fbpx

‘Street Smart Spirituality’:
Hoe pas je spiritualiteit toe in het dagelijks leven?

 

Ervaar direct zelf de helende kracht van woorden:

Jezelf spiritueel ontwikkelen gaat veel verder dan ‘stil op een meditatiekussen’ zitten en hopen dat je hoofd tot rust komt. Je kunt een spirituele cursus, mindfulness training of meditatie cursus volgen om te leren mediteren. Maar hoe hou je de focus op wat je wél wilt ervaren – op rust, harmonie, stressvrij zijn – onder alle omstandigheden? Gewoon overdag, als je aan het werk bent, je boodschappen doet, voor je kinderen zorgt, een gesprek voert?

Kortom: hoe maak je spiritualiteit ‘Street Smart’?

Of je nu op zoek gaat naar een spiritueel coach, een mindfulness training of een meditatie cursus volgt of een andere spirituele training, het doel is voor vrijwel iedereen gelijk. Zelfrealisatie. Bewustwording. Her-inneren wie of wat je werkelijk bent. Jezelf bevrijden van angst en stress. Het hervinden van rust en harmonie.

De ‘snelweg’ hier naartoe is contact maken met de essentie van wie je bent: jouw I AM. Deze essentie heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE.

Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen. En dat is ‘street smart spirituality’. Toegang hebben tot alle kwaliteiten en vermogens die je (al dan niet bewust) in je hebt en deze kunnen gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Hoe doe je dat dan?

Hoe kun je zorgen dat je je blij en rustig kan voelen in deze bijzondere tijd waarin we leven? Ondanks wat er gaande is? Hoe kun je ervoor zorgen dat je – juist nu – jezelf afstemt en afgestemd houdt op wat je wél wilt ervaren en niet op dat wat je niet wilt ervaren? Hoe maak je hierbij gebruik van ‘the Law of Life’ (energie volgt aandacht)?

Een hele effectieve manier om dit te doen is het uitspreken van affirmaties en zogenoemde ‘scientific prayers’. Hierbij maak je gebruik van de kracht van het gesproken woord. Woorden hebben namelijk een frequentie. En die frequentie activeert jouw Hoger Bewustzijn; een kracht die ín jou huist – nu al – waardoor jij ineens kunt voelen dat jij het oog van de orkaan wordt.

Jaren geleden kwam Marjolijn in aanraking met het boek ‘Instant Healing’ van Susan Shumsky, nadat ze zowat iedere mogelijke spirituele training en zelfontwikkelingsprogramma gevolgd had, en inmiddels zelf een succesvol spiritueel coach was. Ze vertelt: “De snelheid waarmee de helende woorden van deze prayers mijn perceptie en dus ook mijn leven veranderden, was bijna onvoorstelbaar. Alsof er een resetknop werd ingedrukt met elke prayer die ik deed”.

Want dat is precies het effect van het uitspreken van deze prayers: je kunt oude patronen loslaten, stress behandelen, relaties verbeteren, je gemoedstoestand verbeteren, negatieve energie transformeren. Kortom: zelfheling.

Geen wonder dat een grote wens van Marjolijn was om dit boek te vertalen in het Nederlands. En zo geschiedde! Inmiddels ligt de 9e druk van ‘I AM – Woorden met helende kracht‘ in alle boekhandels en wordt het als werkboek gebruikt in alle spirituele trainingen van I AM Academy.

Ervaar zelf de helende kracht van het gesproken woord

We hebben een pakket van 32 prachtige prayers samengesteld voor je. Met zorg uitgekozen – in een speciale opbouw – uit ons boek ‘I AM – Woorden met Helende kracht’. 32 dagen achter elkaar, 1 prayer per dag.

Als je je gratis aanmeldt, ontvang je dagelijks per mail een uitleg over de prayer en een opname van de prayer, ingesproken door Marjolijn en andere leden van het I AM Academy team. Ook ontvang je dagelijks een mooie bewaar-PDF met de prayer van die dag. 

Hoe werkt dat dan?

Deelnemers aan de (ochtend)meditaties of de 32-daagse prayer reeks merken vrijwel zonder uitzondering dat er iets ‘shift’ in je systeem door het doen van de prayers. De vele mailtjes die we dagelijks ontvangen, vertellen precies dat: “Dit is echt mijn redding geweest”, “Ik voel me rustiger”, en meer van dit soort prachtige berichten.

Het is fijn om te merken dat dit werkt. En het is óók fijn te gaan begrijpen waaróm dit werkt. Want dan kun je het bewust gaan toepassen.

Kijk: eigenlijk is ‘I AM-en’ net zoiets als autorijden. Je hoeft niet precies te weten hoe de motor van een auto werkt, maar je hebt wel een stuk theorie nodig om een goede chauffeur te worden. Je moet bijvoorbeeld de verkeersregels kennen, de auto leren bedienen, je leert dat er brandstof in de auto moet en dat dit de júiste brandstof moet zijn, en je zorgt ervoor dat de auto regelmatig onderhouden wordt, om te voorkomen dat ‘ie stuk gaat. Als je dit allemaal toepast, weet je in principe dat de auto werkt en dat je jezelf veilig van A naar B kunt brengen.

Hetzelfde geldt voor ‘the Law of Life’ en de andere spirituele wetten. Je hoeft niet precies te weten waarom ze werken, maar als je de theorie erachter leert hóe ze werken, kun je ze wel toepassen. En ja, net als met autorijden gaat dit soms met horten en stoten. In het begin ben je misschien ‘bewust onbekwaam’, maar als je jezelf toewijdt aan dit proces, dan kun je leren om jouw leven te beheren in plaats van dat het leven jou overkomt.

Dit is de basis van iedere spirituele cursus en online spirituele training die we geven. Want met een gedegen ‘handleiding’ kun je starten met de leiding nemen over jouw leven. Het is simpel: als de huidige realiteit je niet bevalt, zet dan een andere realiteit neer. Met heldere en praktisch toepasbare tools: Street Smart Spirituality.

 

Zo mooi en heel erg fijn om de prayers te doen. Het is voor mij iets geworden waar ik enorm naar uitkijk om te doen. Het geeft rust en moed en vertrouwen. Steeds meer ervaar ik de harmonie in mij die ik werkelijk ben. Ik ervaar dit als de meest indrukwekkende, snel helende cursus die ik ooit heb gevolgd.

Inge

Toen ik ging meedoen aan de ochtendmeditaties, zat ik onder de netelroos. Één van de meditaties gaat over zelfliefde. Deze vond ik zo mooi, dat ik hem gelijk nog een keer heb gedaan. Na twee dagen was de netelroos weg. Instant healing. Ik was gelijk ‘om’. Dit was de bevestiging die ik zocht.

Liesbeth

Begin jouw dag krachtig met Helende Woorden.

Zet de toon en spreek ze uit.
Dompel je onder en ervaar hoe krachtig JE werkelijk BENT.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest