JOUW "I AM INLOG CODE" - om in te loggen op jouw hogere bewustzijn.
Deze inlog geeft toegang tot jouw hogere bewustzijn.Ontvang direct!

Ontvang direct de gratis Inlogcode

Meer rust, minder stress, wanneer je keuzes maakt vanuit jouw Hogere Bewustzijn.De meest gedownloade actieve meditatie van dit moment. Ontvang hem direct in je inbox!

Page content

article content

De spirituele betekenis van tijd

Tijd bestaat niet, hoezo?

Je herkent het vast wel: je hebt iets gedaan of meegemaakt waar je een slechte herinnering aan hebt. Alleen al denken aan dat ene gênante moment maakt dat je je weer voelt zoals toen. Negatieve herinneringen als deze werken beperkend op je handelingen in het hier en nu. Hoe kun je dit ombuigen? Door terug te gaan in de I AM.

De tekst gaat hieronder verder:

Van ego naar energie

Wat je voelt als je aan die negatieve situatie denkt, is de programmering in je ego waar emotie aan is gekoppeld. Het zit dus in je ego en niet in de I AM. Als je werkt vanuit de I AM, dan werk je sowieso vanuit het gegeven dat alles energie is en dus niet vaststaat. Energie kent geen plaats en tijd, maar alleen verschillende lagen.

De tekst gaat hieronder verder:

Ontvang jouw “inlogcode” om direct jouw hogere “I AM” te activeren.
dit veld niet invullen s.v.p.

Als er iets is gebeurd waar ik niet happy mee ben, dan kijk ik altijd hoe ik heb gehandeld: vanuit mijn ego of energie? Als ik vanuit mijn ego heb gehandeld, neem ik achteraf alsnog de tijd om terug te gaan naar mijn energie, via mijn I AM. Energie kent immers geen plaats en tijd. Wanneer je uit de I AM handelt, dan handel je vanuit een volmaaktheid en daarna volgt innerlijke vrede. En alles wat je vanuit innerlijke vrede doet, is automatisch goed, want dat doe je vanuit je hart.

Maak het positief in de I AM

Kortom, als er een negatieve situatie is waarbij je vanuit je ego hebt gehandeld, kun je op een later tijdstip alsnog terug naar de I AM. Met meditatie ga je naar het level van I AM waar geen tijd en plaats is. Daar visualiseer je de situatie opnieuw en vraag je jouw hogere wijsheid wat te doen. Opnieuw, opnieuw en opnieuw. Dieper, dieper en dieper. Totdat de onvrede is verdwenen en je de situatie weer kunt aanschouwen zonder er iets van te vinden. Sterker nog: zo vorm je een negatieve herinnering om in een positieve.

Al betreft het een situatie van 50 jaar geleden, dat doet er niet toe. Energie kent geen tijd. Pak deze pijnlijke momenten van vroeger aan om de beperkingen in het nu te bestrijden. De situatie van vroeger blijft uiteraard gewoon hetzelfde, maar je perceptie verandert op een positieve manier. Je voelt je weer vrij en blij.

Zo maak je contact met de I AM

Met de inlogcode breng ik je in een actieve meditatie van 20 minuten in contact met de I AM.

Ontvang jouw “inlogcode” om direct jouw hogere “I AM” te activeren.
dit veld niet invullen s.v.p.

Comment Section

0 reacties op “De spirituele betekenis van tijd

Plaats een reactie


*