Het verhaal van Sara, met de ziekte van Lyme

Sara is van oorsprong verpleegkundige, totdat ze de ziekte van Lyme kreeg. “Ik werd ziek en werd afgekeurd. Ik was behoorlijk ziek en moest op sommige dagen zelfs worden verzorgd door mijn moeder.” Ze wilde echter niet bij de pakken neer gaan zitten en ging studeren. “Ik maakte lange dagen van acht uur. Dat was pittig, omdat ik mij slecht kon focussen door de ziekte van Lyme.” Een medestudent merkte dit op en gaf haar de tip om naar de I AM Academy te gaan.

De tekst gaat hieronder verder:

Van sceptisch naar overtuigd

In eerste instantie was Sara sceptisch over de I AM Academy. “Ik had al zoveel hulpverleners gezien en soorten therapie gevolgd, dat ik er moe van was. Iedere keer hoop krijgen en dan geen resultaat zien is vermoeiend.” Ze is toch naar de I AM Academy gegaan en dit veranderde haar leven. “Ik voelde direct: dit klopt!” Sara leerde haar volmaakte levensenergie – I AM – voelen. “Dat voelde als thuiskomen. Het gevoel was me weleens vaker overkomen, maar ik had geen idee dat je dit zelf ook kunt oproepen. Nu wel.” Het belangrijkste inzicht van Sara is de gedachte over haar genezing. “Ik wist nu dat ik die in mezelf moest vinden. Door verbinding te maken met I AM heb ik mijn focus weer daar gelegd waar hij hoort.”

De vergaande gevolgen van Sara’s ziekte

“Ik ben echt heel erg ziek geweest. Ik lag op bed bij mijn moeder thuis en kon nagenoeg niets. Mijn wereld werd daardoor steeds kleiner. Al mijn geld ging er ook aan op, toen ik ook nog afgekeurd werd. Ik leefde in een soort achtbaan. Iedere keer kreeg ik opnieuw hoop en dan was er weer teleurstelling.” Sara werd daardoor steeds onzekerder. “Ik zie nu pas dat ik al die tijd in beperkingen dacht. Door mijn ziekte had ik geen geld, geen partner en geen leuk huis, dacht ik.”

Sara denkt weer in mogelijkheden

In contact komen met I AM heeft Sara’s ogen geopend. “Sinds ik mijn focus houdt op de volmaaktheid van wie IK BEN, I AM, zie ik veel meer kansen en mogelijkheden. Ik heb een onwijs leuke partner, die ongelooflijk goed bij me past en heb nu een huis in de natuur. De wereld lag al die tijd al aan mijn voeten, maar ik zag het alleen niet. Nu wel, omdat ik in contact sta met eI AM. Het is echt een andere manier van kijken.”

Het resultaat: meer dan alleen een goede gezondheid

Sara heeft geen actieve Lyme meer, maar heeft nog veel meer gewonnen door in contact te komen met haar I AM. “Toen ik actieve Lyme had, vond ik alles te veel, zeg maar. Zo moest ik bijvoorbeeld niet denken aan een partner in m’n leven. Ik had liever niet dat een man heel erg begaan met mij was, want ik zat niet te wachten op dat gedoe aan mijn lijf.” Eigenlijk dacht Sara alleen nog maar in wat niet kon en zag niet meer wat wel mogelijk was. “Ik was zo bezig met de beperkingen die ik had van mijn ziekte. Ik schoof alle problemen af op mijn ziekte. Maar nu heb ik in één keer alles en denk ik: juist omdat ik ziek was, werd ik als het ware teruggegooid en heb ik alles opnieuw kunnen opbouwen vanuit focus op I AM.”

Note: september 2019 Sara is gelukkig met haar partner en is inmiddels moeder van een prachtig gezond jongetje dat alweer 10 maanden is. Ook iets wat ze niet voor mogelijk had gehouden toen ze zich zo slecht voelde door Lyme.

Leer ook anders kijken

Denk jij ook in beperkingen? Maak contact met jouw volmaakte levensenergie, I AM, en maak een einde aan je negatieve gedachten. Optimaliseer de kwaliteit van jouw leven door te leren focussen op I AM. Met de ochtendmeditaties help ik je om met jouw Hogere Bewustzijn af te stemmen.