fbpx

DOE MEE EN PRAY! 32 DAGEN OP RIJ.

I AM Light – online prayer reeks van de Helende woorden

Woorden hebben kracht. Dit is wetenschappelijk bewezen.

En niet alleen dat, heel veel gebruikers van het boek
I AM – Woorden met Helende kracht’ ervaren het, keer op keer.

Combineer dit gegeven met ‘the Law of Life’ (energie volgt aandacht)
en je hebt een krachtige tool om jezelf goed te voelen.

In elke omstandigheid. En dat kunnen we nu allemaal wel gebruiken.

We hebben een pakket van 32 prachtige prayers samengesteld voor je. Met zorg uitgekozen – in een speciale opbouw – uit ons boek ‘I AM – Woorden met Helende kracht’. 32 dagen achter elkaar, 1 prayer per dag. Waar we in het voorjaar van 2020 duizenden mensen hebben bereikt met onze meditaties, wordt dit bereik nu nog groter. Dit is je kans iets te doen, waar je anders niet of nauwelijks aan toe zou zijn gekomen. 

Als je je aanmeldt, ontvang je dagelijks per mail een een uitleg over de prayer en een opname van de prayer, ingesproken door Marjolijn en andere leden van het I AM Academy team. Ook ontvang je dagelijks een mooie bewaar-PDF met de prayer van die dag. Let op! Je hoeft je maar 1 x te registeren, dan ontvang je de hele reeks automatisch. 

Via YouTube deed ik de helende meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens.

Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers, en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.

Oneindig dankbaar.

Christine

Wauw; wat fijn om dit boek te hebben. Ik ben herstellende van een dubbele longontsteking en blijf kwakkelen. De vraag gesteld wat me kan helpen en ik sla het boek open op blz 174: behandeling voor een volmaakte, sterke gezondheid 😍. Heb ‘m 2 keer gedaan en voel me nu al sterker. Bedankt I AM.

Aukje

Begin jouw dag krachtig met deze Helende Woorden.

Zet de toon en spreek ze uit.

Dompel je onder en ervaar hoe krachtig JE werkelijk BENT.

I AM – Woorden met helende kracht’ is de door Marjolijn Loderichs vertaalde en bewerkte Nederlandse uitgave van het boek ‘Instant healing’ van Susan Shumsky.

Het bevat 243 helende ‘prayers’. Je hebt er geen speciale kennis of een religieuze achtergrond voor nodig.

Meer weten over het boek? Klik hier