Vanuit de kwantumfysica (de nieuwe natuurkunde) is bewezen dat alles energie is en dat alles met elkaar verbonden is en elkaar beïnvloedt. Sterker nog: onze gedachten beïnvloeden onszelf en alles en iedereen om ons heen. Dat dit zo werkt, kan je actief zien in bijvoorbeeld familie-opstellingen.

Bekijk hieronder de uitgebreide video van 9 minuten met ondertiteling:

Wat zijn famlilieopstellingen?

Familieopstellingen is een methode waarin deelnemers elkaars familieleden ‘spelen’ m.b.t. een probleem of een conflict wat zich afspeelt binnen de familie. Representanten ‘worden’ jouw familieleden zodra ze opgesteld zijn en iemand moeten ‘spelen’. Wildvreemden die niets weten van jouw familie blijken ineens tot in de puntjes iemand te kunnen belichamen. Ze weten dingen die ze niet kunnen weten. Ze zeggen dingen zoals de persoon ze zou zeggen en ga zo maar door. Wanneer je een familie-opstelling onder deskundige begeleiding doet, kunnen patronen zichzelf ‘zomaar’ oplossen en kan er ruimte komen voor een nieuwe dynamiek binnen de familie. Wanneer de opstelling klaar is, blijkt het vaak zo dat ook in werkelijkheid er een verandering waarneembaar is binnen de familie. Het is dus een prachtig middel om heling te brengen.

DOWNLOAD DE GRATIS VIDEO TRAINING

dit veld niet invullen s.v.p.

Familie opstellingenVoor een familie-opstelling heb je alleen wel anderen nodig en moet er een vakkundige leiding zijn. Maar hoe zou ik dit zélf zou kunnen doen, gebruikmakend van dezelfde principes zonder dat je anderen nodig hebt?  Omdat ik heb leren werken met de verschillende lagen van bewustzijn in mijzelf, was deze vraag niet moeilijk te beantwoorden. Wanneer je weet dat je kunt intappen op een ‘hoger bewustzijn‘ in jezelf dat geheel andere kwaliteiten heeft dan het denken en wanneer je hebt geleerd hoe je hiermee kunt samenwerken – zoals ik in de afgelopen jaren heb geleerd – krijg je vanzelf helder en duidelijk antwoord op de vragen die je stelt. En zo heb ik ontdekt dat afstemming op de I AM in jezelf in combinatie met het boek ‘Instant Healing’ van dr. Susan Shumsky eenzelfde resultaat geeft als het doen van een familie-opstelling. Gewoon in het gemak van jouw eigen huis, in jouw eigen tijd, zonder hulp van wie dan ook. Ben je ook benieuwd hoe jij dit voor jezelf kunt toepassen en hoe jij kunt helpen om jouw familie te helen? Ik heb er een video over gemaakt. Download de video hieronder en als je hem downloadt, krijg je van mij tevens een korte begeleide toepassing die je zelf al kunt gaan doen en zo vaak kan herhalen als jij voelt dat nodig is. Wat ik hier met je deel, is een vorm van hoe jij kunt werken met jouw I AM. En er is veel meer mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat jouw I AM is en wat er nog meer mogelijk is? Download dan mijn uitleg over ego en I AM. En je krijgt de inlogcode voor jouw I AM, die je helpt om alvast een beetje onderscheid te leren maken.

DOWNLOAD DE GRATIS VIDEO TRAINING

dit veld niet invullen s.v.p.