Heb je last van stress en werken de gevolgen van stress beperkend voor je functioneren? Dan is het de hoogste tijd om iets anders te doen dan wat je altijd al doet. Ik leg je graag uit hoe het leren focussen op I AM, de volmaakte levensenergie van wie JE BENT, je helpt om stress te verminderen, of zelfs tegen te gaan.

De tekst gaat hieronder verder:

Oorzaken van stress

Stress wordt veroorzaakt door je denken. Je denken is al bezig met dingen die nog moeten gebeuren en daar krijg je stress van. Vervolgens reageert je lichaam hier op. Die raakt namelijk uitgeput van de adrenaline die door het lichaam pompt als gevolg van stress en hormonale reacties. Een burn-out ligt dan al snel op de loer, omdat je hele systeem uitgeput raakt. Je komt in een vicieuze cirkel van negatieve prikkels van je denken en lichaam. Vaak heeft het ook te maken met het onder controle willen houden van stress, maar zoals je weet, laat je denken die controle niet toe. Hoe kun je dan wel het beste met stress omgaan?

Vervang controle door beheer

Ga stress te lijf door te switchen naar een andere laag van je bewustzijn; I AM. In je Hogere Bewustzijn schuilt je Hogere Wijsheid, die heel goed weet hoe je met situaties moet omgaan en wat je moet doen. Zo krijg je het beheer over alle aspecten van je ZIJN. Hoe dat eruitziet? Je focust niet op je denken, maar je focust op je Werkelijke IK. Als je dát kunt, voel je je automatisch een stuk rustiger, omdat je weet dat je altijd het juiste zult doen. Het resultaat is dat je niet meer bovenop iedere situatie hoeft te zitten, omdat je handelt vanuit een bepaalde rust en authentieke overtuiging.

Het resultaat

Door contact te maken met I AM, creëer je een bepaalde rust die voelbaar is. Je leert te werken met de capaciteiten en kwaliteiten die reeds in je zitten, maar waar je simpelweg nog niet eerder contact mee hebt gemaakt. De kans op stress neemt aanzienlijk af als je focust op I AM. Je voelt je rustiger, prettiger en zelfverzekerder. Zo word je een leukere vriendin, partner, vader of moeder, omdat je beter, stabieler en liefdevoller in het leven staat.

Leer contact te maken met I AM, door middel van het doen van de actieve meditatie. De 5 -daagse ochtendmeditatie waarin ik je help je Hogere Wijsheid te ervaren.