fbpx

5-daagse meditatiereeks

DAG 4

Vergevingsmeditatie

Welkom bij dag 4

Dag 4 alweer!

Heel veel opleidingen en cursussen heb ik gevolgd, veel innerlijk werk verzet en toch viel het voor mij niet op zijn plek.

Ondanks al het werk wat ik deed, bleef ik zelfs met een gevoel van depressie kampen. Ik werd er eerlijk gezegd een beetje wanhopig van. En toen ontdekte ik de weg naar mijn Ware Zelf, mijn I AM (Hoe? Dat vertel ik nog wel een keer) en voelde ik gelijk dat dít het antwoord was. IK BEN al HEEL. Ik hoefde niet verder te zoeken, want ik wás allang dat wat ik zocht! Het zat al die tijd gewoon IN mij.

De kracht van helende woorden
Ik leerde werken met de kracht van helende woorden, net als jij nu doet. En mezelf meer en meer bekrachtigen in de verbinding met mijn Ware Zelf. Ik ben zo blij dat ik dit nu weet en voel. Dat ik erop vertrouw… en dat merk ik op alle vlakken in mijn leven.

Het zit in jou
Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik nu mag helpen om dit Bewustzijn en de Kracht ervan in jou, in veel andere deelnemers aan de meditaties en natuurlijk in alle deelnemers van onze trainingen helder te maken.

Over de meditatie
Vaak als je iets niet kunt loslaten, komt dat omdat je er nog boos over bent, of omdat je vindt dat je iets fout hebt gedaan. En hoewel het allemaal wellicht zo kan voelen, is het niet helpend. Zeker wanneer je weet dat energie aandacht volgt (‘The Law of Life’). Disharmonische energie (ook onderbewuste) creëert disharmonische ervaringen. En zo zit je vast in een cirkeltje.

Maar er is goed nieuws! Want IN ons zit een vergevende Kracht. Een energie die je kunt aanroepen, die alles harmoniseert omdat het vergeving IS. Het lost alles op wat niet-vergeving is. En het gaat er hierbij dus niet zo zeer over dat je een ander moet vergeven, of dat een ander jou moet vergeven. Gelukkig niet! Nee, je kan deze energie aanroepen, waardoor je deze Kracht kunt aanwenden om disharmonie op te lossen. Je werkt dus op oorzaak en niet op het symptoom. Wanneer je deze vergevingsmeditatie doet, kan je dat zelf ervaren. Zo kan er ineens ruimte komen in een situatie waar je al heel lang mee worstelt.

Ervaar het zelf maar. En herhaal deze meditatie gerust, wanneer je merkt dat het nog niet het effect heeft wat je graag verlangt. Sommige dingen hebben wat meer aandacht nodig, omdat je het misschien heel lang en heel vaak disharmonisch bekrachtigd hebt. Ga net zo lang door met deze meditatie als je voelt dat nodig is. Het is namelijk onvermijdelijk dat deze ‘werkt’. En dat je op een dag zult merken dat dat wat je zo ‘onvergeeflijk’ vond ineens is opgelost. Het is normaal als je werkt met deze Kracht in jezelf. Dit hadden we toch op school moeten leren ;-)

Tot morgen!

Meditatie beluisteren of downloaden?

Je kunt de meditatie beluisteren door op de titel te klikken, of door hem te downloaden, zodat je de meditatie op je eigen apparaat kunt beluisteren. De downloadknop staat rechts boven in beeld (zie onderstaand screenshot).

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest