Wat zijn error beliefs? Dat zijn beperkende overtuigingen, waardoor je niet in harmonie bent. Die kun je oplossen, in het moment en voor de lange termijn. Hoe? Dat leg ik graag uit.

De tekst gaat hieronder verder:

Kom in je kracht

Beperkende overtuigingen ontwikkel je in je ego. Je mind vindt altijd wel iets, dat werkt automatisch zo. Je ziet iets of ontmoet iemand en je vindt daar iets van. In je ego bevindt zich je opslagbewustzijn. Dat hoeven heus niet alleen negatieve gedachten te zijn. Je opslagbewustzijn bestaat uit neutrale informatie en overtuigingen. Over jezelf, over anderen of de wereld, over wat je wel of niet kunt, etc. Deze overtuigingen kunnen je beperken en dat wil je veranderen.

De tekst gaat hieronder verder:

Veranderen kan alleen in het nu

Om verandering door te voeren, zul je in contact moeten komen met de I AM. Je kent het wel, soms kom je zomaar in een lekkere flow terecht. Dat voelt goed, als een geluksmoment. Dat komt omdat je met de I AM in contact staat. Het goede nieuws is dat je dit altijd en overal kunt oproepen, dit ‘geluksmoment’, door zelf in je kracht te staan en contact te maken met de I AM. Dan kom je vanzelf in die lekkere flow. Daar kom je niet in als je in je ego zit.

error believesError beliefs oplossen

Een error belief lijkt een beperkende overtuiging, maar is dat wel zo? Want het is bedacht, dus je kunt het eigenlijk niet zijn. De staat van ‘zijn’ is onveranderbaar. Je zijn-staat is de I AM en die is per definitie in harmonie. De waarheid van ‘zijn’ zit op het niveau van innerlijk weten en diep voelen.

Je kunt een error belief ‘clearen’ door naar de I AM te gaan en simpelweg “I AM help me” aan je hogere wijsheid te vragen. Focus op je hart, adem in en adem uit, stel je vraag en wacht. Je maakt een kanaal open, zodat de I AM jou kan helpen. Geef I AM de ruimte om je te helpen, om de energie door je heen te laten stromen. Wanneer je dit toepast? Bij iedere situatie waarin je niet in harmonie bent kun je dit doen, in jezelf. Denk het en je zult merken dat je rustiger wordt.

Kom in contact met de I AM

Wil jij ook leren in contact te komen met de I AM? Maak gebruik van de inlogcode: een actieve 20 minuten durende meditatie, die ik speciaal heb ontwikkeld om je hogere wijsheid om hulp te kunnen vragen.