Om je meer inzicht te geven in de werking van I AM, deel ik graag persoonlijke ervaringen. Deze persoonlijke ervaring gaat over mijn manier van training geven en hoe ik daar de I AM bij gebruik.

De tekst gaat hieronder verder:

De gebeurtenis

In dit geval was ik van tevoren niet heel goed voorbereid. In die zin dat ik niet de tijd had genomen om af te stemmen op mijn I AM, voordat ik een training moest geven. Ik had thee gezet en mijn kamer klaargemaakt, dat was alle voorbereiding. Mijn cliënt kwam binnen, een puber van 15 jaar, dezelfde leeftijd als mijn eigen zoon. Hij kwam samen met zijn moeder. Ik voelde meteen de weerstand van de puber, die was meegekomen omdat zijn moeder dat belangrijk vond. Ook de energie van zijn moeder was voelbaar, die zich duidelijk irriteerde aan de onverschilligheid van haar zoon. Vervolgens voelde ik mijn eigen weerstand opborrelen. Mijn mind gaf hetzelfde gevoel als op het moment dat mijn eigen zoon een vervelende bui heeft en zich onverschillig gedraagt. Echter, was dit natuurlijk een hele andere context. Het ging niet om mijn privésituatie, maar om een relatie tussen cliënt en trainer.

De tekst gaat hieronder verder:

Mijn vraag aan I AM

Onmiddellijk besloot ik in mijn I AM te gaan. In mijn hoofd vroeg ik: “I AM, hoe kan ik deze jongen het beste dienen? Welke capaciteiten en kwaliteiten heb ik in mij om deze jongen te geven wat hij nu nodig heeft in zijn proces?” Dat deed ik in mezelf. Terwijl de jongen aan het praten was, of zijn moeder. Als je in contact staat met je hogere wijsheid, is dit slechts secondewerk.

Het resultaat: een open gesprek

Toen kwam het vanzelf. Ik weet niet meer precies wat er gebeurde. Ik kan alleen zeggen hoe ik mij voelde en hoe hij, de puberjongen, zich voelde. Er kwam een bepaalde openheid, waardoor hij zich gezien voelde. Daardoor liet hij even voor een moment zijn houding varen, als onverschillige puber, en kwam hij in contact met zijn gevoel. Hij voelde zich verbonden met zichzelf. Er volgde een open gesprek, met échte interactie. Er was een deur geopend en we communiceerden op een heel ander niveau.

De leerles: met de I AM doe je altijd het juiste

Kortom, wanneer je afstemt op je hogere bewustzijn, doe je automatisch het juiste. Je interne dialoog verdwijnt en je luistert naar je hart. Het is nooit te laat om de I AM om hulp te vragen, zo bevestigt dit voorbeeld. Hoe je dat doet? Met de inlogcode: een actieve meditatie van 20 minuten, die ik speciaal heb ontwikkeld om contact te leren maken met je hogere wijsheid.