fbpx

Dag 16

Downloadpagina 24-daagse Advent prayer reeks van Helende woorden.

Dag 16

Prayer 86 – Behandeling voor spirituele verlichting

Dit is een behandeling voor mezelf, [volledige naam], voor mijn Volmaakte spirituele verlichting, of beter, nu. Ik erken nu dat er één Kracht en één

Aanwezigheid aan het werk is in het universum en in mijn leven: het Goddelijk Zelf. Dit Goddelijk Zelf is de enige Echte. Er is geen tweede. Dit Goddelijk Zelf is de enige Waarheid, de enige Liefde, het enige Licht, de enige Goddelijke intelligentie, de enige Volmaaktheid van Zijn. Het is Volmaakte perfectie nu. Volmaakt evenwicht, Volmaakte stilte, Volmaakte harmonie, Volmaakte gelijkmoedigheid, Volmaakte tevredenheid, Volmaakte sereniteit en Volmaakte vrede.

IK BEN nu één met, volledig opgegaan in, en volledig verbonden met het Goddelijk Zelf, in Volmaakte stilheid en Volmaakte Heelheid. IK BEN één –

er is geen tweede. IK BEN de enige Waarheid, de enige Liefde, het enige Licht, de enige Goddelijke intelligentie, de enige Volmaaktheid van Zijn. IK BEN goed, zeer goede Volmaaktheid, nu en voor altijd in de eeuwigheid. IK BEN Volmaaktheid, overal, nu. IK BEN Volmaaktheid, hier, nu. Volmaakt evenwicht, Volmaakte stilheid, Volmaakte harmonie, Volmaakte gelijkmoedigheid, Volmaakte tevredenheid, Volmaakte sereniteit en Volmaakte vrede zijn in mij, in het hart van mijn Wezen.

Ik claim nu dus voor mezelf, [volledige naam], mijn Volmaakte spirituele Verlichting, of beter, nu. Ik laat nu alle valse overtuigingen over mezelf los die mijn Volmaakte spirituele Verlichting hebben geblokkeerd of voorkomen. Ik laat nu beperkende gedachten en emoties los die me niet langer dienen, of ze nu bekend of onbekend, bewust of onbewust zijn. Mijn mind is één met de Mind van mijn Goddelijk Zelf, in Volmaakte harmonie.

 

Ik laat nu alle gedachten los van illusie, dualiteit, identificatie, me aangevallen voelen, reactiviteit, gebrek aan onderscheidingsvermogen, vals ego, beperking, onderdrukking, gebondenheid, afwijzing, frustratie, angst, schuld, fout, dwaasheid, onbalans, verwarring, onwaardigheid, onvriendelijkheid, ongeduld, oordeel, kou en onverschilligheid. En ze zijn weg. Ze zijn nu verbrand in het vuur van Goddelijke Liefde en opgetild in Goddelijk Licht. Ik verwelkom en omarm nu nieuwe, krachtige, positieve gedachten en emoties.

Ik accepteer nu gedachten van waarheid, realiteit, eenheid, heelheid, toegeeflijkheid, kalmte, evenwicht, gelijkmoedigheid, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, vastberadenheid, doelgerichtheid, betekenisvolheid, onderscheidingsvermogen, Wijsheid, het Ware Zelf, onbegrensdheid, vrijheid, acceptatie, bevrediging, vrede, sereniteit, rust, vergeving, nauwkeurigheid, precisie, voorzichtigheid, bedachtzaamheid, rationaliteit, balans, helderheid, waardigheid, vriendelijkheid, geduld, onvoorwaardelijke Liefde, empathie, warmte, compassie en zorgzaamheid, of beter, nu. Ik bezit deze positieve eigenschappen en draag ze uit in mijn leven, nu. Ik laat het idee nu los dat Verlichting alleen bedoeld is voor grote yogi’s in India. Ik weet dat Verlichting voor iedereen is, inclusief mijzelf. Ik verander nu mijn leven in een leven van Spiritueel Ontwaken en Verlichting. Ik realiseer me nu wie IK echt BEN. Ik realiseer me nu de eeuwige vrijheid. Ik laat nu alle zaden van verlangen los die me aan het aardse hebben gebonden. IK BEN vrij, Volmaakt, compleet en heel. Ik weet nu wie IK echt BEN – mijn Goddelijk Zelf, zonder grenzen, oneindig, puur en heel. Ik weet nu dat IK die Eenheid BEN. Jij bent die Eenheid, dit alles is die Eenheid en die Eenheid is alles wat er is.

Ik accepteer nu, in Bewustzijn, mijn Volmaakte spirituele verlichting, of beter, nu. Ik dank mijn Goddelijk Zelf voor het feit dat ik dit besef in mijn leven manifesteer, gezegend, op Volmaakte Goddelijke wijze, nu.
Dank U, I AM, en ZO IS HET. ZO ZAL HET ZIJN.


© 2013 Susan Shumsky
© 2020 Uitgeverij AnkhHermes, onderdeel van VBK|media, Utrecht

 

Duur: 24 dagen
Dag: 16 van 24
Begeleiding: Marjolijn Loderichs

Hoe doe je deze meditatie:

  • Bekijk bovenstaande video van Marjolijn met een uitleg hoe je prayers doet
  • Doe de prayers bij voorkeur in de ochtend, zodra je wakker wordt
  • Ga rechtop zitten
  • Zorg dat je op een rustige plek bent, waar je niet gestoord wordt en de woorden kunt nazeggen
  • Zet de meditatie aan; Marjolijn gaat je voor
  • Zeg de woorden die Marjolijn uitspreekt hardop (of in je hoofd) na
  • Start de rest van jouw dag
  • Herhaal de prayers gerust vaker gedurende de dag, als je dat fijn vindt
Dit is jouw trainer:

Prayer meditatie beluisteren

Dag 16 – Prayer 86

Dit zeggen de deelnemers over de meditatiereeks

Via YouTube deed ik de Helende Meditatie van Marjolijn en ik voelde me na 1 meditatie al een ‘lichter’ en liefdevoller mens. Nadat ik me had ingeschreven voor de meditaties en de prayerreeks, was het net alsof ik die ‘missing link’ gevonden had. YES!

Natalie Ronsse

Een jaartje geleden kreeg ik dit boek. Nu doe ik al tijden elke dag prayers en werkt het helend en bekrachtigend. Blijf ik in mijn liefde en kracht. En op momenten dat dat niet zo is, voel ik dat er ineens een bevrijdende glimlach op mijn gezicht komt bij bepaalde woorden, prayers. Nu weet ik ook welke te gebruiken op welk moment. Woorden met helende kracht, ik ervaar het.

Hanneke de Raaij

De prayers zijn lichtbakens in mijn leven geworden, waar ik steeds naar terug kan grijpen.
Oneindig dankbaar.

Christine Rodenbach

Bij prayer 1 stond ik versteld van het effect dat dit op me had… WAAW! Ik kwam zo dicht bij mezelf, werd zo rustig en gedurende de dag voelde ik dat ik veel dichter bij mezelf kon blijven.
Ik geloof echt dat ik door deze krachtige prayers echt bij mijn waarachtige zelf (Goddelijk Zelf, zoals Marjolijn het zo mooi zegt) kan blijven ‘wonen’. Ook krijg ik telkens kippenvel als ik sommige prayers uitspreek en voel ik ze ook echt! Als iedereen zich zo voelt, dan zou er veel minder ellende zijn in de wereld.

Sophie Pauls

“Prayers zijn de tegengedachten van je Ware Zelf van alles wat je hebt aangenomen wat geen expressie is van Heelheid en Waarheid.”

Heb je vragen over het beluisteren en/of downloaden van de prayers?

Stuur dan een mailtje naar onze supportafdeling:

Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

Disclaimer

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest