fbpx

De weg naar binnen, innerlijk werk, is waar radio-DJ en presentator Giel Beelen sinds een aantal jaar mee bezig is: zelfontwikkeling, zelfliefde, het hervinden van de connectie met het Ware Zelf. Dit pad vormt de basis voor zijn podcast ‘Kukuru’, waar hij inspirerende gesprekken voert met experts op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle, om hun kennis en ervaring te delen.

Eén van de recente Kukuru gasten was presentatrice, schrijfster en voedingscoach Vivian Reijs. Vivian volgde het online programma ‘Thuis in I AM’ van I AM Academy en zij vertelde Giel over één van haar favoriete boeken: ‘I AM – Woorden met helende kracht’. Hierdoor werd de interesse van Giel voor Marjolijn en de I AM Academy gewekt.

Een zeer lang en uitgebreid gesprek tussen Marjolijn en de assistente van Giel volgde. Juist het feit dat Marjolijn zorgvuldig wilde weten waar het programma over zou gaan en niet direct ‘ja’ zei, maakte dat Giel nóg meer voelde: “Haar wil ik spreken!”. En zo geschiedde.

Het gesprek tussen Marjolijn en Giel vertrekt vanuit het gegeven dat we allemaal worden ‘gekleurd’. Door onze omgeving, door dat wat je leest of hoort over iets of iemand, door onze ervaringen (en die van onze (voor)ouders), collectieve overtuigingen, alles wat je geleerd hebt… We nemen het allemaal in ons op – bewust of onbewust, wetend of niet wetend –, we slaan het op in ons opslagbewustzijn en het stuurt ons denken, voelen en handelen. Totdat je ánders leert. Totdat je leert dat jij je denken niet bént, maar dat je gedachten hébt. En dat je dat wat je kunt waarnemen niet kunt zíj́n. En dat dat ‘denken’ in zichzelf geen kracht heeft, enkel de kracht die jij eraan geeft. En dat er een andere Ware Kracht ín jou zit – een hoger Bewustzijn. Dat wij Bewustzijn zíj́n. En deze kennis vormt dan weer de basis van de trainingen van I AM Academy, opgericht door Marjolijn Loderichs.

Het werd een bijzondere ontmoeting tussen twee bijzondere mensen. Over spirituele wetten, het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’, over Marjolijn en haar spirituele pad, over de I AM Academy, het ochtendritueel van Marjolijn en meer! Helder, to the point, bij vlagen ontroerend én luchtig.

Bekijk of beluister de hele podcast via deze kanalen: 

Ben je geïnspireerd geraakt na het beluisteren of bekijken van de podcast en wil je meer leren over I AM, ‘the Law of Life’ en de bewustzijnslagen, neem dan eens een kijkje bij ons online programma ‘Thuis in I AM’ of de Online Jaartraining 1.

 

Liever persoonlijk advies? Mail dan direct naar [email protected] of vul onderstaand contactformulier in. Iemand van ons Team zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

    Hoe kunnen we helpen? Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

    Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

      Pin It on Pinterest