fbpx

Online Jaartraining 2

Transpersoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Online Jaartraining 2

Start donderdag 29 september 2022

Inhoud

Van ‘kennis over’ naar ‘innerlijk weten’. Integreer je kennis en bekrachtig jezelf in jouw ‘I AM’.

  • Kom meer en meer op het niveau van ‘innerlijk weten’
  • Ga steeds beter voelen dat JE het al BENT
  • Leer de IAMDR© procedure (oplossen van blokkades)
  • Leer diepgewortelde beliefs omzetten

Online Jaartraining 2 bestaat uit 19 online (live) lessen door Marjolijn en ervaren I AM trainers en coaches.

Aan dit programma kan je alleen deelnemen als je jaartraining 1 hebt afgerond.

Van ‘kennis’ naar ‘innerlijk weten’ en voelen

Zoals je weet, gaat de jaartraining erover om jezelf te bevrijden van de identificatie met het ‘valse ik ‘ zodat je weer kan vóélen wie je werkelijk bent. En kan gaan leven in afstemming, met gebruikmaking van de spirituele wetten die onze werkelijkheid vormgeven.

Waarschijnlijk snap je dit gaandeweg steeds beter en heb je al in meer of mindere mate gevoeld wat je dit brengt en gezien/gehoord wat het bij anderen teweeg kan brengen. Omdat het zo tegengesteld lijkt aan hoe we geprogrammeerd zijn, kom je waarschijnlijk tegen dat je het in de ene context makkelijk kan voelen, vasthouden en integreren, terwijl dit in andere contexten dit lastiger lijkt. Dit heeft alles te maken met de identificatie ermee en op welk niveau deze zich bevindt. Waarbij het lijkt alsof identificaties die zich op zielsniveau bevinden, het meest ‘echt’ voelen en het lastigst lijken om te transformeren.

IAMDR©, oftewel: het oplossen van blokkades via I AM

We hebben een tweede jaar ontwikkeld waarbij we nog meer onszelf trainen om ons te focussen óp en bekrachtigen ín onze Volmaakte Levensenergie, onze ‘I AM’. Door die focus komen we meer en meer op het niveau van het ‘innerlijk weten’ en ga je steeds beter voélen dat je het al BENT. En dat voelen, gecombineerd met het openen van het innerlijk weten, maakt dat je in staat zult zijn om de grotere verbanden waar te nemen waardoor je op een gegeven moment gaat voelen dat tijd, ruimte en plaats niet bestaat.

Dat brengt je naar het niveau dat je in staat bent om vanuit de volmaaktheid van I AM direct te kunnen werken op zielsimprints. Imprints die jouw beliefsystem in het heden beïnvloeden en die de oorsprong zijn van hardnekkige thematieken in jouw leven. Deze leer je omzetten vanuit een gedegen, gegronde procedure die zijn basis heeft in de EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing, een traumaheling-therapie die veelvuldig in de psychiatrie en psychologie wordt toegepast en die via I AM is ‘vertaald’ naar een procedure op zielsniveau). Deze methodiek werkt dus op de OORSPRONG van de disharmonie en kan razendsnel dingen omzetten die je misschien al heel lang tegenkomt.


We dragen zoveel met ons mee aan ballast. We zijn altijd bezig onze apparaten te updaten, deleten en virusvrij houden. Ik denk dat als we dat op onszelf toepassen door middel van I AM, het leven er wezenlijk anders uitziet.

Carolina


Het is zeker aan te raden om het 2e jaar te volgen. Hierin leer je nog beter te verdiepen en healing signals te herkennen en daarmee ook op te lossen en energie positief om te keren. Voor mij is dit zo waardevol, omdat heel je leven positief verandert. Zelfs als ogenschijnlijke disharmonie zich toont, is dit veel en veel sneller en makkelijker om te zetten naar Harmonie. Je leeft meer in het nu, geniet vele malen meer van alle mooie gebeurtenissen en het is veel makkelijker om keuzes te maken. Verrijkend dus!

Jaimy

Praktische informatie Online Jaartraining 2

Start – donderdag 29 september 2022

De online lessen zijn van 09.30 – 12.30 uur op de volgende data:

29 september 2022 | dag 1

Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

13 oktober 2022 | dag 2

Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

3 november 2022 | dag 3
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

24 november 2022 | dag 4
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun2

22 december 2022 | dag 5

Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

12 januari 2023 | dag 6

Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

26 januari 2023 | dag 7
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

16 februari 2023 | dag 8
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

9 maart 2023 | dag 9
Trainer Mariske Hekkenberg

23 maart 2023 | dag 10
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

6 april 2023 | dag 11
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

20 april 2023 | dag 12
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

11 mei 2023 | dag 13
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

25 mei 2023 | dag 14
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

8 juni 2023| dag 15
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

22 juni 2023 | dag 16
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

6 juli 2023 | dag 17
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

3 augustus 2023 | Zomerles met ‘praktische tips voor de zomervakantie’
(van te voren opgenomen)

7 september 2023 | dag 18
Trainers Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun

21 september 2023 | dag 19
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

Hoofdtrainers zijn Marjolijn en Joyce Chamaoun.

Praktijklessen zullen worden gegeven door Mariske Hekkenberg & Joyce Chamaoun, in (wisselende) samenwerking met    Evelyn Kallansee (SOMA/ademtraining).

De prijs van de jaartraining is € 1.750,- inclusief BTW.

Termijnbetalingen zijn mogelijk.

Inschrijven is alleen mogelijk als je Jaartraining 1 hebt afgerond.

Ben je oud-tweedejaars deelnemer en wil je graag opnieuw meedoen met deze online variant?
Dan hebben we een prachtig aanbod voor je! Stuur ons gerust een bericht via contact@iamacademy.nl.

Dit zijn jouw trainers

Marjolijn Loderichs
Marjolijn Loderichs is de oprichter van de I AM Academy en hoofdtrainer van de jaartrainingen. Waar het een aantal jaren in een intieme setting begon, is het nu uitgegroeid tot een grote, succesvolle academy. Een gedegen en impactvolle eerste en tweede jaar I AM trainingen, online programma’s en events staan nu bij ons op de agenda. Naast dat Marjolijn vele van de trainingen geeft, is zij ook de mama, de richtinggever en inspiratiebron in onze academy. Wil je meer over Marjolijn en haar achtergrond weten? Klik hier.

Joyce Chamaoun
Joyce is co-trainer van Marjolijn in het 1e en 2e jaar van de online jaartraining.
Daarnaast werkt zij bij ons op kantoor als content manager en ontwikkelt zij (samen met Marjolijn) al onze (online) programma’s. Zij heeft een fijne I AM focus en is heel helder in haar uitleg. Zeer praktisch en met humor. Haar lach werkt aanstekelijk. Probeer die maar eens te ontlokken.

lucia i am academy

Mariske Hekkenberg
Mariske heeft een ijzersterke Presence. Ze staat altijd voor je klaar en niets is haar teveel. Ze is naast trainer in het 2e jaar en online communicatie manager bij de I AM Academy ook I AM coach. Ze geeft 1- op-1 sessies in haar eigen praktijk en is een geweldige zangeres. Voor jou betekent dit een fijne, persoonlijke hands-on steun, voor jouw vragen over I AM.

Wie kom je nog meer tegen?

Evelyn Kallansee
Evelyn is één van de eerste deelnemers ooit aan de I AM Academy. Ze geeft 1-op 1 sessies als I AM coach en ze geeft afwisselend met Mariske en de trainers de online live meditaties. Daarnaast kom je haar wellicht tegen komen als één van onze zangeressen tijdens onze live events. Evelyn heeft zich gespecialiseerd in SOMA / ademhalingstraining; een onderdeel van de Online Jaartraining.

Deelnemers ervaringen

‘I AM betekent alles voor mij’

Oud-jaartraining 1 en 2 deelneemster Osca vertelt hoe I AM precies op het juiste moment op haar pad kwam, toen ze dit het hardst nodig had. Het betekende voor haar een ommekeer in haar leven.

‘Ik weet nu hoe ik verantwoordelijkheid kan nemen voor mijn eigen leven en het zelf kan creëren’

Oud-deelneemster Carolina Mout heeft jaartraining 1 en 2 gevolgd. Ze vertelt hoe de jaartrainingen haar de praktische tools gegeven waar ze haar hele leven naar op zoek was en hoe ze nu zelf weer ‘aan het roer’ staat van haar leven. Ook vertelt ze hoe ze door het volgen van de jaartrainingen van stress en negativiteit naar vertrouwen, plezier en rust is gegaan.


Waarom het tweede jaar? I AM werkt niet aan de inhoud van de problemen, maar het werkt aan het mechanisme dat problemen veroorzaakt. Toen ik het mechanisme kon zien, kon ik het mechanisme ontmantelen en mijn leven naar een hoger plan tillen. Het is een ingrijpend proces wat tijd, geduld en toewijding vraagt en daar kan iedereen wel wat hulp bij gebruiken. Mijn proces ging vanuit een cognitief begrijpen naar het erkennen van hoe de I AM werkt , naar het voelen, naar het ZIJN. Beseffen dat mijn gevoelswereld mijn powerhouse is, de ‘feeling world’ de creërende kracht in mij is, geeft mij na zeventig jaar andersdenkend geweest te zijn enorm veel vrijheid, ruimte, vertrouwen en geluk. Dank, dank, dank daarvoor.

Paulien


Zo helder en duidelijk is het me nog nooit verteld en uitgelegd.

Ik blijf veel meer bij mezelf en ik kan zo’n rust, vrede, vreugde, vrijheid en dankbaarheid ervaren; alle aspecten van het Hart. Angst blokkeert alles; Liefde creëert. Dát ervaren gun ik iedereen van ganser harte.

Fedde

Testimonials van deelnemers over de IAMDR© procedure en de training

“Na de IAMDR sessie voelde het alsof mijn ontwikkeling een enorme sprong nam. Als zo’n zaadje die je in een filmpje – dat versneld wordt afgespeeld- heel snel tot ontwikkeling ziet komen. Ik voelde me licht en vrij.”

“IAMDR voelt als een gum die een zachte maar een diep wissende werking heeft. Als ik de werking ervan zie, zie ik het als een bom van licht die in 1 keer die met grote kracht donkerte wegblaast.”

“Omdat IAMDR sessies op de oorsprong werken van de problematiek zie ik dat sommige dingen vanzelf verdwijnen na het doen van een sessie. Alsof je een kaart wegtrekt in een kaartenhuis en het hele kaartenhuis in elkaar stort.”

“Ik voel me 85% beter dan ik me in jaren heb gevoeld na één IAMDR sessie.”

“Ik heb me nog nooit zo vredig gevoeld, ik ervaar een diepe rust.”

“Ik zou het zeker aanraden omdat het nog meer verdiept. Het tweede jaar vond ik in zijn geheel fantastisch. Als ik er woorden aan moet geven: Het helpt mij ogenschijnlijke beperkingen af te brokkelen. Ik kom steeds meer in vrede met mezelf en omgeving. Het helpt mij steeds dichter tot mezelf te komen.”

Inschrijven

Wil je jouw focus op I AM verankeren en jezelf naar het niveau van ‘innerlijk weten’ en voelen brengen? Wil je ook in staat zijn om alle vervormingen die je hier van afhouden blijvend op te lossen en jouw leven vorm geven vanuit Volmaaktheid?

Schrijf je dan nu in voor het tweede jaar van de I AM jaartraining!
De prijs is € 1750,- inclusief BTW. Deelname is onder dezelfde algemene voorwaarden als voor het eerste jaar.

NB: Inschrijven is alléén mogelijk als je het eerste jaar van de I AM jaartraining hebt afgerond.

Pin It on Pinterest