatie. Haar boek ‘Instant Healing’ staat vol met gebeden (prayers) en behandelingen (treatments) die de lezer helpen om met gerichte aandacht de volmaakte levensenergie aan te spreken en te sturen. Hoewel in het boek de I AM Presence ook als GOD wordt aangeduid, gaat het hier niet om religie maar om het liefdevol samenwerken met de Goddelijke levensenergie in ons –de IK BEN Tegenwoordigheid of I AM Presence.

In de trainingen van de I AM Academy wordt veel gebruik gemaakt van het boek Instant healing. De prayers en treatments zijn een prachtige ondersteuning bij de dagelijkse spirituele practice van de deelnemers. Het boek is inmiddels door Marjolijn Loderichs in het Nederlands vertaald zodat de prachtige teksten nu voor iedereen toegankelijk zijn.

Je kunt wel stellen dat Susan Shumsky een lichtwerker is; alle boeken die ze heeft geschreven zijn er op gericht de lezer te ondersteunen in de weg naar zelfrealisatie door te leren dat jij de enige autoriteit in je leven en leefwereld bent en je te helpen verbinden met jouw I AM Presence.

Nieuwsgierig geworden naar de I AM? Doe dan mee met de ochtendmeditaties. Je krijgt 5 dagen lang elke ochtend een prachtige meditaties om je te verbinden met je I AM. 

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM