Je kunt een beroep doen op je Hogere Wijsheid bij grote problemen, maar tevens bij praktische alledaagse zaken. Hoe? Dat wil ik je graag vertellen aan de hand van een persoonlijk voorbeeld, dat tevens mijn allereerste aanraking met de volmaakte Goddelijke levensenergie (die I AM wordt genoemd) is geweest.

De tekst gaat hieronder verder:

Mijn persoonlijke ervaring met de I AM

Zo’n 8 jaar geleden had ik letterlijk geen cent te makken. Nul euro. Ik was een alleenstaande moeder van 2 kinderen en woonde in een huurhuis van 1.500 euro in de maand (kaal) en alle andere dingen die nog per maand moesten worden betaald. Ik had veel stress en last van paniek. Komt het nog wel goed met me, vroeg ik mij af. Ik had een boek over de I AM gekregen. Ik was sceptisch, maar wanhopig tegelijkertijd. Ik had niets meer te verliezen. Ik las het boek en er stond: “Als je financiële problemen hebt, doe dan dit.” Waarom ook niet, dacht ik. Ik moest een ‘bevel’ geven en dat ‘bevel’ luidde als volgt: “IK BEN de open deur die niemand kan sluiten. IK BEN God’s grote overvloed die voor mijn gebruik door mijn handen heen stroomt.” En je moet je voorstellen dat ik atheïstisch ben opgevoed. Nu weet ik dat God staat uur ‘s avonds de levensenergie die door je (en iedereen) heen stroomt, maar toentertijd moest ik niets hebben van het woord God. Dus daarom was ik sceptisch, maar ik was wanhopig tegelijkertijd, want er moest écht iets gebeuren.

Ik herhaalde het bevel meerdere malen: “IK BEN de open deur die niemand kan sluiten. IK BEN God’s grote overvloed die voor mijn gebruik door mijn handen heen stroomt.” En toen gebeurde het. Ik zat op de bank en keek naar mijn kast en besefte mij ineens dat deze kast heel duur in aanschaf was geweest. Ik zette hem op Marktplaats en had de kast binnen 2,5 minuut verkocht. Drie dagen later kwam de koper de kast ophalen en toen had ik 2.500 euro op mijn bankrekening. En zo loste ik mijn problemen van die maand in één keer op.

Leer in mogelijkheden denken

Wat ik wil zeggen: door in contact te komen met mijn volmaakte levensenergie, I AM, zag ik weer mogelijkheden, die ik voorheen blokkeerde door mijn stress en paniek. De oplossing kwam uit mezelf, omdat ik kennelijk iets opende in mezelf. Dat inspireerde mij enorm om het vervolgens vaker toe te passen. Niet veel later woonde ik in een huis op 2 minuten loopafstand van het strand, naast mijn vriend. Die keuze heb ik volledig overgelaten aan mijn Hogere Wijsheid, ik heb mijn wil er niet op losgelaten. En dat is heel belangrijk om het te laten werken. Ook al wilde ik dat huis heel graag, ik heb die keuze oprecht overgelaten aan mijn Hogere Wijsheid. En dat werkte. Een ongelooflijk groot verschil met de situatie eerder. Daarvoor was ik alleen maar in paniek en sloot ik alle mogelijkheden af. Ik zag mezelf al in een doos onder de brug slapen. In die stresssituatie kon er ook geen oplossing komen. Eenmaal in contact met mijn volmaakte levensenergie die IK BEN, I AM, kon ik weer in mogelijkheden denken.

De oplossing ligt in jezelf

Het klinkt voor de hand liggend en dat is het ook: de oplossing ligt altijd in jezelf. Jij bent als enige in staat om de situatie te veranderen. Zit jij klem in je gedachten? Beperk je jezelf met negatieve gedachten waardoor je niet uit de negatieve cirkel kunt stappen waar je in bent geraakt? Bevrijd jezelf van stress en paniek, waardoor je weer in mogelijkheden en oplossingen kunt denken. Maak contact met I AM en vraag je Hogere Wijsheid om hulp. Hoe? Door de gratis ochtendmeditaties te gebruiken.