Je kunt een beroep doen op je hogere wijsheid bij grote problemen, maar ook voor praktische alledaagse zaken. Hoe? Dat wil ik graag vertellen aan de hand van een persoonlijk voorbeeld.

De tekst gaat hieronder verder:

Mijn persoonlijke ervaring met de I AM

Zo’n 8 jaar geleden had ik letterlijk geen cent te makken. Ik was een alleenstaande moeder van 2 kinderen en woonde in een huurhuis. Ik had veel stress en last van paniek. Komt het nog wel goed met mij, vroeg ik mij af. Ik had een boek over de I AM gekregen. Ik was sceptisch, maar wanhopig tegelijk. Ik had niets meer te verliezen. Ik las het boek en er stond: “Als je financiële problemen hebt, doe dan dit.” Waarom ook niet, dacht ik. Het ‘bevel’ luidde als volgt: “Ik ben de open deur die niemand kan sluiten. Ik ben Gods grote overvloed die voor mijn gebruik door mijn handen stroomt.”

De tekst gaat hieronder verder:

Geldzaken en spiritualiteitEn je moet je voorstellen dat ik atheïstisch ben opgevoed. Nu weet ik dat God staat voor de energie die door je heen stroomt, maar toentertijd moest ik niets hebben van het woord God. Ik herhaalde het bevel meerdere malen. En toen gebeurde het. Ik zat op de bank en keek naar mijn kast en besefte ineens dat deze kast heel duur in aanschaf was geweest. Ik zette hem op Marktplaats en had de kast binnen 2,5 minuut verkocht. Drie dagen later kwam de koper de kast halen en had ik 2.500 euro op mijn bankrekening.

Leer in mogelijkheden denken

Wat ik wil zeggen: door in contact te komen met mijn I AM, zag ik weer mogelijkheden die ik voorheen met mijn stress en paniek blokkeerde. De oplossing kwam uit mezelf, omdat ik kennelijk iets opende in mezelf. Dat inspireerde mij enorm om het vervolgens vaker toe te passen. Niet veel later woonde ik in een huis op 2 minuten loopafstand van het strand, naast mijn vriend. Die keuze heb ik volledig overgelaten aan mijn hogere wijsheid, ik heb mijn wil er niet op losgelaten. En dat werkte.

Bevrijd jezelf van stress en paniek

Zit jij klem in gedachten? Beperk je jezelf met negatieve gedachten waardoor je niet uit de negatieve cirkel kunt stappen waar je in bent geraakt? Maak contact met de I AM en vraag je hogere wijsheid om hulp. Hoe? Door de ochtendmeditaties te gebruiken: een serie van 5 actieve meditaties.