fbpx

Meditatie ‘De machtige helende Goddelijke stroom’

Hoe kun je de meditatie downloaden?

Je kunt de meditatie beluisteren door op de titel van de meditatie te klikken, of door hem te downloaden, zodat je hem op je eigen computer kunt beluisteren. De downloadknop staat rechtsboven in beeld.

Wil je de prayer zelf uitspreken?

Onderstaand is de tekst van de prayer, als je het fijn vindt deze zelf uit te spreken.

Prayer 150 – De machtige helende Goddelijke stroom

Mijn lichaam is het altaar van het Goddelijk Zelf. Het Goddelijke is aanwezig in elke cel. ‘Ja’, is het antwoord van mijn cellen op woorden van Leven en heling. Elke cel is opgeladen met vreugde en gevoed met Liefde. Goddelijk Leven vloeit door mijn lichaam als een machtige, reinigende en helende stroom. Deze vitaliserende, Goddelijke Energie overspoelt mijn hele wezen. IK BEN ondergedompeld in Goddelijke Aanwezigheid. IK BEN hersteld in mind, lichaam en Ziel. IK BEN een nieuwe creatie, opgeladen door de helende, revitaliserende Goddelijke Kracht. Elke ademhaling verfrist en vernieuwt me. IK BEN geheeld. IK BEN heel. Dank U, I AM, en ZO IS HET.

© 2013 Susan Shumsky | © 2020 Uitgeverij AnkhHermes, onderdeel van VBK|media, Utrecht

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest