fbpx

I AM Coaching

1-op-1 sessies

I AM Coaching

Wanneer je eenmaal begrijpt dat JE de I AM Presence BENT, moet je tevens begrijpen dat hier de Kans van je Leven(s) in besloten ligt. Want wanneer je ervoor kiest om het Licht van wie JE BENT te leren benutten, kan je vrij zijn. Vrij van alle chaos, pijn en lijden die onverbiddelijk besloten ligt in de vereenzelviging met het automatische denken en het valse concept van zelf dat ego is. De I AM Presence is de Waarheid van Zijn. De sleutel naar jouw vrijheid die niets te maken heeft met wat er in de omgeving gebeurt. En je bent vrij om dit te weigeren of om het te accepteren.

I AM Coaching

Ons team van I AM Coaches staat klaar om je in een 1-op-1 sessie te bekrachtigen in jouw focus op de I AM Presence. Soms kan het namelijk zijn dat je blokkades, imprints, overtuigingen en ervaringen hebt geaccepteerd, die maken dat je de frequentie van de Presence niet kan voelen. De I AM coaches helpen je – in afstemming op de Presence – om ze los te laten en ze geven je nét dat extra zetje. Na een sessie zul je ongetwijfeld merken dat jouw practice je makkelijker afgaat. En kan je de wonderen ervaren die de focus op de Presence met zich meebrengt.

Alles wat je in je leven tegenkomt aan Harmonie is een expressie van je Ware Zelf. Alles wat je aan disharmonie tegenkomt, is een expressie van een vervorming. Deze vervormingen zijn een effect, het is geen oorzaak. De oorzaak van disharmonie ligt altijd (nooit niet) besloten in het mentale veld. Van hieruit wordt een emotie getriggerd, die vervolgens de Volmaakte Levensenergie vervormt. Door de Wet van Aantrekking krijg je daaropvolgend ervaringen naar je toegetrokken, die weerspiegelen wat je in je gevoel geaccepteerd hebt als zijnde de ‘waarheid’. Dit noemen we een ‘healing signal’. Een healing signal is in werkelijkheid een uitnodiging om disharmonie op te lossen en terug te brengen in de Heelheid. De Volmaaktheid die erin besloten ligt, kan zichzelf dan weer tonen. Als je dit nalaat en je aandacht blijft richten op de disharmonie, breng je daar je kostbare Levensenergie naartoe en krijg je meer van hetzelfde te zien in je leven (‘The Law of Life’ zegt immers: energie volgt aandacht). Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht, waarin energie zich kan gaan stapelen en waardoor je steeds meer en meer disharmonie te zien krijgt.

In een sessie wordt vanuit afstemming op de Presence de oorzaak (het oorspronkelijke punt van creatie) gezocht van het ‘healing signal’ (de disharmonie) dat je tegenkomt. Vervolgens wordt via de IAMDR© procedure de oorsprong ontladen van de vervorming die je waarneemt, waardoor je de Volmaaktheid terugbrengt in de ervaring. Hierdoor lost een healing signal op en hoef je het niet meer tegen te komen. En kunnen patronen die zich misschien wel levens lang in je systeem hebben herhaald worden opgelost. Dit kan soms al binnen één sessie. Bij thematiek die intenser is, kan het zijn dat er meerdere sessies nodig zijn.

IAMDR© werkt super voor mij. Ik ervaar een heerlijk opgeruimd en voldaan gevoel. Na een sessie is dat wat me verstoorde altijd compleet verdwenen, als sneeuw voor de zon!

Sam

De IAMDR©-sessies zijn voor mij levensveranderend geweest. Oude angsten zijn losgelaten, onbewuste trauma’s en patronen uit het familiesysteem zijn opgelost. Ik voel me weer compleet vrij en kan daardoor volledig van het leven genieten.

Mirjam

Voor acuut en bekend – maar onbehandeld – trauma, ontstaan in het hier en nu, verwijzen we je door naar je huisarts en/of een gecertificeerde EMDR therapeut. Als je op dit moment onder behandeling bent van een arts of therapeut, of je krijgt andere specialistische hulp, dan moet eerst overlegd worden met de behandelend arts, zodat er geen verschillende trajecten door elkaar lopen. Een IAMDR© sessie is geen vervanging voor EMDR therapie. Het wordt niet gedaan als acute trauma interventie. Het is geen therapie, maar onderdeel van een transpersoonlijk ontwikkelingsproces.

Dit zijn de I AM coaches

Désirée Manders
Met ruim 15 jaar ervaring in coachen help ik als I AM coach mensen online over de hele wereld en in mijn praktijk in Nederland. 

Ik heb de werking en kracht van het onderbewustzijn, het Hoger Bewustzijn en de I AM Presence bestudeerd en ik gebruik deze steeds groeiende kennis om mijn cliënten te helpen om snelle en vooral blijvende resultaten te bereiken. Ik begeleid je graag in een IAMDR© sessie, die je ondersteunt in jouw proces en je helpt om in je kracht te gaan staan en een leuker en lichter leven te leven. 

In mijn unieke werkwijze combineer ik mijn schat aan kennis en ervaring met mijn feilloze intuïtie en de afstemming op de I AM.

Désirée werkt op locatie (Badhoevedorp) en online.

Evelyn Kallansee
Jarenlang zocht ik zelf de weg uit alle disharmonie die zich in mijn leven liet zien. Volgde allerlei cursussen en therapieën maar dit alles hielp maar een beetje. Door het leren kennen van de Prachtige IK BEN opende de poort naar heling op het diepste niveau in mij. Mensen helpen op dit pad, om ook die bevrijding mee te maken was als vanzelf de volgende stap. Ik ben zangeres en actrice van beroep, maar wist dat ik ooit coach wilde worden. 

Al jaren geef ik IAMDR© sessies en help ik als coach, of het nu in 1 sessie of in meerdere is, om je pad Licht te maken. Vanuit het paradijselijke, rustige Ierland geef ik online sessies, meditaties, prayer circles en ademsessies.

Bij I AM Academy geeft Evelyn meditatie sessies en SOMA / ademhalingstraining als onderdeel van de Online Jaartrainingen.

Evelyn werkt incidenteel op locatie (Haarlem) en online.

lucia i am academy

Mariske Hekkenberg
‘I AM-en’ is zo’n belangrijk deel geworden van mijn leven en heeft gezorgd voor zoveel verbetering en persoonlijke groei (in mijn werk als zangeres en bij de I AM Academy, mijn relaties, mijn hele leven), dat ik het geweldig vind anderen te helpen dit ook te bereiken. JE BENT al heel! Ik help je graag dát weer te kunnen ervaren.

Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring in het geven van I AM coachings, waarbij ik me gespecialiseerd heb in IAMDR©. Ook geef ik je graag praktische ’tips & tricks’ mee – zeg maar: huiswerk 😉 -, waarmee je zelf verder kunt na de sessie. Mijn aanpak is persoonlijk, creatief en ‘speels’ en uiteraard in volledige afstemming op I AM, die het werk doet (voor ons, door ons, als ons).

Bij I AM Academy is Mariske onder meer trainer bij de Online Jaartrainingen, ze geeft meditatiesessies en is forumleider bij alle jaartrainingen.

Mariske werkt op locatie (Epse) en online.

Lucia Orlando
Al 20 jaar geef ik energetische sessies en al 16 jaar massages. Ik heb mezelf mogen ontwikkelen als coach, massagetherapeute, Reiki-master, holistisch masseur, energie-werker en trainer.

De I AM is voor mij de kers op de taart die al mijn vaardigheden verbindt en naar het hoogste niveau tilt.

In mijn I AM coachings kijk ik (uiteraard) vanuit afstemming wat energetisch nodig is op dat moment en pas ik de diverse tools van de I AM trainingen toe. Denk aan een IAMDR©-sessie, een pendelprocedure of het omzetten van mentale wetten.

In elke sessie is het uitgangspunt altijd dat jij al Volmaakt, heel en compleet bent. Dit is wat we gaan bekrachtigen en we lossen datgene op, wat op dat moment nog in de weg staat om dit helemaal te kunnen belichamen.

Bij I AM Academy is Lucia trainer in het 1e jaar van de Online Jaartraining.

Lucia werkt alleen online.

Esther van Overbeek
Ik ben inmiddels ruim 15 jaar werkzaam als psycholoog, mindfulness trainer en EMDR therapeut. Het oplossen van trauma en het anderen daarmee helpen ’terugkrijgen’ van kwaliteit van leven, is iets wat ik met ongelooflijk veel plezier doe.

Ik heb enige jaren terug kennisgemaakt met de I AM en ‘I AM-en’ is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn leven! Naarmate mijn bewustzijn op hogere lagen ging functioneren, was het voor mij dan ook een volkomen logische stap om me niet meer te richten op alleen dit leven, maar anderen ook te gaan helpen met het oplossen van ogenschijnlijk trauma en verstoringen door levens heen. Zodat je weer kunt voelen dat JE al heel BENT, altijd bent geweest, en jouw realiteit dát weer gaat laten zien.
In een sessie kijken we welke healing signals er zijn en lossen we vanuit afstemming de oorzaak ervan op. Mijn benadering is persoonlijk, rustig en met humor.

Esther werkt alleen online.

Al na één sessie was het voor mij zo helder en vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Door dit inzicht zijn de volgende stappen zoveel makkelijker. Ik ervaar nu meer rust & vrede, omdat ik gewoon weet en voel dat dit voor mij werkt.

Petra

Het mooiste aan een IAMDR© sessie is dat eender welk healingsignal zich ook toont, het prachtig, krachtig, zuiver, liefdevol, veilig opgelost is! Het is een schitterend, glanzend, sprankelend, zonnig cadeau aan jezelf. JE BENT dit waard, altijd, nooit niet.❤️😍❤️ 

Nicole

Wat gebeurt er tijdens een coaching sessie?

 

Er zijn verschillende tools om jezelf te bekrachtigen in de Presence, waardoor blokkades automatisch oplossen. In de trainingen van I AM Academy staan deze tools uiteraard centraal. Alles binnen de I AM Academy is erop gericht je te bekrachtigen in wie JE werkelijk BENT. Het is wellicht mogelijk dat je merkt dat het je op sommige punten niet zelf lukt om te voelen en ervaren dat JE Heel BENT. Je ziet dan vooral steeds disharmonie gespiegeld. Dan kan een extra ‘helpende hand’ in de vorm van een coaching sessie ondersteunend zijn of een doorbraak genereren.

De I AM Coaches kijken in afstemming op I AM wat er nodig is tijdens een sessie. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van verschillende coachingtechnieken. Een belangrijke tool is de door de I AM Academy ontwikkelde IAMDR© procedure: het oplossen van blokkades via de I AM. De coaches zijn hiervoor opgeleid door Marjolijn Loderichs. Met IAMDR© kunnen doorheen levens, lagen en dimensies (de meestal onderbewuste) patronen, ervaringen en overtuigingen worden opgeruimd, die ten grondslag liggen aan vervormingen die je ervaart. Deze worden vervangen door positieve, ondersteunende overtuigingen. Zo voorkom je dat verstoringen zich steeds heftiger zullen laten zien. Deze methodiek werkt dus op de OORSPRONG van de disharmonie en kan razendsnel dingen omzetten die je misschien al heel lang tegenkomt. Hierbij is het niet nodig de oorzaak van wat er gebeurd is opnieuw te beleven; we bekrachtigen wie JE BENT en focussen liever op wat jij wél wilt ervaren.

Dat is ook waar jouw eigen verantwoordelijkheid om de hoek komt kijken. Als je een programma volgt bij I AM Academy, weet je dat jij jouw eigen werkelijkheid creëert door middel van jouw focus. Het is dus nodig om zelf toegewijd je focus gericht te houden op wat je wél wilt ervaren in het kader van wat je hebt ingebracht. Energie volgt tenslotte aandacht – het is ‘The Law of Life’. Op deze manier kan je bewust een nieuwe werkelijkheid creëren.

Tijdens een sessie blijf je wakker en alert. De coaches gaan samen met jou in afstemming en volgen de energie. Het uitspreken van decrees en prayers maakt onderdeel uit van de sessie.

Coaching sessies zijn zowel toegankelijk voor deelnemers aan de programma’s van I AM Academy, als ook voor niet-deelnemers. Indien nodig wordt voor niet-deelnemers een eerste sessie ingepland om het kader helder te zetten (wat is I AM, wat zijn de bewustzijnslagen, hoe werkt energie). Coachings worden altijd vanuit afstemming op I AM gegeven.

Vraag een I AM coaching sessie aan

De kosten voor een sessie bedragen € 120,- (incl. BTW).
De lengte van een sessie is 60-75 minuten.

Sessies vinden plaats op locatie (bij de coach) of online via Zoom, Skype, WhatsApp video, FaceTime of Facebook Messenger video. Voor het effect van de sessie zelf maakt het niets uit of dit ‘live’ of online gebeurt.

Klik op één van onderstaande links om een sessie te boeken met de coach van jouw keuze. Na betaling ontvang je direct een mail met de gegevens hoe je een afspraak kunt maken.

Is de coach van jouw keuze niet op korte termijn beschikbaar, dan kan er (ook na boeking) overlegd worden of een sessie bij één van de andere coaches op kortere termijn mogelijk is.

Niet beschikbaar van 19 juli t/m 13 augustus

Niet beschikbaar t/m 5 augustus en van 19 t/m 23 augustus

Niet beschikbaar van 1 t/m 15 juli

Niet beschikbaar van 5 t/m 30 augustus

Niet beschikbaar van 18 t/m 28 juli

De I AM coaches hebben onderling nauw contact. In enkele gevallen wordt de informatie intern gedeeld om je een betere coaching te kunnen aanbieden, met inachtneming van je privacy en de bescherming van jouw gegevens. Wij gaan uiterst vertrouwelijk om met deze informatie. Coachings aan jongeren onder de 16 jaar vinden alleen plaats met toestemming van ouders of voogd.

We gaan er van uit als je een coaching hebt geboekt, dat je op de hoogte bent van de inhoud van onze privacy verklaring, algemene voorwaarden en disclaimer.

Webinar over I AM coaching

Bekijk het webinar van de I AM coaches samen met Marjolijn Loderichs, over de kracht van I AM coaching.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest