Workshops

I AM Academy

Ervaar de helende kracht van jouw I AM

Workshop Lucia Orlando en Désirée Manders

Wil je de helende Kracht van de I AM Presence zelf ervaren?

In deze workshop leer je hoe je makkelijk en dagelijks toepasbaar de controle over je denken, voelen en handelen weer in eigen beheer neemt en daarmee meer harmonie in jezelf en je omgeving creëert.

I AM Academy trainers Lucia Orlando en Désirée Manders werken al jaren dagelijks met het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’. Zij leren je tijdens de workshop de prayers uit dit boek op een hele praktische manier te gebruiken, zodat ook jij de krachtige impact hiervan kunt ervaren.

Data:

1 december 2020
12 januari 2021

Docenten:
Lucia Orlando en Désirée Manders

Locatie:
Quinta Essentia
Spieringweg 913
2136 LK Zwaanshoek

Praktische info:
De workshop is van 13.00 tot 15.30/16.00 uur.
Jouw investering voor deze workshop is € 75,00 incl. btw.

Heb je vragen?

Hoe kunnen we helpen? Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

“Zo deze decrees zijn powerful! Voorheen werd ik ’s morgens gebroken wakker alsof er een trein over me heen gereden was ’s nachts en met vreselijke spierpijn in mijn benen. Ik heb de decrees voor het slapen gedaan en werd vanmorgen fitter en zonder spierpijn wakker! Wauw deze decrees ga ik dus elke avond doen! Thank you I AM!! Ik weet dat wat ik aanroep moet gebeuren! ???”

Monique

I AM – Woorden met helende kracht

‘I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs van I AM Academy vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky. Het biedt op een laagdrempelige, toegankelijke manier directe en onmiddellijke heling, voor iedereen die dat wil.
De prayers en affirmaties in het boek activeren jouw I AM, jouw eigen Hogere Zelf. Ze zijn niet ingewikkeld of moeilijk. Zeg ze hardop, laat het los en de woorden doen hun werking.

Door hun kracht zal je leven verbeteren!