70% negatieve gedachten? 
Niet met I AM…

Je bent al een tijd bezig met je persoonlijke ontwikkeling en spiritueel actief. Je hebt al heel veel gedaan. Maar toch stoei je nog steeds met negatieve gedachten? In mijn trainingen wordt door de meeste mensen gezegd dat 70-80% van hun denken negatief is. Daar wil je natuurlijk vanaf en dat begrijp ik als geen ander! Het is niet normaal om zoveel negatieve gedachten te hebben. Ze beperken je in het vinden van geluk en staan het optimaliseren van de kwaliteit van leven in de weg. Ik help je graag om je van deze disharmonie te bevrijden.

De tekst gaat hieronder verder:

Wel het mechanisme, niet de inhoud

Om disharmonie voorgoed uit je systeem te verbannen, zul je eerst moeten snappen wat het het mechanisme is dat de disharmonie creëert om dat vervolgens te op te lossen en niet de inhoud ervan. Immers, als je slechts de inhoud van jouw disharmonie aanpakt, dan blijft het mechanisme bestaan en zullen de negatieve gedachten vanzelf terugkomen. Deze kennis was voor mijzelf een belangrijke eyeopener om de disharmonie in mijn systeem op te lossen. Zelf heb ik ook jarenlang geworsteld met terugkerende negatieve gedachten. Iedere keer opnieuw poetste ik de negatieve gedachten weg, maar toch kwamen ze terug, omdat ik – zonder het te weten – het systeem in stand hield. Toen ik dat eenmaal doorhad, heb ik mijn focus verlegd van het gevolg naar de wérkelijke oorzaak.

Creëer harmonie door focus op I AM

De volmaakte levensenergie die je bént, I AM, IS harmonie. En wanneer je dit weer al waarheid kan voelen, stap je uit de positie waarin de disharmonie je lijkt te overkomen. Je bent namelijk geen slachtoffer van jouw negatieve gedachten. Je kunt ze zelf beheren. Leer jouw bewustzijn te begrijpen en in te zetten zodat je jezelf van de disharmonie kan bevrijden. Je bewustzijn bestaat uit diverse mechanismen; het mechanisme dat disharmonie veroorzaakt is er daar één van. EN een deel van jouw bewustzijn, I AM, heeft dus een geheel andere kwaliteit: Harmonie.

De inlogcode

Kortom, door contact te maken met I AM kun je eindelijk een einde maken aan je negatieve gedachten en dat helpt je verder bij het optimaliseren van de kwaliteit van jouw leven. Met de inlogcode help ik je tijdens een 20 minuten durende actieve meditatie om op jouw Hogere Bewustzijn af te stemmen.