fbpx

Onze lieve, leuke collega Mindy is mama van – inmiddels bíjna – 3 kids (ze is in verwachting 🙂 ). ‘I AM-en’ en het gebruik van de Prayers uit het boek ‘I AM – Woorden met helende kracht’ zijn heel normaal in haar gezin. Mindy deelt een mooi voorbeeld hiervan, met dochtertje Nova:

“Ik breng mijn dochter Nova (9 jaar) naar bed. Ik geniet van deze momenten samen. ’s Avonds, met zijn tweetjes, in alle rust, warm in bed. Zoals altijd nemen we de dag door.

Ze is een beetje verdrietig en ze weet niet zo goed waarom. Ze vertelt me dat ze op school buikpijn had. Ze is bang dat ze daarom niet kan slapen. “Straks heb ik morgen weer buikpijn”. Ik vraag of ze samen met mij een prayer uit wil spreken; dit doen we vaker. Ze is echter wat moe en emotioneel. Ik stel voor dat ik een prayer uitspreek voor ons samen. Ze knikt instemmend. 

Zoals altijd vraag ik haar of ze haar ogen wil sluiten en met haar aandacht naar haar hart wil gaan. Ik heb haar eerder uitgelegd hoe ze een gevoel van liefde & dankbaarheid op kan roepen. Vaak benoem ik dan haar kleine neefje Jaxx en ze voelt meteen de liefde stromen. Ik laat haar bewust rustig in- en uitademen en de focus op haar hart houden. Terwijl we samen zo liggen en een gevoel van liefde en dankbaarheid stroomt, vraag ik haar om deze liefde naar haar I AM te sturen, naar haar Goddelijk Zelf. Ze weet inmiddels dat dit een ‘Kracht’ in haar is. We liggen zo even naast elkaar en ik voel dat ze meer en meer ontspant en wat uit haar ‘denken’ komt. Ook haar verdriet verdwijnt. Ik leg haar uit dat ze niet haar emoties is. Ze kan en mag er zelf voor kiezen om zich goed te voelen. We nemen samen een besluit: deze dag sluiten we af. En na een heerlijke nacht zal ze sterk en gezond opstaan. En we weten nu al dat morgen een geweldige dag gaat worden. Dank U, I AM. 

Wanneer ik haar de volgende dag ’s middags ophaal, is ze super vrolijk en zegt ze: “Mama, ik had vandaag geen buikpijn en het was heel leuk op school”. Ik moet lachen en ik zeg: “Maar dat weet ik toch, schatje”. Ze kijkt me aan en geeft me een kusje. “Later als ik groot ben ga ik ook de I AM doen”.

Ik denk alleen maar bij mezelf: maar dat doe je al!

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest