fbpx

I AM Nieuwsbrief juli 2022

Summer Special

Marjolijn over de zomernieuwsbrief

Nieuwsbrief – Summer Special

Summertime! We hebben een speciale zomerse editie van onze nieuwsbrief voor je gemaakt, boordevol mooie inhoud:

  • We spraken een aantal deelnemers – heel toepasselijk: op het strand – over ‘I AM-en’, wat een aantal prachtige filmpjes opleverde
  • Zij delen top-tips met je over hoe je jouw I AM practice kunt doen in de vakantie
  • Er staat een mooi blog voor je klaar over ‘The Law of Life’ (energie volgt aandacht)
  • We hebben een heerlijke I AM ‘Summer Vibes’ Spotify playlist voor je klaarstaan

en nog veel meer leuks.

Marjolijn vertelt je erover in het bovenstaande zonnige en zomerse filmpje.

BLOG ‘The Law of Life’

‘The Law of Life’ – Hoe zit dat nou precies?

Een belangrijk onderdeel van onze trainingen en online programma’s, is het opbouwen van kennis over en het eren van één van de belangrijkste Spirituele Wetten: ‘The Law of Life’, oftewel de ‘Wet van het Leven’ (ook wel de ‘Wet van de Eerste Oorzaak’ genoemd). Wat betekent dat eigenlijk? En hoe werkt dat nou precies? 

‘The Law of Life’ zegt: energie volgt aandacht. Onze Levensenergie volgt waar wij onze aandacht op richten. En vervolgens wordt datgene waar wij die aandacht op richten bekrachtigd (het krijgt ‘levenskracht’), waardoor we er meer van krijgen. Immers: gelijksoortige trillingen of frequenties trekken elkaar aan en dat is dan weer ‘The Law of Attraction’ (de Wet van Aantrekking). Dit is het thema van het veelbesproken boek en de film ‘The Secret‘ van Rhonda Byrne: ‘Focus op wat je wilt en je krijgt het’.

Maar ‘dat je krijgt wat je wilt’, is niet vanzelfsprekend. Soms ervaren we zelfs dat we het tegenovergestelde krijgen van wat we willen. Hoe zit dat?

LEES MEER

I AM Your Present

☀️ Leuke zomeractie in de webshop ☀️

Naar zee? Tasje mee!

Tot en met 31 juli krijg je in onze webshop I AM Your Present GRATIS de leuke I AM tas cadeau, bij een bestelling vanaf € 25,-. De tas wordt automatisch toegevoegd aan jouw bestelling.

Hét perfecte tasje voor jouw I AM boek, zonnebrandcrème en een flesje water. Hiermee ben je helemaal ‘ready for the beach‘!

In gesprek met deelnemers

We hebben de zomer in ons hoofd. Daarom verplaatsten we vorige week het I AM Academy kantoor naar het strand! Een flink aantal deelnemers kwam gezellig langs, voor een praatje, hapje en drankje.

Het werd een fantastische dag, met mooie ontmoetingen. Een aantal van de leuke en inspirerende gesprekken hebben we vastgelegd op video. We spraken een aantal ‘I AM-ers’ op het strand over hoe zij de jaartraining beleven, hoe hun dagelijkse I AM ‘practice’ eruit ziet, hoe hun leven veranderd is door I AM en meer.

Claudia

Claudia vertelt hoe ze door te ‘I AM-en’ een conflict met haar leidinggevende én met haar buurvrouw heeft opgelost.

Jaimy en Jeroen

Jaimy en Jeroen zijn een I AM koppel. Jaimy deed de jaartrainingen en volgt nu de IAMDR© Module. Aangestoken door Jaimy’s enthousiasme, startte Jeroen eerst met ‘Thuis in I AM’ en volgt hij nu de Online Jaartraining. Ze vertellen hoe het is om als stel te ‘I AM-en’.

Diana en Goossen

De band tussen broer en zus Goossen en Diana is enorm veranderd in positieve zin, sinds ze samen de Online Jaartraining volgen. Ze ervaren het leven als makkelijker en leuker sinds ze samen ‘I AM-en’. Ook zijn relaties met anderen in hun omgeving veranderd.

Manoeschka

Manoeschka vindt de regelmaat van de tweewekelijkse sessies en het gemak van thuis, in je eigen omgeving, de jaartraining volgen superfijn. Ze vertelt erover in dit filmpje.

Yvonne

‘Thuis in I AM’ gaf Yvonne de basis van I AM; de Online Jaartraining bracht haar naar het ‘voelen’. Ze ervaart de training en het contact met het I AM team als heel persoonlijk. Yvonne deelt een mooi voorbeeld hoe ‘I AM-en’ haar verkoeling bracht op een warme dag.

I AM Summer Vibes

☀️ Spotify Playlist ☀️

I AM Summer Vibes Playlist

Het I AM Academy team stelde speciaal voor jou een ‘feel good’, I AM-proof playlist samen om heerlijk in de zomerstemming te komen.

Zing!​ Dans! Speel! Wees dankbaar! ​​En vooral: geniet!
Veel luisterplezier!

Je kunt de hele playlist beluisteren door Spotify te openen via de app of je browser. Een abonnement is hiervoor niet nodig.

Zomerse top-tips van onze deelnemers

I AM zomertips

We vroegen Diana, Goossen, Jaimy, Jeroen, Yvonne, Claudia en Manoeschka naar hun top-tips hoe te ‘I AM-en’ tijdens de vakantie.

I AM Sharing

Leuke ditjes en datjes op een rij

  • Onze deelnemers zijn verspreid over de hele wereld, van Australië, Indonesië, Egypte, Canada, de U.S.A. en Brazilië (en alles wat daar tussenzit), tot vrijwel alle landen in Europa! Omdat alle online lessen en meditaties worden opgenomen en later terug te kijken zijn, is een andere tijdzone geen belemmering voor het volgen van de training.
  • Het I AM Team heeft een rondleiding in het Rijksmuseum gedaan, onder de bezielende leiding van onze eigen tourguide Florentine (die kunstgeschiedenis heeft gestudeerd).
  • Na de zomer staat er echt héél veel leuks op het programma. Tipje van de sluier: de (tweewekelijkse) online affirmatie sessies gaan van start en ‘I AM Home’ (ja… wat zou dát zijn!?) staat op de planning.
  • Wil jij nog meer dagelijkse I AM inspiratie? Wij zijn onder andere te vinden op Instagram, LinkedIn en Pinterest.

Start I AM Community LIVE sessies

in de Facebook Community

Op maandag 18 juli was de kick-off van de wekelijkse LIVE sessies in de Facebook Community met trainers/I AM Coaches Lucia Orlando, Désirée Manders en Mariske Hekkenberg. Ze stellen zichzelf kort voor in het filmpje.

Tijdens de I AM Community LIVE sessies leggen we uit wie en wat de I AM Academy is (wie we zijn en wat we doen). We hebben het over het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’ en de prayers uit het boek. Waarom werken deze zo goed? En wat als dat bij jou nou niet geval is? Want ja, ook dat kan zo lijken (al is dat altijd tijdelijk). Dus delen we praktische tips én er is volop gelegenheid om vragen te stellen in de chat! Het worden interactieve sessies, met ruimte voor vragen en reacties binnen de tijd die we hebben.

Een superleuke kennismaking, vooral als je net begonnen bent met ‘I AM-en’, en natuurlijk ook leerzaam als je al wat langer op het I AM pad loopt.

Data

De volgende sessie is op maandag 25 juli.
Er is een korte zomerstop op 1 en 8 augustus; vanaf 15 augustus zijn we er weer iedere week.

De eerste sessie is terug te kijken in de Facebook Community.

I AM agenda

Deze online trainingen gaan in het najaar van start

 

Ideeënbox

Wil je graag iets met ons delen? Heb je een mooie I AM ervaring gehad? Wil je geïnterviewd worden of heb je een leuk idee? Wij horen graag van je!

 

Coaching inplannen?

Naast de trainingen zijn er ook I AM coaches die 1-op-1 sessies aanbieden.
Wil je meer weten? Klik dan op deze link:

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest