fbpx

Deelnemers

Dit zeggen zij over Thuis in I AM

Angelique

Paniek, angst en hyperventilatie beheersten 50 jaar het leven van Angelique. Ze vertelt wat er gebeurt, nu ze halverwege online training Thuis in I AM is.

Esther

Binnen een paar weken merkte Esther een complete verschuiving in de angst- en paniekstoornis die zij had. Ze vertelt hoe ze de praktische tools uit Thuis in I AM direct kon toepassen.

Reviews van Springest

Voor meer reviews van Springest by Studytube: KLIK HIER

Petra

Petra had angst voor het slikken van antibiotica, maar kreeg van de tandarts te horen dat dit toch echt nodig was. Haar kies moest worden getrokken. Een gevoel van paniek besprong haar. Ze vertelt erover in dit filmpje.

Hanneke

Hanneke deelt wat haar deelname aan Thuis in I AM voor effect heeft op haar.


“Ik WÉÉT dat de cursus onbetaalbaar waardevol is. Mijn leven is zo ongelooflijk positief veranderd. Mijn waardering naar dat wat jullie neerzetten en de manier waarop. De gebruikswijze verdient wat mij betreft alle lof!”

Luciënne de Zeeuw


“Ik heb Thuis in I AM in december 2021/2022 gedaan en heb er nog dagelijks profijt van! Ik heb zeker heel wat uitdagingen op mijn pad gekregen en nog steeds. Dankzij onder meer Thuis in I AM lukt het mij steeds beter om in mijn neutrale-midden te blijven en me steeds krachtiger te voelen.”

Sandra Gruisen

Ben je geïnspireerd en geënthousiasmeerd door deze prachtige verhalen en voel je: ‘ja, dit wil ik ook!’?
Schrijf je dan in voor de prachtige online training Thuis in I AM.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest