Law of attraction

In het Nederlands; de Wet van Aantrekkingskracht is één van de Universele wetten die altijd werkzaam zijn –of we er nou in geloven of niet. Net als de wet van zwaartekracht, daar hoef je ook niet in te geloven en toch val je niet van de aarde af!

De Wet van Aantrekkingskracht stelt dat dat wat je uitzendt je ook weer aantrekt. Of je je er nou bewust van bent of niet, we zijn allemaal menselijke magneetjes die net zo hard aantrekken wat we de wereld in zenden. Dus wat je denkt, zegt en doet creëert meer van dat wat je gedacht, gezegd en gedaan hebt. In NLP zeggen ze ‘Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zal je krijgen wat je altijd hebt gehad’. Auteur en spreker Joe Dispenza laat in zijn inspirerende optredens en video’s zien hoe dit principe in je hersenen werkt. Hij zegt “neuronen die een verbinding maken, blijven stevig verbonden wanneer je steeds dezelfde signalen uitzendt’.

Gebruik dus je bewustzijn om je aandacht te zetten op wat je wél wilt zodat je kunt stoppen met het aantrekken van wat je níet wilt! Willem de Ridder schetst in zijn Spiegelogie hier een prachtig en makkelijk te begrijpen beeld van. Visualiseer wat je wel wilt, voel het, proef het, weet dat het er is voor je. Kwalificeer je visualisatie met de absolute volmaaktheid van je machtige IK BEN Tegenwoordigheid en geniet van je perfecte manifestatie!

Wil je je aantrekkingskracht écht krachtig maken? Doe dan de vrijblijvende 5-daagse meditatietraining en leer meer over jouw IK BEN Tegenwoordigheid of I AM Presence. Klik hier om deze meditatiesessies direct te ontvangen.

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM