Kennismakingsworkshop

Laat de I AM met snelle, praktische tools voor je werken

Voor wie is de kennismakingsworkshop?

Voor mensen die twijfelen of de jaartraining bij ze past en het eens een keer willen meemaken. 

Minder stress
Minder angst
Minder onzekerheid
 Meer harmonie
Meer vertrouwen

Hoe zou het zijn;
wanneer jij het leven aan kan gaan,
vanuit jouw Hogere Bewustzijn.

Tijdens deze workshop krijg je een toegankelijk en bewezen theoretisch kader,
waarna je zelf contact maakt met jouw ‘I AM’ en deze energie kunt voelen.

Verder krijg je tips en tools mee hoe je – na deze kennismaking – zelf aan de slag kunt gaan om jouw dagen te starten VANUIT de energie van jouw I AM. Zodat je kan ervaren hoe de kwaliteit van jouw leven verandert wanneer je dit toegewijd en consequent toepast.

Stel dat je zelf in staat bent om datgene wat je als een probleem ervaart op te kunnen lossen.

Stel dat je zelf in staat bent om datgene wat je als een probleem ervaart op te kunnen lossen. Niet buiten jou, maar via jouw eigen Hogere Bewustzijn, jouw ‘I AM Presence’. Dat deel van jou dat precies weet wat het moet doen. Sterker nog: dagelijks bewust werken met deze energie zorgt sowieso voor meer harmonie in jouw leven. Kom je dan geen problemen meer tegen? Waarschijnlijk nog wel, maar je zult zien dat je in staat bent om hier vanuit rust daadkrachtig mee om te gaan. In harmonie met jezelf én met jouw omgeving.

Leer hoe!

Jouw I AM heeft NIETS te maken met het denken.
Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken.

De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen. En dat is ‘street smart spirituality’. Toegang hebben tot alle kwaliteiten en vermogens die je (al dan niet bewust) in je hebt en deze kunnen gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

De workshop bestaat uit:
1) Kennisdeel
2) Praktijkdeel

Kennisdeel, jij gaat de I AM in jou voelen.

Als je het voelt wordt het een weten dat het er is.

I AM in de praktijk brengen.

Na het kennisdeel gaan we aan de slag met jouw vermogen om het volgende te creeëren.

Minder stress
Minder angst
Minder onzekerheid
 Meer harmonie
Meer vertrouwen

We gaan oplossen waar jij mee zit. Direct.

Voor wie is dit geschikt?

Als je als coach/therapeut/trainer werkt en je wilt leren werken vanuit afstemming op het Hogere Bewustzijn.
Als je snapt dat dat wat je weet je slechts is aangeleerd en als je op zoek bent naar de ‘Waarheid van Zijn’.
Als je innerlijke rust en harmonie in jouw leven wilt ervaren.
Als je toegang wilt hebben tot de kwaliteiten die je NU AL in je draagt maar die je misschien tot nu toe nog niet hebt ontdekt.
Als je een bijdrage wilt zijn aan een betere wereld.
Als je jezelf wilt vrijmaken van jouw conditioneringen.

Na de kennismakingsworkshop

– Weet je dat jouw I AM ‘echt’ is en heb je dit gevoeld en er een ’teken’ van gekregen
– Weet je wat je moet doen om de I AM de leiding over jouw leven te geven
– Kan je de I AM met snelle, praktische tools voor je laten werken
– Weet je hoe je zelf thuis de rust van de I AM kan ervaren
– Weet je dat je de I AM bént, het zit NU al in je

Overzicht van mijn 20 jaar spirituele ontwikkeling

Vanuit een diepe wens om meer inzicht te krijgen in hoe bewustzijn functioneert en hoe we onszelf goed en gelukkig kunnen voelen in een onzekere wereld (en kunnen bijdragen aan een betere versie daarvan) heb ik me gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Na de Practioner & Master opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam volgde ik daarom de tweejarige vervolgopleiding ‘Transpersoonlijke Coaching & Counseling’ (TCC) en de Post TCC. Verder deed ik diverse andere verdiepingsmodules om meer gronding te geven aan mijn kennis en mijn vaardigheden, zoals onder meer Ericksoniaanse Hypnose (Anné Linden, New York Training Institute for NLP), Healing Arts, Art of Living, EMDR, Ho’oponopono, zelfhypnose, Spirituele Heling en Access Bars. Pas toen de I AM erbij kwam en ik me consequent hierop leerde focussen, viel al het andere op zijn plek.

Hier lees ik wat e-mails voor, van reacties van deelnemers.

Wat deelnemers als eerste voelen en dan weten dat er altijd harmonie in hun leven terug te vinden is. Altijd!

Wil je een plek reserveren voor de volgende workshop?

Binnenkort komen we met een nieuwe datum voor de kennismakingsworkshop

Health Coach Roxane overwon haar cocaïne en drank-verslaving dankzij de I AM.

Na jaren zeggen, “Ik ben Roxane Catz, ik ben verslaafd”, veranderde haar leven totaal toen ze de I AM jaartraining ging doen.

Deze reacties kreeg ik per mail.

“Het heeft mij enorm geholpen in het verwerken van mijn stress maar vooral het I am gedeelte is overweldigend. Fantastisch om die harmonie te voelen, de warmte, de emoties. Je hebt me weer tot leven gewekt en dat vind ik heel bijzonder.”

“Altijd zoekende geweest totdat ik jou hoorde op een video… en gelijk wist ik dat jij iets te vertellen had wat bij mij als een soort thuiskomen voelde… wat je zei klopte met mijn gevoel en ik wist nu van dat is het!!!… gevoelsmatig wist ik dat daar het stukje zat om een heel mens te worden.”

“Woorden schieten tekort om uit te drukken, hoe dankbaar en blij ik ben met onze bijéénkomst❣️”

(reacties zijn anoniem, omdat we discreet omgaan met informatie van onze deelnemers)

“Marjolijn, dit is precies wat ik nodig had: ik affirmeer nog veel op het niveau van mijn denken en doe daarin mijn best, maar nu begrijp ik dat ik daardoor in een soort strijd blijf zitten: ik wil iets niet meer en ben mezelf steeds aan het overtuigen dat ik wel goed bezig ben en al zoveel heb ‘overwonnen’. Nu valt het kwartje dat ik echt op het I AM niveau moet zitten om het denken, het eindeloze oordeel, te ontstijgen. Echt in het hogere bewustzijn zijn, daar ben ik volmaakt en hoef ik niet in de strijd te zitten; mijn tranen zijn resultaat van mijn strijd en paniek, wat ooit ergens vroeger ontstaan is en nu niet meer reëel is. Dus nu verder oefenen om in de I AM te zijn en van daaruit naar mijn leventje te kijken. Fijne dag en dag! Zo fijn al die filmpjes die ik zo kan aanzetten…. Liefs, Lidy”

Lidy

Heerlijk hoe makkelijk en naturel jij dingen uitlegt. Totaal niet zweverig en eigenlijk heel gewoon. Tof en ik heb er zoveel aan. Dank je Marjolijn.
JPartphotography

Echt een life changing activatie, voelde direct een enorm resultaat!! Een geweldige workshop, voor mij een fantastische ervaring. Ik gun iedereen de I AM ervaring die ik heb.
Maurits

“Ze zeggen zelfs dat ik er anders uitzie…”

Ik ben weer positief, voel me zelfverzekerd en ben blij. Dit straalt door naar mijn gezin. Mijn kinderen zijn veel makkelijker. Er is liefde en harmonie in de plaats gekomen van stress. Veel mensen merken op dat ik straal en vragen wat er met me is gebeurd. Zeggen dat ik er anders uitzie. Zelfs toen ik vanwege een reorganisatie zonder baan kwam te zitten, raakte ik niet in de stress. Door hierop te reageren vanuit mijn I Am, gingen mensen voor mij aan het werk. Ik hoefde niets te doen. Ik werd naar voren geschoven bij de grote baas en daar waar geen werk meer was werd er een baan speciaal voor mij gecreëerd! Precies met de voorwaarden die ik wilde en aangepast op mijn huidige situatie. Ik ben zo enthousiast hierover. Mijn leven is nog net zo ingewikkeld als voorheen, maar het voelt niet meer zo. Ik ben happy en kan zeggen dat ik momenteel een 8 geef aan mijn leven daar waar het eerst een 2 was.

Van 100% afgekeurd door de ziekte van Lyme naar nu haar ‘droomleven’.

Sara vertelt in een ontroerend verhaal hoe ze dat heeft gedaan, met behulp van de I AM.

Ik ontving laatst dit leuke whatsapp’je:

“Zo deze decrees zijn powerful! Voorheen werd ik ’s morgens gebroken wakker alsof er een trein over me heen gereden was ’s nachts en met vreselijke spierpijn in mijn benen. Ik heb de decrees voor het slapen gedaan en werd vanmorgen fitter en zonder spierpijn wakker! Wauw deze decrees ga ik dus elke avond doen! Thank you I AM!! Ik weet dat wat ik aanroep moet gebeuren! ???”

Monique

Over de workshop

Data:
Maandag 30 maart

Locatie:
Flow Plaza, centrum voor groei en ontwikkeling
Zaanenstraat 18
2022 CP Haarlem

Praktische info:
De workshop is van 13.00 tot 17.00/17.30 uur.
Jouw investering voor deze workshop is € 165,00 incl. btw.

Heb je een vraag over de kennismakingsworkshop? Stel hem hier!

Hoe kunnen we helpen? Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Wil je een plek reserveren voor de volgende workshop?

Binnenkort komen we met een nieuwe datum voor de kennismakingsworkshop