De I AM Jaartraining

Activeer jouw focus op jouw Hogere Bewustzijn nu en voor altijd
Reserveer je plek

Al veel spirituele kennis, maar mist er nog “iets”, lees dan verder…

Na 20 jaar diverse spirituele training en coaching te hebben gegeven, waarin ik honderden mensen bewust heb mogen maken, bleek er meer te zijn. Iets wat verrassend snel en simpel te leren is…

Je bent niet de enige die best wat persoonlijke en spirituele training heeft gehad en nog steeds het gevoel heeft dat “het niet helemaal klopt” .
Dit heb ik ook meegemaakt. Tót de I AM op mijn pad kwam.

De innerlijke ervaring die de I AM biedt, is ogenblikkelijk die van innerlijke rust en vrede.

Zodra je contact maakt met jouw I AM, zul je dit dan ook ervaren.

De I AM brengt in élke situatie harmonie .

Marjolijn Loderichs
I AM Academy oprichter
– 20 jaar ontwikkelings overzicht –

Na de Practioner & Master opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam volgde ik de tweejarige vervolgopleiding ‘Transpersoonlijke Coaching & Counseling’ (TCC) en de Post TCC. Verder deed ik diverse andere verdiepingsmodules om meer gronding te geven aan mijn kennis en mijn vaardigheden, zoals onder meer Ericksoniaanse Hypnose (Anné Linden, New York Training Institute for NLP), Healing Arts, Art of Living, EMDR, Ho’oponopono, zelfhypnose, Spirituele Heling en Access Bars. Pas toen de I AM erbij kwam en ik me consequent hierop leerde focussen, viel al het andere op zijn plek.

Voor wie is deze jaartraining geschikt?

Als je een praktisch toepasbare vorm zoekt die jou direct kan helpen.
Als je als coach/therapeut/trainer werkt en je wilt leren werken vanuit afstemming op het Hogere Bewustzijn.
Als je voelt dat er ‘meer’ is en je dit op een gegronde manier wilt onderzoeken.
Als je snapt dat dat wat je weet je slechts is aangeleerd en als je op zoek bent naar de ‘Waarheid van Zijn’.

Als je innerlijke rust en harmonie in jouw leven wilt ervaren.
Als je toegang wilt hebben tot de kwaliteiten die je NU AL in je draagt maar die je misschien tot nu toe nog niet hebt ontdekt of durft vorm te geven.
Als je werkelijk persoonlijk leiderschap wilt ervaren.
Als je een bijdrage wilt zijn aan een betere wereld.
Als je jezelf wilt ontwikkelen vanuit innerlijke leiding van jouw Hogere Bewustzijn.
Als je jezelf wilt vrijmaken van jouw beperkende conditioneringen.

Wat ik kan, kun jij ook.
Dus: Schakel over van ‘Ego’ naar ‘I AM’.
Wat brengt de jaartraining jou?

De innerlijke ervaring die de I AM direct biedt, is die van innerlijke rust en vrede. Zodra je contact maakt met jouw I AM zul je dit dan ook ervaren. Verder is de I AM in staat om elke situatie in harmonie te brengen. Je moet alleen even weten HOE je je kunt ‘inloggen’ op jouw I AM en wat de ‘commando’s’ zijn waardoor je jouw I AM vóór je kunt laten werken.

Wat de jaartraining jou geeft:

Kennis zodat je kan werken met jouw I AM, waardoor jouw denken en voelen als vanzelf deze frequentie overneemt.
Een groep gelijkgestemden om op bestendige basis mee te groeien.
Structureel de focus op jouw Hogere Bewustzijn, jouw I AM.
Meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen, meer energie, betere zakelijke resultaten, meer kracht, minder stress, meer JIJ.
Beheersing van de “Road Map to Inner Life” in 8 stappen.
  Tools om “Error beliefs” definitief uit je systeem te clearen, honderden mensen gingen je voor.
Het “Conscious creator proces” waarmee je het leven creëert wat echt bij jou past.
Tools zodat jij zelf jouw leven kan bepalen onafhankelijk van ogenschijnlijke invloeden van buiten.
Inzicht hoe jij vanuit dit niveau van bewustzijn anderen ten dienste kan zijn met respect voor jezelf.
Het pad van Zelfrealisatie.

Van: “Het leven overkomt mij.”
Naar: Focus op jouw Hogere Bewustzijn en leven in harmonie.

Reacties op mijn jaartraining deel ik graag met je, maar dan wel anoniem. Zie hier:

“Fantastisch om die harmonie te voelen, de warmte, de emoties. Je hebt me weer tot leven gewekt en dat vind ik heel bijzonder.”

“Al veel gedaan, totdat ik jou hoorde op een video… en gelijk wist ik dat jij iets te vertellen had wat bij mij… als een soort thuiskomen voelde.”

“Wat een goud dat je hier verspreidt, woorden schieten echt tekort.”

“Deze training is ZO prachtig. Ik vind het gewoon een sieraad. En jij bent echt een voorbeeld voor me met je humor, krachtig, helderheid en liefde!”

De I AM jaartraining bestaat uit twee pilaren:

Pilaar 1
Leer een gedegen basis van I AM.

– Door de LIVE trainingen kan je gedegen werken aan jouw I AM, zodat jouw denken en voelen als vanzelf die frequentie overneemt.

Pilaar 2
Samen maken we een practice die bij jou past.

– Je gaat op dagelijkse basis aan de slag met I AM, wat past in jouw drukke leven (want je weet dat het werkt maar het is lastig om te integreren in je drukke dagelijkse leven.)

Na de jaartraining kan je:

Inloggen, commando’s en practice

Ik heb me de afgelopen jaren volledig toegelegd op de wetten van de I AM.
Ik heb na al die jaren een vaste formule ontwikkeld waarin je met al wat bestaande spirituele kennis, moeiteloos je hogere bewustzijn kan activeren. Om zo in harmonie te leven en keuzes te maken vanuit je hogere bewustzijn.
Belangrijk is niet alleen weten HOE je kunt ‘inloggen’ op jouw I AM maar ook wat de ‘commando’s’ zijn waardoor je jouw I AM vóór je kunt laten werken.
Vervolgens ga je dit consistent oefenen/toepassen in jouw leven. Om een passende “practice” op te bouwen. Afgestemd op jouw leven.

‘ERROR beliefs’
Maak jezelf vrij van conditioneringen die je steeds dezelfde ongewenste dingen laten doen.

Door de jaartraining kan jij de ‘error beliefs’ die jij via jouw Denken en jouw omgeving gespiegeld ziet voor eens en voor altijd oplossen. Hierdoor wordt jouw Denken verlost van beperkingen en komt er de ‘waarheid van Zijn’ voor in de plaats.
Je leert hoe jij jouw I AM kunt inzetten om jouw eigen leven te harmoniseren maar ook hoe jij vanuit dit niveau van bewustzijn anderen ten dienste kan zijn.
Je ontvangt praktische en krachtige I AM meditaties die jou kunnen helpen om jezelf goed te voelen in ELKE situatie.
Je leert hoe jij op ELK moment kunt overschakelen naar jouw I AM, gewoon in het dagelijks leven zonder dat je in meditatie hoeft te gaan. Hierdoor ben je in staat om ook in ogenschijnlijk lastige situaties vanuit jouw I AM (die harmonie is) te reageren.

‘The Road Map to Inner Life’
Maak gebruik van de kwaliteiten en capaciteiten van je onderbewustzijn.

Je ‘echte’ Zelf kennen door middel van ‘The Road Map to Inner Life’, een overzicht van de verschillende niveaus van bewustzijn. Deze niveaus van bewustzijn hebben we niet op school geleerd of er van onze ouders over gehoord. Hierdoor hebben we lang onder invloed van het Denken (de zogenaamde Façade Mind oftewel het Ego) geleefd. Die Façade Mind is echter gevuld met ‘error beliefs’ over wie we in essentie ZIJN. Kennis hierover is essentieel om het proces te snappen waarin je zit.

“Spiritueel onderscheidingsvermogen”
Weet vanuit welke bron een ingeving of een gedachte komt zodat je een bewust besluit kunt maken.

Begrip van die verschillende levels van jouw identiteit geeft je een volledige kaart van jouw innerlijk leven, zodat je een basis hebt om jouw (spirituele) ervaringen te herkennen en te interpreteren. Dat is essentieel wanneer je jezelf spiritueel/persoonlijk wilt ontwikkelen. Wat betekent dat? Eigenlijk staat hier dat er nogal wat ‘error beliefs’ zijn die ook over ‘spiritualiteit’ gaan. Lastig want dan denk je het ‘goede’ te doen maar dat ‘goede’ is voortgekomen uit een ‘error belief’ waardoor je jouw vraagtekens kunt zetten bij de zuiverheid van dat ‘goede’. Doordat wij zeer gedegen kennis opbouwen met betrekking tot wat nou wat is, ben je zelf in staat om te herkennen waarmee je nou echt te maken hebt; een ‘error belief’ of ‘intuïtie’.

Het onderbewustzijn is complex en een studie op zich. Deze Jaartraining is er dan ook om studenten op een gedegen, gegronde manier te begeleiden. Het doel is om te leren de ‘I AM’ te belichamen zodat je in alle omstandigheden de innerlijke ervaring kunt voelen die hoort bij dit niveau van bewustzijn, namelijk harmonie.

Nog maar 5 plekken beschikbaar voor de aankomende jaartraining.

Reserveer nu direct je plek,
voor de volgende jaartraining!
Start: maandag 27 januari 

Dit zijn de trainingsdagen:

 

 

maandag 27 januari
maandag 23 maart
maandag 25 mei
maandag 29 juni
maandag 21 september
maandag 26 oktober
maandag 23 november
maandag 4 januari

 

 

“Als we in plaats van E = mc2, accepteren dat de energie om de wereld te genezen kan worden verkregen door liefde, vermenigvuldigd met de lichtsnelheid in het kwadraat, komen we tot de conclusie dat liefde de sterkste kracht is, want het heeft geen grenzen. Na de mislukking van de mensheid in het gebruik en de controle van andere krachten van het universum die zich tegen ons hebben gekeerd, is het dringend noodzakelijk dat we onszelf voeden met een ander soort energie… de liefde.”

Quote Albert einstein in een brief aan zijn dochter.

Van 100% afgekeurd door de ziekte van Lyme naar nu haar ‘droomleven’.

Sara vertelt in een ontroerend verhaal hoe ze dat heeft gedaan, met behulp van de I AM.

Health Coach Roxane overwon haar cocaïne en drank-verslaving dankzij de I AM.

Na jaren zeggen, “Ik ben Roxane Catz, ik ben verslaafd”, veranderde haar leven totaal toen ze de I AM jaartraining ging doen.

Veel cursussen gedaan en nog steeds niet blij… Evelyn over een leven voor de I AM en een leven met de I AM.

Een diep geworteld gevoel van ongelukkig zijn, ondanks vele spirituele cursussen, beheerste haar leven. Door de I AM Jaartraining veranderde haar leven totaal. Ze werd niet alleen simpelweg gelukkig, haar carière nam een geweldige wending.

“Hey Marjolijn, ik zit met een grote smile en een groot warm kloppend hart in de trein. Dankbaar dat je op mijn pad gebracht bent. Dank voor het her-inneren. Je bent een mooi mens dat veel goed doet voor de wereld. Ik vertrouw op jou en het proces. Liefs Albert Sonnevelt” Albert Sonnevelt

De Jaartraining bestaat uit:

8 LIVE bijeenkomsten onder mijn leiding.
Samen gaan we een “practice opbouwen” die bij jou past en creëeren een gedegen fundament om de I AM voor je te laten werken.
Tijdens deze bijeenkomsten is er veel ruimte om te sparren, te onderzoeken, uit te wisselen en uit te proberen.
Ondersteuning in de verschillende vormen, zoals live meditaties, toegang tot een ‘bibliotheek’ met opgenomen meditaties, besloten groep, persoonlijke begeleiding bij jouw proces.
Uitgebreide online leeromgeving (e-learning).
Bereid de lessen voor en beleef de lessen na.Zodat je wat er is geleerd, nog even in jouw eigen tempo precies kan nalopen en verwerken, Deze leeromgeving heeft een enorme meerwaarde. Ik ben zo’n uitgebreide online training, bij alle trainingen die ik heb gedaan, nooit tegengekomen… 
Toegang tot een besloten Facebookgroep die enkel toegankelijk is voor deelnemers van dezelfde groep. In deze groep is er mogelijkheid tot uitwisseling, ondersteuning en is er rechtstreeks toegang tot Marjolijn, haar co-trainer Joyce en de assistants van de groep. Je kunt ze vragen stellen en ze zijn blij als ze je kunnen helpen,
Inspirerende mails om je te helpen zonder moeite een practice op te bouwen en vast te houden.

Ik doe er alles aan om samen met jou een practice te ontwikkelen die bij jou past. Dit kunnen ook persoonlijke mailtjes van mij zijn, om je te blijven herinneren aan je “Practice” .

Reserveer nu direct je plek,
voor de jaartraining !
Start: maandag 27 januari

Meer informatie nodig?
Of wil je wellicht weten of de jaartraining wel bij jou past?

De 8 LIVE bijeenkomsten van de eerst volgende jaartraining staan op de volgende data gepland:

maandag 27 januari
maandag 23 maart
maandag 25 mei
maandag 29 juni
maandag 21 september
maandag 26 oktober
maandag 23 november
maandag 4 januari

Wil je wel, maar kan je niet op deze data. Laat het ons dan even weten. Stuur een mail naar support@iamacademy.nl

Klaar voor leven in meer harmonie?