Vipassana meditatie

Vrij vertaald betekent het woord vipassana; ‘dingen zien zoals ze werkelijk zijn’. Vipassana is een liefdevolle doch krachtige vorm van meditatie. Het gebruikt de kalmte van gerichte ademhaling en het waarnemen van wat zich laat zien in lichaam en geest om inzichten te krijgen in de waarheid van ZIJN zonder betekenis te geven aan wat er wordt waargenomen. Deze vorm van meditatie gebruikt de concentratie als een hulpmiddel om de muur van illusie die ons afscheidt van het ervaren van de volmaaktheid die we al zijn af te breken. Het Licht van de volmaaktheid in ons kan vervolgens haar plaats op de voorgrond innemen. Dit wordt bevrijding of verlichting genoemd. Het is de ultieme vorm van zelfrealisatie en zal –eenmaal bereikt- nooit meer weggaan.

Mensen die de I AM Presence bestuderen en zich weer wenden naar hun volmaakte levensenergie -de IK BEN Tegenwoordigheid, ervaren al snel een gevoel van bevrijding. Bevrijding van het negatieve denken, bevrijding van steeds maar te reageren op de omgeving en de triggers die ons in chaos, pijn en lijden houden. Bij de I AM Academy helpen we je om weer in contact te komen met dé Bron van alle leven; jouw Volmaakte Levensenergie. Die Volmaakte Levensenergie is altijd al in je geweest en zal er altijd zijn maar meestal hebben we ons ervan afgewend. Of we zijn ons niet bewust van het feit dat we in wezen al volmaakt zijn.

Wil je ook je volmaakte levensenergie voelen en ben je nieuwsgierig geworden naar de I AM? Doe vrijblijvend onze gratis 5-daagse meditatietraining! Je kan je hier aanmelden om de meditatietraining direct te ontvangen.

 

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM