Intuïtie

In ons dagelijks leven zijn velen van ons zeer gericht op presteren, succesvol zijn, een succes van je leven maken. In onze westerse maatschappij is de aandacht heel erg naar buiten gericht en hebben we eigenlijk niet geleerd naar onze intuïtie te luisteren. Je intuïtie is die stille, zachte stem in je binnenste. Het is liefdevol, ondersteunend, kent geen oordeel en leidt je feilloos in de richting die het beste voor je is.

Helaas hebben de meesten van ons geleerd om de ratio te gebruiken bij het nemen van beslissingen. ‘Nuchtere Hollanders’ zijn vooral praktisch ingesteld. We schamen ons om te zeggen dat we voorgevoelens volgen, we wantrouwen de ogenschijnlijke cryptische berichten van onze intuïtie, en bijgevolg verminderen we ons vermogen om de kracht hiervan te benutten wanneer we dit het meest nodig hebben.

Stel je voor hoe makkelijk het zou zijn wanneer je blind kunt varen op je innerlijke kompas. Dat je geen twijfel kent wanneer je je innerlijk weten volgt. Dat kompas, dat weten, dat is de I AM Presence. 

Tegenwoordig zie je een verschuiving plaatsvinden in het bewustzijn van de mens. Grappig genoeg wordt luisteren naar je intuïtie steeds vaker ingezet en weer ‘normaal’ bevonden. Intuïtief therapie, I AM coaching, Bachbloesem therapie en psychosynthese zijn vormen van begeleiding die vrijwel uitsluitend met afstemming vanuit intuītie werken. Lichtwerkers volgen uitsluitend hun intuïtie, of de leiding van hun Hogere Bewustzijn. Verdiep je eens in Ho’oponopono, een krachtige healing tool die je uitnodigt om intuïtief te weten wanneer je deze kunt inzetten. Luister naar de teachings van Abraham Hicks en dan zal je merken dat je meer en meer het innerlijke kompas -dat jouw intuïtie is, wilt gaan volgen!

Wil jij ook graag jouw innerlijk kompas volgen? Weer de zachte stem van je intuïtie horen?  Dan hebben we iets heel moois voor je ontwikkeld. Een minimeditatiecursus waarbij je 5 dagen lang elke ochtend een prachtige meditatie ontvangt zodat jij je kan afstemmen op je I AM. 

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM