Access Bars

Dit is een methode om energieblokkades op te lossen die in de jaren ’90 door Gary Douglas is ontwikkeld en die gebruikt wordt als een vorm van emotioneel lichaamswerk.

De zogenaamde Bars zijn 32 punten op het hoofd die corresponderen met verschillende aspecten van het leven. Tijdens een Bars sessie raakt de practitioner de verschillende punten aan en geeft een gesproken commando, om zo de elektromagnetische lading op te heffen van alle ideeën, overtuigingen, houdingen en beslissingen die ten grondslag liggen aan de blokkades in die aspecten van het leven. Een soort reset knop dus. Ctrl-Alt-Del en door! Het heeft in die zin veel raakvlakken met logo synthese. Deze intuītief therapie is een prachtig instrument voor het bereiken van zelfrealisatie.

Wanneer je interesse hebt in een Access Bars sessie of bekend bent met Access Bars en Access Consciousness, dan is werken met de I AM vast ook wat voor jou! Doe vrijblijvend onze gratis 5-daagse meditatietraining, via deze link kan je deze minitraining meteen in je mailbox ontvangen.

 

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM