Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om je positieve leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te gebruiken om je leven richting te geven en je volledige potentieel te bereiken.

Het is vaak in een zakelijke omgeving dat je ziet dat mensen een persoonlijk leiderschap training doen of met een businesscoach gaan werken. Oftewel om het beste uit zichzelf te halen of omdat ze leiding aan een team geven en dat vanuit een authentieke aanwezigheid willen doen.

“Wees de verandering die je in anderen wilt zien”

Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap kan je dus met de hulp van een (business-) coach doen of in een training, in een groep. Het populaire jaarprogramma van 365 Dagen Succesvol bijvoorbeeld, trekt veel mensen aan die meer succesvol willen zijn in hun zakelijke en/of persoonlijke leven.

Persoonlijk leiderschap hoeft niet altijd gekoppeld te zijn aan je werkomgeving. Je kunt ook uit jezelf de behoefte hebben aan persoonlijk leiderschap. Werken met een (NLP-) coach of life coach kan je hierbij helpen. Je gaat dan bijvoorbeeld werken aan je zelfvertrouwen en zelfbeeld, je communicatievaardigheden, het herkennen van en loslaten van beperkende overtuigingen en andere zaken die je ervan weerhouden het beste in jezelf naar boven te halen.

Als je eenmaal begint met het herkennen en bewust inzetten van je positieve eigenschappen, zal je merken dat dit doorspeelt in alle aspecten van je leven. Je word gezonder, je relatie(s) verdiepen zich, je werk gaat makkelijker, sociale contacten en het gezinsleven krijgen een andere dimensie en je ontwikkelt je bewustzijn.

Persoonlijk leiderschap zit nu al in je

Wil je werkelijk persoonlijk leiderschap ervaren? We hebben een prachtige ochtendmeditatie training voor je klaarstaan die echt wat voor jou kan betekenen. Klik hier om deze training nu gratis te ontvangen.

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM