fbpx

5-daagse meditatiereeks

DAG 5

Keer deze situatie om en creëer een Wonder Meditatie

Welkom bij dag 5

Dit is de laatste meditatie uit deze 5-daagse reeks. Maar weet: hier stopt het niet. Dit is het begin.
Ik stuur je de komende tijd heel graag nog meer inspiratie. En… Ik weet dat veel mensen vragen hebben. Over de meditaties, maar ook over hun dagelijkse praktijk:

Hoe kan ik dit praktisch toepassen tijdens de dag?’
Wat doe ik als in paniek raak?
Hoe handel ik als ik problemen tegenkom?’
Hoe blijf ik verbonden met mijn I AM?

Ik kom daar graag terug; beloofd.

Over de meditatie
Heb je problemen en pieker je daarover? Dat heeft nooit zin, want je brengt je Levensenergie ernaar toe. ‘The Law of Life’ stelt: energie volgt aandacht. Dus wanneer jij je zorgen gaat maken over iets, is dat precies wat je doet: je ‘maakt‘ zorgen, je creëert ze! Je krijgt vervolgens dingen terug te zien, die je zelf hebt bedacht op de een of andere manier. Het kan zijn dat ze in een ander vormpje gegoten worden, maar het gaat altijd over hetzelfde: nog meer disharmonie.

Dus als jij wil dat de situatie die zich in jouw leven toont – waar jij je zorgen over maakt – verandert, doe dan deze meditatie. Want hiermee werk je op de oorzaak en niet op het symptoom. Je gaat de energie harmoniseren die de oorzaak is van de disharmonie die je tegenkomt. Dus hoe fijn is het, dat je in deze meditatie éindelijk kunt werken op de oorsprong van wat je tegenkomt. En niet meer hoeft te dweilen bent met de kraan open.

De meditatie heet daarom ook: ‘Keer deze situatie om en creëer een Wonder’. Je kunt hem zo vaak herhalen als je wilt. Laat de wonderen zich maar tonen!

Fijne dag en tot snel!

Meditatie beluisteren of downloaden?

Je kunt de meditatie beluisteren door op de titel te klikken, of door hem te downloaden, zodat je de meditatie op je eigen apparaat kunt beluisteren. De downloadknop staat rechts boven in beeld (zie onderstaand screenshot).

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest