Online Programma

‘Thuis in I AM’, start 9 juni 2021

 • Leer hoe de ‘Law of Life’ (energie volgt aandacht) werkt
 • Leer hoe je de focus houdt op wat je wél wilt ervaren
 • Leer wie JE werkelijk BENT en ervaar rust en harmonie

Volg ‘Thuis in I AM’ onder begeleiding van Marjolijn en ervaren I AM coaches

Een super betaalbaar zelfontwikkelingsprogramma voor iedereen.

Een helder opgebouwd programma om I AM te leren begrijpen en toe te passen.

Een bewezen succesvol traject dat moeiteloze gedragsverandering van binnenuit bewerkstelligt.

Beslis voor 7 juni 20:00 uur en start 9 juni met het

‘Thuis in I AM’ online programma.

Doe nu mee voor slechts € 395,00 incl. BTW.

Dit aanbod geldt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Liever in termijnen betalen? Dat kan nu in 3 of 6 maandtermijnen.

Je krijgt vanaf 9 juni een met veel zorg en aandacht in elkaar gezet programma. 14 lessen, in 100 dagen, met persoonlijke begeleiding in ‘Thuis in I AM’.

Je leert om persoonlijk leiderschap te nemen vanuit het Hoogste in jou. Keuzes maken wordt makkelijker en je bereikt meer met minder moeite.

Persoonlijke begeleiding. Als je vragen hebt, staan wij voor jou klaar. In het forum, telefonisch of per mail.

Wij begeleiden jouw proces met dit gedegen en liefdevolle programma.

“Ik ben bijna 30 jaar actief in spiritualiteit cursussen. Deze online cursus is echt het beste wat er op mijn pad is gekomen. Zo duidelijk en super verzorgd.”

Sonja Michiels – deelnemer I AM

Marjolijn Loderichs – oprichter van de I AM Academy en hoofdtrainer

Ik ben zo blij en dankbaar. Waar het een aantal jaren geleden in een intieme setting begon, is het nu uitgegroeid tot een grote, succesvolle Academy. Met gedegen en impactvolle eerste en tweedejaarstrainingen en natuurlijk dit geweldige online programma waarin we onze deelnemers begeleiden op het pad van Zelfrealisatie en zelfontwikkeling. Ik ben zo dankbaar en blij dat ik dit werk mag doen. Laat je mij ook jou begeleiden? Voel je welkom bij dit programma!

Dit zijn jouw I AM Forumleiders

Zij beantwoorden jouw vragen in het forum

Rina Kamta I AM
Rina Kamta
Rina is een echte I AM-er, zoals we dat wel eens noemen. Een dieper weten en 100% vertrouwen in het Hogere Zelf maakt dat zij een hele mooie I AM teamcoach is. Ze werkt ook een aantal dagen in de week op het kantoor van de I AM Academy aan allerlei leuke projecten, samen met het team.
Naast haar werk bij ons, geeft zij ook meditatiesessies voor kinderen en hun ouders.
Nelleke Zitman I AM
Nelleke Zitman
Nelleke is zelf als een speer gegaan tijdens de I AM trainingen die ze bij ons volgde. En dan val je op. ‘Gescout’ worden door Marjolijn als mogelijke nieuwe trainer, dat is wel bijzonder. Als teamcoach heeft zij de smaak helemaal te pakken. Goed voelen wat er gevraagd wordt en dan een helder advies geven, dat kan ze! En dan heeft ze altijd nog haar geheime wapen. Humor!
ellen van zonneveld IAM
Ellen van Zonneveld
Ellen is een hele fijne, praktische en aandachtsvolle teamcoach.
Zelf loopt ze al een hele tijd met veel vertrouwen het I AM pad. Samen met haar man heeft ze de jaartrainingen gevolgd en ze is assistent bij de live dagen van de jaartrainingen. Ze is invoelend en helder; met veel plezier en liefde zal ze alle vragen in het forum beantwoorden.

Wie kom je nog meer tegen?

Mariske Hekkenberg
Mariske heeft een ijzersterke Presence. Ze staat altijd voor je klaar en niets is haar teveel.
Ze is naast online communicatie manager bij de I AM Academy ook I AM coach, geeft 1- op-1 sessies in haar eigen praktijk en is een geweldige zangeres. Voor jou betekent dit een fijne, persoonlijke hands-on steun, voor jouw vragen over I AM.

Evelyn Kallansee
Evelyn is één van de eerste deelnemers ooit aan de I AM Academy. Ze geeft 1-op 1 sessies als I AM coach en samen met Mariske geeft ze de online prayer circles. Daarnaast reist ze over de hele wereld met haar band Tristan en kom je haar wellicht tegen komen als één van onze zangeressen tijdens onze live events.

Désirée Manders
Désirée is co-trainer van alle trainers. Als co-trainer met een gedegen coach/counselor achtergrond en veel ervaring als internationale online coach is zij heel gedegen, energiek, serieus maar ook luchtig. Een heerlijke combinatie. Ze is er om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen op jouw pad van I AM.

lucia i am academy

Lucia Orlando
Lucia is co-trainer van Marjolijn en begeleidt als trainer een aantal dagen van de eerstejaars jaartraining. Al meer dan 15 jaar is zij reikimaster, energetisch masseur, coach en healer. Als trainer is ze een frisse, heerlijk praktische en gegronde teacher. 

En dit is ons I AM team op kantoor

Speciale aanbieding

 395,00 € 500,00 incl. BTW

Samen helpen we elkaar naar een leven met meer
‘harmony, happiness & healing’.

In deze tijd maken we grote veranderingen door. Meer begrip van hoe onze Levensenergie functioneert, is onontbeerlijk. Daarom hebben we dit programma zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Een waardevolle investering in jezelf.

Liever in termijnen betalen? Dat kan nu in 3 of 6 maandtermijnen.

Wat is allemaal inbegrepen?

START woensdag 9 juni 2021 – online programma ‘Thuis in I AM’

Je ontvangt 1 x in de week een uitgebreide les die ondersteund wordt door persoonlijke video’s van Marjolijn, kennis, praktische oefeningen en meditatie.

Je hebt toegang tot een besloten forum met gelijkgestemden die ook dit proces doorlopen. Onze I AM Forumleiders geven antwoord op jouw vragen. Je kan zelf bepalen hoeveel tijd je hieraan wilt besteden.

We bieden je wekelijks voldoende informatie en inspiratie om jezelf nog meer te bekrachtigen in de heelheid en harmonie.

“De I AM training was echt de ‘missing link’; dit is nu helemaal verweven in mijn dagelijkse leven, omdat ik voel dat dit klopt.”

Frederique – deelnemer I AM

FASE 1: Lessen 1 t/m 5

 • Je krijgt de juiste spirituele basiskennis ten aanzien van jouw bewustzijn en de verschillende bewustzijnslagen.
 • Des-identificatie met het denken → je bent het denken niet.
 • Leren leiderschap over jezelf te nemen, zodat je binnen de context waarin je moet functioneren leiding kan nemen over jouw denken, voelen en handelen.

FASE 2: Lessen 6 t/m 10

 • Her-identificatie met wie je WEL bent → Volmaakte levensenergie, I AM.
 • Bekrachtiging van inzicht in het belang van het doen van prayers, decrees en meditaties
 • Hoe breng je jezelf, in deze roerige tijden, terug in harmonie en hoe bekrachtig je jezelf hierin? Zodat je in elke situatie vanuit de rust kan handelen.

FASE 3: Lessen 11 t/m 14

 • Het opbouwen van spiritueel onderscheidingsvermogen staat centraal.
 • Het trainen van Gewaarzijn (Conscious Mind) en het Waarnemen. Zo bevrijd je jezelf van gedachten die je beperken en word je vrij. Leef vanuit jouw hogere zelf in plaats van jouw geprogrammeerde denken.

EXTRA – LIVE SESSIES

1 x in de maand een online live meditatie van Marjolijn

Onder begeleiding van Marjolijn doen we eens per maand online live een gezamenlijke meditatie. Voelbaar krachtig om dit samen te doen.

3 x in de maand online live meditatie
Wekelijkse live sessies, afwisselend met I AM coaches Mariske Hekkenberg (‘prayer circle’, met prayers uit het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’), Evelyn Kallansee (prayer circle), Désirée Manders (I AM EFT tapping sessie, met prayers uit ‘I AM – Woorden met helende kracht’) en Lucia Orlando (prayer meditatie).

Speciale aanbieding

395,00 € 500,00 incl. BTW

Samen helpen we elkaar naar een leven met meer
‘harmony, happiness & healing’.

In deze tijd maken we grote veranderingen door. Meer begrip van hoe onze Levensenergie functioneert, is onontbeerlijk. Daarom hebben we dit programma zo toegankelijk mogelijk gemaakt. Een waardevolle investering in jezelf.

Liever in termijnen betalen? Dat kan nu in 3 of 6 maandtermijnen.

Van onrust naar harmonie

Hoe maak je de vertaalslag vanuit het werken met prayers en meditaties naar het dagelijks leven? Lisa Portengen, mede-eigenaar en oud-deelnemer van de I AM Academy vertelt hoe zij in haar dagelijks leven op een praktische wijze omgaat met de handvatten die ze heeft gekregen. Je komt in het programma nog meer video’s met aanstekelijke verhalen van haar tegen.

“Jouw volmaakte levensenergie werkt harmoniserend. Het is dus logisch dat deelnemers meer harmonie ervaren, beter kunnen omgaan met stress en dus hun relatie met zichzelf en hun omgeving zien verbeteren.”

Wil jij dit ervaren in jouw leven?

Meer grip op jouw leven

Persoonlijke groei

Gelukkiger zijn

De verbinding voelen en ervaren met I AM

Jouw leven vorm geven vanuit jouw Ware Zelf

Vrij zijn van oude patronen

Begrip hebben over het gebruik en de kracht van woorden

Inzicht hebben in hoe energie werkt

Meer vanuit harmonie leven

Ervaren dat succes en overvloed een gevolg is van het bovenstaande

Voor wie is het geschikt?

Dit programma is geschikt voor iedereen. Ook als je net begint op het pad van bewustwording. Want dit programma geeft heldere tools en informatie om jouw persoonlijke practice op te bouwen.
Toch zien we ook dat 45% van de deelnemers al vaak meer dan 20 jaar bezig is met spirituele ontwikkeling.

Indien er een vermoeden of historie is van emotionele of mentale instabiliteit raden wij dit programma af, tenzij er nadrukkelijk overleg is geweest tussen deelnemer en behandelend arts. Het volgen van dit programma is altijd op eigen risico. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden

Lees hier verhalen van deelnemers die je voor zijn gegaan

Mijn relatie is verbroken. Dat was hét moment om te starten met de online training. Ik wilde niet in een slachtofferrol blijven hangen, maar er wat aan doen. Natuurlijk heb ik veel verdriet en boosheid gehad en soms nog, maar eigenlijk gaat het me sinds de online training heel goed af. Mijn dagen zien er zonniger uit en ik zet elke ochtend de dag klaar en zie het resultaat. Soms zit het in kleine dingen, maar het maakt me heel blij.

Thea Rietsema

Wat heeft de I AM mij gebracht? Ik voel me veel krachtiger, steviger, meer ontspannen, blijer, veel minder angstig, bewustwording. Ik ben eigenlijk pas aan de 5e maand bezig, maar heb het al helemaal geïntegreerd in mijn leven. De I AM is een prachtige weg om op door te gaan, voelt zo goed en bekrachtigend, en ik weet dat ik mijn verdere leven deze Weg blijf volgen. Het voelt eigenlijk als een soort ‘thuiskomen’; het voelt als ‘instant hulp’ als het nodig is, als bevestiging, steun, Kracht.

Ineke Meijboom

De 100 dagen cursus heeft mij veranderd en eindelijk de tools gegeven om mijn leven een andere wending te geven. Ik heb heel lang gezocht naar de juiste invulling in mijn leven. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik voel dat ik op de goede weg ben en zeker nog wel wat op te ruimen heb. Ik doe dat met liefde en focus op mijn hart en hogere zelf. Dank voor deze ommekeer.
Lyda Buitenhuis

Ik wist meteen: dit is waar ik naar zocht. Na al die jaren. Eindelijk 🙏.
De snelweg naar de essentie, mijn echte zelf. Ik begon me al meteen lichter te voelen en inzichten te krijgen, wat ik eigenlijk deed en dacht met mijn valse ego. Dit proces is nog steeds gaande. Elke dag wat lichter. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar. Het maakt echt HET grote verschil in mijn leven.
Margaret

Beslis voor 7 juni 20:00 uur en start 9 juni met het

‘Thuis in I AM’ online programma.

Een waardevolle investering in jezelf van € 395,00 incl. BTW.

 

Dit aanbod geldt nog:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Liever in termijnen betalen? Dat kan nu in 3 of 6 maandtermijnen.

Benieuwd naar hoe het er uit ziet?
Kijk hier ‘achter de schermen’ mee naar een video uit één van onze lessen. Zo krijg je een sneakpeak van wat je te wachten staat.

Aanbod geldig tot maandag 7 juni 20:00 uur
Op 9 juni start het Online Programma ‘Thuis in I AM’
Doe nu mee voor slechts € 395,00 incl. BTW

Heb je technische vragen?
Stuur een bericht naar support@iamacademy.nl of bel 020 – 2443230.

© 2020 I AM Academy. De gehele inhoud van deze website is onderhevig aan auteursrecht met alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Algemene Voorwaarden