fbpx

Tijdens het prachtige ‘I AM Light Online Event’ mochten we ons de hele dag ‘onderdompelen’ in I AM.

Jaartraining deelnemer Bob van Wees was te gast tijdens deze dag, om zijn ‘I AM’ ervaringen te delen. Bob heeft de jaartraining samen met zijn zus Nancy gevolgd. Hoewel hij zichzelf nooit als ‘spiritueel’ bestempeld had, voelde hij vanaf dag 1: ‘Dit is waar ik moet zijn; het voelt ‘waar’ wat ik hier leer; hier ‘zit’ iets’.

Bob licht tijdens het gesprek met Lisa een tipje van de sluier van de Online Jaartraining op: hij vertelt over het doen van ‘CCP’s’. Dit staat voor het ‘Conscious Creator Process’, een hele mooie procedure die je leert tijdens de training, waarmee je heel bewust de energie leert klaarzetten voor de dag, of voor iets groots of belangrijks. (Oh ja: enkel de titel van de procedure is in het Engels; het ‘Bewuste Creatie Proces’ en de hele training worden in het Nederlands gegeven. 😉)

Ook vertelt Bob over het belang en het effect van het doen van prayers, wat zijn deelname aan de jaartraining voor uitwerking heeft op zijn omgeving en nog veel meer. Een leuk en inspirerende verhaal van een leuke en inspirerende man. De fantastische reacties in de chat na afloop van zijn gesprek zeggen het allemaal, zoals: ‘Bob for president’ en ‘Bob is een prachtige inspiratiebron’ 

Bekijk hier het gesprek tussen Bob en Lisa 

Wil je meer weten over de Online Jaartraining (start 23 maart)? Neem dan een kijkje op onze Online Jaartraining pagina. Of wil je liever even bellen met ons? Ons nummer is 020-2443230.

 

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest