fbpx

De film ‘The Secret’ kwam in 2006 uit en bracht bij veel mensen het bewustzijn teweeg dat wij alles zelf creëren. Dat we zelf in staat zijn om de ‘dingen’ die we graag willen hebben, naar ons toe te halen door middel van ons vermogen om te visualiseren. Omdat alles ‘energie’ is en op elkaar reageert, de zogenaamde ‘Law of Attraction’. Het inspireerde miljoenen mensen over de hele wereld. Het haalde de talkshows in Amerika van Oprah, Ellen DeGeneres, ‘Larry King Live’ en in Nederland ‘Netwerk’ en ‘Rondom Tien’. Big news dus. Focus je op wat je wilt en je krijgt het.

De tekst gaat hieronder verder:

Het lukt me niet

In praktijk bleek het voor veel mensen toch niet zo makkelijk te zijn. Dat komt omdat het voorbij ging aan een heel essentieel punt. Je krijgt namelijk niet zozeer datgene waar je je op focust door middel van jouw vision board of jouw visualisatie, maar datgene wat je VOELT wanneer je ernaar kijkt. Dát is wat je manifesteert. Dus iemand die een Ferrari op zijn vision board heeft staan, dit een geweldige auto vindt en niets liever wil dan hierin rijden, MAAR er eigenlijk bij VOELT dat dit hem nooit gaat lukken, zal die Ferrari NOOIT hebben. De ‘Powerhouse’ van jouw manifestatiekracht komt namelijk uit jouw VOELEN. Dát is waar vandaan jij jouw Levensenergie de wereld in stuurt en wat jij vervolgens bevestigd ziet in en door jouw omgeving.

Tekst gaat hieronder verder

Jouw gevoel is jouw ‘Power House’

Dat GEVOEL van ons, dat ‘Power House’, wordt constant beïnvloed door wat wij denken, waarnemen en door andere elementen waar de meeste mensen zich niet bewust van zijn. En het is DE graadmeter van wat je op DIT MOMENT aan het creëren bent. Het toont dus eigenlijk jouw toekomst.

Oefening:

Denk aan iets waarnaar je verlangt. Maak er een beeld van zo goed als je dit kunt. En kijk dan in hoeverre jouw gevoel jouw verlangen ondersteunt. Ben je er 100% zeker van dat je dit krijgt of dat dit je lukt? Of voel je verkramping, frustratie, moedeloosheid, verdriet of wat het dan ook is wat je waarneemt. Dát is namelijk waar je jouw ‘Volmaakte’ Levensenergie mee oplaadt en wat je vervolgens bevestigd zult zien.

Hoe kun je jezelf helpen in leren vertrouwen op die manifestatiekracht die je hebt? Dat je wél krijgt waar je naar verlangt? Allereerst is het nodig om jezelf te leren ankeren in jouw Hogere Bewustzijn in plaats van in de beperking van het ego. Want zonder het anker in jouw Hogere Wijsheid is jouw ego aan het roer. En de motieven van het ego, laten we het onder ogen zien, zijn niet altijd even zuiver of onschadelijk. We hoeven maar naar de wereld te kijken om te zien hoe destructief de verlangens van het ego zijn. Dat het bereid is zichzelf te verrijken ten koste van anderen en de wereld. Zonder dat anker in onze Hogere Wijsheid lijkt onze creatiekracht meer kwaad dan goed te doen.

Gebruik jouw Hogere Wijsheid als anker

Hoe werkt ankeren in het Hoger Bewustzijn dan? Allereerst moet je begrijpen dat ons Hogere Bewustzijn, onze I AM, ons ‘Goddelijk Zelf’, niet anders kán dan ‘Volmaaktheid’ creëren. Dat is namelijk de ESSENTIE van deze energie. Wanneer je deze energie – zonder dat je hier de beperkte gedachten en gevoelens die door het ego worden gegenereerd – laat stromen, kán je enkel die Volmaaktheid ervaren. En het mooiste is dan dat je je dus niet bezig hoeft te houden met HOE die Volmaaktheid er dan uit ziet. Volmaakt is gewoon volmaakt. Daar heb je dus geen commentaar op wanneer het zich aan je toont. Daar word je gewoon hartstikke gelukkig van! Want dát is wat ‘Volmaaktheid’ doet. Het haalt de kwaliteiten in jou naar boven en in anderen. Het laat je de schoonheid van alles en iedereen zien. En het zorgt ALTIJD voor méér harmonie, méér liefde, méér vrijheid, méér vrede.

De tekst gaat hieronder verder:

Waar kan je NU mee beginnen?

Als jij die Volmaaktheid van jouw Levensenergie wilt ervaren, dan heb je jezelf hier op af te stemmen. Dan heb je te leren om jouw focus op dié energie te zetten in plaats van op jouw geconditioneerde denken (ego). Dit gebeurt altijd vanuit een BEWUSTE keuze. Jij moet er voor kiezen om jouw Hogere Wijsheid, jouw I AM, de leiding te geven over jouw leven, over jouw denken, over jouw voelen, over jouw handelen en zo over jouw omgeving.
En dat doe je door tijd te maken om in die afstemming te komen en vervolgens te ‘vragen’ aan jouw I AM om de leiding te nemen. Zowel in dit https://tinyurl.com/y7h66qmv als in dit https://tinyurl.com/y7qn3ywn filmpje laat ik je zien hoe je jouw Hogere Wijsheid, jouw I AM, op een makkelijke manier kunt inzetten. Wanneer je dit toepast en serieus een kans geeft, kan je zelf ervaren dat het inderdaad ‘anders’ is om vanuit die voorbereiding een gesprek in te gaan. Je zet de energie van het gesprek vanuit jouw I AM klaar in plaats vanuit het ego dat ook altijd aan het ‘kwalificeren’ is.

Het ego ‘bidt’ zich rot

Is het je wel eens opgevallen dat jouw ego, jouw automatische denken in jouw hoofd dat constant praat tegen jou, overal iets van vindt? Het ego zet vooraf alles klaar en je krijgt altijd bevestigd wat je ergens van vindt. En dan denk je: ‘Zie je wel, ik dacht het al’. Niet wetende dat dat denken inderdaad de situatie heeft gecreëerd. Elke gedachte die je hebt, roept een trilling op in de mate waarin jij die gedachte aanvaardt als ‘waar’. En omdat ALLES ENERGIE IS, reageert de energie in onze omgeving op de trillingen die wij zelf genereren met ons gevoel en onze gedachten. En zo trek je aan wat je voelt dat waar is, want dat is ‘the Law of Attraction’. Een spirituele Wet waarlangs onze werkelijkheid zichzelf vormgeeft, en die NIET afhangt van ons bewustzijn erop of ons geloof erin. Het doet het gewoon. Wil je er dan niet liever BEWUST gebruik van maken?

Jij creeert alles zelfBepaal jouw eigen ervaring IN contact met jouw Hogere Wijsheid

Jouw I AM is in staat om elk probleem op te lossen. Sterker nog, wanneer je je dagelijks op lange termijn afstemt op jouw I AM, VOORKOMT het dat problemen KUNNEN ontstaan.
De reden hierachter is ongelofelijk simpel en heeft alles te maken met het feit dat alles energie is. Als je snapt dat het GEVOEL jouw POWERHOUSE is, jouw manifesterende Kracht, en als je begrijpt dat jouw I AM jouw een gevoel van VOLMAAKTHEID geeft, dan snap je nu ook dat wanneer je dit dagelijks voelt er geen probleem KAN ontstaan. Je trekt het niet meer aan. Omdat jouw energie in HARMONIE met VOLMAAKTHEID is.

Hoe nu verder

Laten we eerlijk zijn. De meeste mensen zijn in de ban van het ego en vinden beperkingen, chaos, pijn en lijden een deel van het leven. Als je ook nog eens bent gaan geloven dat het lijden je heeft gemaakt wie je nu bent, kan het best even uitdagend zijn om aan te nemen dat je dit lijden helemaal mag loslaten. Maar je leest deze tekst niet voor niets. Jouw Hogere Wijsheid heeft jou hiernaar toe geleid om je te laten weten dat het NOOIT lijden zou creëren om jou iets te leren. Jouw Goddelijke Zelf is VOLMAAKT. Zou de Volmaaktheid van jouw Goddelijke Zelf het nodig hebben om te lijden zodat het die Volmaaktheid kan VOELEN?
Ik voel zelf dat het antwoord NEE is. NEE natuurlijk niet. Het is een ego-gedachte die me vastzet in beperking. Ben je bereid om dat los te laten? Ben je bereid om de WAARHEID VAN ZIJN te leren kennen? Download dan eens de inlogcode waarmee je je Hogere Wijsheid kan activeren voor zover je dit nog niet hebt gedaan. Begin eens met dagelijks (het liefst in de ochtend) tijd vrij te maken voor deze activatie. Als je dat doet in combinatie met de tips die ik je in de filmpjes geef, krijg je ongetwijfeld al de eerste tekenen van hoe jouw Volmaakte Levensenergie jouw leven makkelijker maakt.
Ik ben benieuwd naar welke leuke en mooie dingen jij mag meemaken wanneer je dit toepast!

Wil je meer kader, meer verdieping, meer bedding en steun? Dan is de I AM jaartraining hét programma voor jou. Kijk hier voor meer informatie op https://iamacademy.nl/jaartraining/.

Wil je alvast ervaren wat de I AM jaartraining voor jou kan betekenen? Doe dan mee met de gratis 5-daagse  mini meditatiescursus.

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest