fbpx

Thuis in I AM

De sleutel tot persoonlijke kracht en spirituele transformatie. Na deze online training heb je de kennis om een overvloedig, vreugdevol en vervullend leven te creëren. Daarna ben jij aan zet om dit toe te passen.

Wat is Thuis in I AM

Thuis in I AM is dé spirituele training. Voor iedereen die voelt dat er meer uit het leven te halen valt. Voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen, relaties wil verbeteren of dromen wil waarmaken. Spiritueel betekent gewoon ‘jezelf zijn’. Dus wees je Zelf. En leer hier hóe!

Je krijgt 14 weken lessen met kennis, persoonlijke begeleiding, een forum, video’s, oefeningen en ingesproken meditaties.

Op een praktische en concrete manier leer jij over de belangrijkste spirituele wetten. Wetten die we niet op school leren, maar die wel altijd werken. Ze bepalen zelfs ons leven, ook als je ze niet bewust bent. Leer hoe je deze wetten vóór je kunt laten werken en hoe je deze kennis toepast in jouw dagelijks leven. Hierdoor krijg je weer de leiding over je leven en dat is precies waarom je hier bent.

” De theorie is magisch. Geweldig! ”
– Uit het interview met deelnemer Els Rommers

Voor wie is Thuis in I AM geschikt?

 • Als je spirituele kennis op wilt doen én wil leren dit praktisch toe te passen
 • Als je wilt leren je focus te houden op wat je wél wilt
 • Als je voelt dat het leven ‘makkelijker’ kan
 • Als je jezelf wilt bevrijden van jouw beperkende programmeringen
 • Als je toe bent aan meer rust en plezier in je leven
 • Als je meer contact wilt met je Ware zelf

  Meld je aan voor Thuis in I AM

  Startdatum: woensdag 18 januari 2023

  Ons diepste verlangen is dat iedereen in harmonie en liefde met zichzelf en anderen leeft. Leven zoals het leven bedoeld is. Daarom zetten we de deuren wagenwijd open. En zetten we een gedurfd concept neer.

  Je kunt mee doen aan Thuis in I AM voor een startprijs van € 75,-.

  Na afloop van deze training vul je deze startprijs aan met een bijdrage op basis van ‘betaal wat je wilt en wat je kunt‘.

  Start: Woensdag 18 januari 2023
  Duur: 14 lessen in 100 dagen
  Begeleiding: Marjolijn Loderichs

  Wat ga je leren met Thuis in I AM

  • Wie JE werkelijk BENT
  • Welke spirituele wetten jouw leven vormgeven
  • Hoe je de spirituele wetten voor je laat werken in plaats van tegen je
  • Hoe je jouw energie bewust kan richten op alles wat je wél wilt
  • Het allermooiste: hoe de oplossing voor elk probleem IN jou zit

  € 75,-

   

  startprijs 🛈

   

  Voorproefje van een les:

  Dit is jouw trainer:

  Dit zijn jouw forumleiders:
  Rina I AMEllen I AMNelleke I AM

  Wanneer zijn de eerste lessen:

  De lessen komen wekelijks vrij op woensdagochtend, om 08.30 uur.

  Les 1 – 18 januari 2023
  Startpunt

  Les 2 – 25 januari 2023
  Het fundament

  Dit zeggen de deelnemers over Thuis in I AM

  Het heeft mijn leven volledig veranderd. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar voor alles wat ik leer, ervaar en durf te veranderen! En voor iedereen die nu denkt ‘die had vast niet zo’n leuk leven’… Ik had een heel leuk leven, alleen kon ik dat niet voelen. Nu gebeurt er van alles dat ogenschijnlijk moeilijk is, maar ik ben gelukkiger dan ooit! Iedereen op de wereld zou deze training moeten doen.

  Kim Peereboom – deelnemer I AM

  Ik ervaar dit als de meest indrukwekkende, snelst helende training die ik ooit gevolgd heb.

  Inge – deelnemer I AM

  Met Thuis in I AM heb ik de basis gelegd waar ik verder mee kon bouwen aan kennis, gevoel, spiritualiteit, onderscheidingsvermogen. Ik groei nog steeds, maar dit keer bewust! Ik ben me steeds bewuster van mijzelf, van wie IK BEN in de omgeving waar IK BEN, van de Super Power die in mij huist en hoe ik deze Super Power in kan zetten voor mij.

  Gabi Maracz – deelnemer I AM

  De I AM training was echt de ‘missing link’. Dit is nu helemaal verweven in mijn dagelijkse leven, omdat ik voel dat dit klopt.

  Frederique Oosting – deelnemer I AM

  De 100 dagen Thuis in I AM training was de punt die ik nog miste op de i, of ook wel gezegd: ‘de kers op de taart’.

  Gér – deelnemer I AM

  Thuis in I AM is er voor IEDEREEN

  Start: Woensdag 18 januari 2023
  Duur: 100 dagen
  Begeleiding: Marjolijn Loderichs

  Dit krijg je allemaal:

  • 14 lessen (wekelijks)
  • Persoonlijke begeleiding
  • Besloten forumgroep
  • Toegankelijke leeromgeving
  • Begeleide live meditaties (wekelijks)

  Startprijs: € 75,-

  Betaal wat je wilt en wat je kunt

  Hoe werkt dit concept

  Je gaat meedoen met Thuis in I AM voor € 75,-. Dit is de startprijs; dit betaal je direct bij inschrijving. 

  Na afloop van de training (100 dagen), word je om een bijdrage gevraagd. Deze bijdrage vormt de waardering voor de training, ons team en onze begeleiding.

  Jij bepaalt zelf het bedrag: betaal wat je wilt en betaal wat je kunt. Je krijgt sowieso de hele training, onvoorwaardelijk. Jouw bijdrage helpt ons een verschil te maken in het leven van zoveel mogelijk mensen.

  Een eerlijke prijs; waar jij je goed bij voelt, waar wij ons goed bij voelen.
  Welkom Thuis.

  Meer weten? Bekijk de antwoorden op de meestgestelde vragen.

  Ervaringen met Thuis in I AM

  Thuis in I AM

  Els over haar ervaringen met de Thuis in I AM training

  Thuis in I AM

  Esther over snelle verschuivingen in haar angst- en paniekstoornis

   Thuis in I AM

  Petra over angst voor de tandarts en het slikken van antibiotica

  ” Van: ‘Het leven overkomt mij’
  naar: ‘Ik heb de leiding over mijn leven’.”

  Meestgestelde vragen

  Heb je vragen? Lees hieronder de antwoorden op vragen die het meest worden gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen of mocht je meer informatie willen ontvangen, laat het ons gerust weten.

  Ik heb al heel veel gedaan op spiritueel gebied; is dit niet te eenvoudig voor mij?

  Het blijkt dat juist deelnemers die al een jarenlange ontwikkeling hebben doorgemaakt op spiritueel gebied (10, 20 jaar en zelfs langer!), bij onze trainingen hét antwoord vinden dat ze zochten. Ze noemen het zelfs ‘The missing link’ of het ‘eindstation’ of ‘de kers op de taart van mijn spirituele ontwikkeling’.

  Wij geven je het ‘hoe dan’: praktisch toepasbare spiritualiteit.

  Ik moet werken in de ochtend. Kan ik de lessen later volgen?

  Ja hoor, dat is geen probleem. Er komt wekelijks op woensdagochtend een nieuwe les beschikbaar, 14 weken op rij. Je bepaalt zelf wanneer je de les doet en hoeveel tijd je aan deze les wilt besteden. De lessen zijn niet live en/of plenair, maar komen vrij in de online leeromgeving, waar je er zelf mee aan de slag kunt gaan.

  Waar kan ik meer reviews bekijken over deze training?

  Je kunt op Springest.nl terecht voor de reviews van deze training. We zijn trots op de waardering van 9.2 uit meer dan 55 beoordelingen.

  Hoe lang blijven de lessen beschikbaar?

  Na afloop van de online training ontvang je een PDF met de inhoud van alle 14 lessen, inclusief de filmpjes uit de lessen. Zo houd je oneindig toegang tot het lesmateriaal en kan je dit (blijven) herhalen. De meditaties uit de bibliotheek en de live meditaties kun je gedurende de duur van het programma zelf downloaden op jouw computer.

  De bijdrage, aan wat voor bedrag mag ik denken?

  Na afloop van de training ontvang je een verzoek tot een bijdrage, bovenop de reeds betaalde startprijs. De bijdrage is op basis van ‘betaal wat je wilt en betaal wat je kunt’.

   

  • Heb je momenteel een kleine beurs? Dan is jouw bedrag helemaal vrij.
  • Heb je iets meer te besteden? Ga dan uit van € 150,-.
  • Gaat het je voor de wind? Vul dan het bedrag aan met € 320,-. Dit vormt samen met de startprijs het oorspronkelijke bedrag van Thuis in I AM (€ 395,-).
  • Wil je de I AM Academy nog meer steunen, zodat we nog meer deelnemers op deze manier kunnen bereiken? Dan mag je ook een hogere bijdrage doen.
  Kan mijn werkgever de training betalen?

  Ja, dat gebeurt vaak. Je kunt dit overleggen met jouw werkgever. Wij verzorgen een factuur voor je werkgever ten bedrage van € 395,- (inclusief btw), als je ons hierover een mail stuurt via [email protected]. Het ‘pay-what-you-want’ aanbod is bij deze optie niet van toepassing.

  Tot wanneer kan ik me aanmelden?

  We starten op 18 januari 2023. Je hebt tot 16 januari, 18.00 uur, de tijd om je aan te melden.

  Wanneer is de live meditatie en moet ik daar dan live bij zijn?

  De live meditatie is iedere maandagavond om 20.00 uur. Je hoeft hier niet live bij aanwezig te zijn. Je kunt de meditatie terugkijken wanneer het jou uitkomt en deze ook zo vaak herhalen als je fijn vindt.

  Kan ik ergens terecht met mijn vragen over de lesstof?

  Jazeker! Je wordt lid van een besloten forumgroep, waar de I AM forumleiders jouw vragen liefdevol beantwoorden en je begeleiden. Ook kun je ervaringen delen met de andere deelnemers aan Thuis in I AM binnen deze forumgroep.

  Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de lessen?

  Wij denken dat je met een uur per dag of een paar avonden in de week echt al een hele mooie stap kunt maken. Het gaat niet om de snelheid, maar om het proces. Geef hier jouw eigen invulling aan. Er is veel te leren en te ontdekken.

  Het is online; heb ik dan wel een stok achter de deur om aangehaakt te blijven?

  Je ontvangt elke week een mail zodra de nieuwe les beschikbaar is. De live meditatie op maandagavond is een heel fijn moment om het levende veld van de groep te ervaren. Je kunt in de online omgeving een oproep doen voor een buddy, zodat jullie elkaar kunnen motiveren. Ook kun je er zelf voor zorgen actief te zijn in het forum. Uiteindelijk is het natuurlijk je eigen verantwoordelijkheid. wink

  Ik ben niet zo handig met computers; kan ik dit ook?

  Geen zorgen. Voordat de lessen van start gaan, nodigen we je uit voor een online ‘kick-off’ bijeenkomst, waarin we je stap voor stap onze makkelijke online leeromgeving laten zien. We zijn er voor je en helpen je graag; na de opstart vindt iedereen zijn of haar weg. Er zijn ook veel 65+ deelnemers, waarvan een aantal minder ‘handig’ met computers. We hebben iedereen kunnen helpen.

  Heb je vragen over deze training?

  Laat je terugbellen door Sandra Hartsuiker-Cortenbach voor meer informatie.

  Wil je teruggebeld worden?

  Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

   Selecteer de gewenste datum

   Voorkeurstijd (tijdens kantooruren):

   Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

   Disclaimer

   Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

   Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest