Access Consciousness

‘All of life comes to me with ease and joy and glory’. Access Consciousness is een kijk op het leven die stelt dat je goed bent zoals je bent, dat je alle kennis die je nodig hebt, in je hebt en dat je je bewustzijn kunt gebruiken om te creëren –bij voorkeur dat wat je wél wilt in het leven. Wanneer je stopt met jezelf fout te maken, wanneer je stopt te geloven dat je vast zit, wanneer je je overtuigingen in twijfel trekt en loslaat dan heb je oneindige mogelijkheden tot je beschikking om het leven vanuit ontspanning, vreugde en overwinning naar je toe te laten stromen. Het benutten van die mogelijkheden leidt tot zelfrealisatie!

Gary Douglas en Dr. Dain Heer hebben vele tools en ideeën ontwikkeld die ze vrij delen met een ieder die wil deelnemen aan een vrije wereld van bewustzijn en eenheid. Waar geen waardeoordeel bestaat, waar we in het NU zijn, in afstemming met ons volmaakte wezen. Access Bars is één van de instrumenten die je kunnen helpen bij emotioneel lichaamswerk. Het is een vorm van intuītief therapie die je helpt om los te komen van beperkende overtuigingen en stagnerende energie. Net zoals logo synthese dat kan doen.

Wanneer je geïnteresseerd bent in werken met Access Consciousness of een Access Bars behandeling overweegt, dan is de I AM vast ook wat voor jou. Wanneer je je afstemt op jouw I AM Presence, of in het Nederlands; de IK BEN Tegenwoordigheid, dan laat je je Volmaakte Levensenergie vrij door je heen stromen. Energie volgt de aandacht, dus wanneer je je aandacht houdt op de Volmaakte Levensenergie die je BENT, dan zullen alle aspecten en details van je leven en leefwereld een uitdrukking zijn van die volmaaktheid.

Wil je ook je volmaakte levensenergie voelen en ben je nieuwsgierig geworden naar de I AM? Doe vrijblijvend onze ochtend meditatietraining! Klik hier om deze meditatietraining meteen te ontvangen.

 

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM