De I AM Jaartraining

Activeer jouw focus op jouw Hogere Bewustzijn nu en voor altijd
Reserveer je plek

Al veel spirituele kennis, maar mist er nog “iets”, lees dan verder…

Er blijkt iets te zijn wat verrassend snel en simpel te leren is…

Je bent niet de enige die best wat persoonlijke en spirituele training heeft gehad en nog steeds het gevoel heeft dat “het niet helemaal klopt”. Dit heeft Marjolijn ook meegemaakt. Tót de I AM op haar pad kwam.

De innerlijke ervaring die de I AM biedt, is ogenblikkelijk die van innerlijke rust en vrede. De I AM brengt in élke situatie harmonie .

Dit is wat iedereen en dus jij ook kan leren in onze jaartrainingen.

 

Marjolijn Loderichs
I AM Academy oprichter
– 20 jaar ontwikkelings overzicht –

Na de Practioner & Master opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam volgde Marjolijn de tweejarige vervolgopleiding ‘Transpersoonlijke Coaching & Counseling’ (TCC) en de Post TCC. Verder deed zij diverse andere verdiepingsmodules om meer gronding te geven aan haar kennis en haar vaardigheden, zoals onder meer Ericksoniaanse Hypnose (Anné Linden, New York Training Institute for NLP), Healing Arts, Art of Living, EMDR, Ho’oponopono, zelfhypnose, Spirituele Heling en Access Bars. Pas toen de I AM erbij kwam en zij zich consequent hierop leerde focussen, viel al het andere op zijn plek.

Voor wie is deze jaartraining geschikt?

Als je een praktisch toepasbare vorm zoekt die jou direct kan helpen.
Als je als coach/therapeut/trainer werkt en je wilt leren werken vanuit afstemming op het Hogere Bewustzijn.
Als je voelt dat er ‘meer’ is en je dit op een gegronde manier wilt onderzoeken.
Als je snapt dat dat wat je weet je slechts is aangeleerd en als je op zoek bent naar de ‘Waarheid van Zijn’.

Als je innerlijke rust en harmonie in jouw leven wilt ervaren.
Als je toegang wilt hebben tot de kwaliteiten die je NU AL in je draagt maar die je misschien tot nu toe nog niet hebt ontdekt of durft vorm te geven.
Als je werkelijk persoonlijk leiderschap wilt ervaren.
Als je een bijdrage wilt zijn aan een betere wereld.
Als je jezelf wilt ontwikkelen vanuit innerlijke leiding van jouw Hogere Bewustzijn.
Als je jezelf wilt vrijmaken van jouw beperkende conditioneringen.

Schakel over van ‘Ego’ naar ‘I AM’.
Wat brengt de jaartraining jou?

De innerlijke ervaring die de I AM direct biedt, is die van innerlijke rust en vrede. Zodra je contact maakt met jouw I AM zul je dit dan ook ervaren. Verder is de I AM in staat om elke situatie in harmonie te brengen. Je moet alleen even weten HOE je je kunt ‘inloggen’ op jouw I AM en wat de ‘commando’s’ zijn waardoor je jouw I AM vóór je kunt laten werken.

Wat de jaartraining jou geeft:

Kennis zodat je kan werken met jouw I AM, waardoor jouw denken en voelen als vanzelf deze frequentie overneemt.
Een groep gelijkgestemden om op bestendige basis mee te groeien.
Structureel de focus op jouw Hogere Bewustzijn, jouw I AM.
Meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen, meer energie, betere zakelijke resultaten, meer kracht, minder stress, meer JIJ.
Beheersing van de “Road Map to Inner Life” in 8 stappen.
  Tools om “Error beliefs” definitief uit je systeem te clearen, honderden mensen gingen je voor.
Het “Conscious creator proces” waarmee je het leven creëert wat echt bij jou past.
Tools zodat jij zelf jouw leven kan bepalen onafhankelijk van ogenschijnlijke invloeden van buiten.
Inzicht hoe jij vanuit dit niveau van bewustzijn anderen ten dienste kan zijn met respect voor jezelf.
Het pad van Zelfrealisatie.

Van: “Het leven overkomt mij.”
Naar: Focus op jouw Hogere Bewustzijn en leven in harmonie.

Reacties op de jaartraining:

“De I AM heeft mijn leven veranderd in nog geen jaar tijd heb ik meer “grip” op mijn gezondheid dan ik ooit durfde dromen.
Vorig jaar was ik nog volledig slachtoffer van de Lyme en nu?”

Marije

“Sinds de I Am in mijn leven is: -Ervaar ik veel meer rust en minder stress in mijn leven. Heel veel dagen zijn volmaakt.”
Marjon

“Er zijn vele wegen naar Rome, maar de I AM training is voor mij een prachtige snelweg.”
Clementine

De I AM jaartraining bestaat uit twee pilaren:

Pilaar 1
Leer een gedegen basis van I AM.

– Door de LIVE trainingen kan je gedegen werken aan jouw I AM, zodat jouw denken en voelen als vanzelf die frequentie overneemt.

Pilaar 2
Samen maken we een practice die bij jou past.

– Je gaat op dagelijkse basis aan de slag met I AM, wat past in jouw drukke leven (want je weet dat het werkt maar het is lastig om te integreren in je drukke dagelijkse leven.)

Inloggen, commando’s en practice

Marjolijn heeft zich de afgelopen jaren volledig toegelegd op de wetten van de I AM.
Zij heeft na al die jaren een vaste formule ontwikkeld waarin je met al wat bestaande spirituele kennis, moeiteloos je hogere bewustzijn kan activeren. Om zo in harmonie te leven en keuzes te maken vanuit je hogere bewustzijn.
Belangrijk is niet alleen weten HOE je kunt ‘inloggen’ op jouw I AM maar ook wat de ‘commando’s’ zijn waardoor je jouw I AM vóór je kunt laten werken.
Vervolgens ga je dit consistent oefenen/toepassen in jouw leven. Om een passende “practice” op te bouwen. Afgestemd op jouw leven.

‘ERROR beliefs’
Maak jezelf vrij van conditioneringen die je steeds dezelfde ongewenste dingen laten doen.

Door de jaartraining kan jij de ‘error beliefs’ die jij via jouw Denken en jouw omgeving gespiegeld ziet voor eens en voor altijd oplossen. Hierdoor wordt jouw Denken verlost van beperkingen en komt er de ‘waarheid van Zijn’ voor in de plaats.
Je leert hoe jij jouw I AM kunt inzetten om jouw eigen leven te harmoniseren maar ook hoe jij vanuit dit niveau van bewustzijn anderen ten dienste kan zijn.
Je ontvangt praktische en krachtige I AM meditaties die jou kunnen helpen om jezelf goed te voelen in ELKE situatie.
Je leert hoe jij op ELK moment kunt overschakelen naar jouw I AM, gewoon in het dagelijks leven zonder dat je in meditatie hoeft te gaan. Hierdoor ben je in staat om ook in ogenschijnlijk lastige situaties vanuit jouw I AM (die harmonie is) te reageren.

‘The Road Map to Inner Life’
Maak gebruik van de kwaliteiten en capaciteiten van je onderbewustzijn.

Je ‘echte’ Zelf kennen door middel van ‘The Road Map to Inner Life’, een overzicht van de verschillende niveaus van bewustzijn. Deze niveaus van bewustzijn hebben we niet op school geleerd of er van onze ouders over gehoord. Hierdoor hebben we lang onder invloed van het Denken (de zogenaamde Façade Mind oftewel het Ego) geleefd. Die Façade Mind is echter gevuld met ‘error beliefs’ over wie we in essentie ZIJN. Kennis hierover is essentieel om het proces te snappen waarin je zit.

“Spiritueel onderscheidingsvermogen”
Weet vanuit welke bron een ingeving of een gedachte komt zodat je een bewust besluit kunt maken.

Begrip van die verschillende levels van jouw identiteit geeft je een volledige kaart van jouw innerlijk leven, zodat je een basis hebt om jouw (spirituele) ervaringen te herkennen en te interpreteren. Dat is essentieel wanneer je jezelf spiritueel/persoonlijk wilt ontwikkelen. Wat betekent dat? Eigenlijk staat hier dat er nogal wat ‘error beliefs’ zijn die ook over ‘spiritualiteit’ gaan. Lastig want dan denk je het ‘goede’ te doen maar dat ‘goede’ is voortgekomen uit een ‘error belief’ waardoor je jouw vraagtekens kunt zetten bij de zuiverheid van dat ‘goede’. Doordat wij zeer gedegen kennis opbouwen met betrekking tot wat nou wat is, ben je zelf in staat om te herkennen waarmee je nou echt te maken hebt; een ‘error belief’ of ‘intuïtie’.

Het onderbewustzijn is complex en een studie op zich. Deze Jaartraining is er dan ook om studenten op een gedegen, gegronde manier te begeleiden. Het doel is om te leren de ‘I AM’ te belichamen zodat je in alle omstandigheden de innerlijke ervaring kunt voelen die hoort bij dit niveau van bewustzijn, namelijk harmonie.

 Reserveer nu direct je plek, voor de volgende jaartraining!
Start: donderdag 24 september 2020 

 

Data en trainers:

Donderdag 24 september (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 29 oktober (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 17 december (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 4 februari (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 4 maart (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 1 april (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 20 mei (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 17 juni (Marjolijn Loderichs)

 

(Reserveren kost geen geld)

“Als we in plaats van E = mc2, accepteren dat de energie om de wereld te genezen kan worden verkregen door liefde, vermenigvuldigd met de lichtsnelheid in het kwadraat, komen we tot de conclusie dat liefde de sterkste kracht is, want het heeft geen grenzen. Na de mislukking van de mensheid in het gebruik en de controle van andere krachten van het universum die zich tegen ons hebben gekeerd, is het dringend noodzakelijk dat we onszelf voeden met een ander soort energie… de liefde.”

Quote Albert einstein in een brief aan zijn dochter.

Van 100% afgekeurd door de ziekte van Lyme naar nu haar ‘droomleven’.

Sara vertelt in een ontroerend verhaal hoe ze dat heeft gedaan, met behulp van de I AM.

Health Coach Roxane overwon haar cocaïne en drank-verslaving dankzij de I AM.

Na jaren zeggen, “Ik ben Roxane Catz, ik ben verslaafd”, veranderde haar leven totaal toen ze de I AM jaartraining ging doen.

Veel cursussen gedaan en nog steeds niet blij… Evelyn over een leven voor de I AM en een leven met de I AM.

Een diep geworteld gevoel van ongelukkig zijn, ondanks vele spirituele cursussen, beheerste haar leven. Door de I AM Jaartraining veranderde haar leven totaal. Ze werd niet alleen simpelweg gelukkig, haar carière nam een geweldige wending.

“Hey Marjolijn, ik zit met een grote smile en een groot warm kloppend hart in de trein. Dankbaar dat je op mijn pad gebracht bent. Dank voor het her-inneren. Je bent een mooi mens dat veel goed doet voor de wereld. Ik vertrouw op jou en het proces. Liefs Albert Sonnevelt”
Albert Sonnevelt

De Jaartraining bestaat uit:

8 LIVE bijeenkomsten onder begeleiding van Marjolijn Loderichs en onze I AM trainers.
Samen gaan we een “practice opbouwen” die bij jou past en creëeren een gedegen fundament om de I AM voor je te laten werken.
Tijdens deze bijeenkomsten is er veel ruimte om te sparren, te onderzoeken, uit te wisselen en uit te proberen.
Ondersteuning in de verschillende vormen, zoals live meditaties, toegang tot een ‘bibliotheek’ met opgenomen meditaties, besloten groep, persoonlijke begeleiding bij jouw proces.
Uitgebreide online leeromgeving (e-learning).
Bereid de lessen voor en beleef de lessen na. Zodat je wat er is geleerd, nog even in jouw eigen tempo precies kan nalopen en verwerken, Deze leeromgeving heeft een enorme meerwaarde. We hebben een zeer uitgebreide online training.
Toegang tot een besloten Facebookgroep die enkel toegankelijk is voor deelnemers van dezelfde groep. In deze groep is er mogelijkheid tot uitwisseling, ondersteuning en is er rechtstreeks coaching van de co-trainers en assistents en kun je ook vragen stellen aan Marjolijn. 
Inspirerende mails om je te helpen zonder moeite een practice op te bouwen en vast te houden.

Reserveer nu direct je plek,
voor de jaartraining !
Start: donderdag 24 september 

(Reserveren kost geen geld)

Meer informatie nodig?
Of wil je wellicht weten of de jaartraining wel bij jou past?

De 8 LIVE bijeenkomsten van de eerstvolgende jaartraining staan op de volgende data gepland met de volgende hoofdtrainers:

Donderdag 24 september (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 29 oktober (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 17 december (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 4 februari (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 4 maart (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 1 april (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 20 mei (Marjolijn Loderichs)
Donderdag 17 juni (Marjolijn Loderichs)

 Wil je wel, maar kan je niet op deze data. Laat het ons dan even weten. Stuur een mail naar support@iamacademy.nl

 

Klaar voor leven in meer harmonie?