De Gabriel Methode

De Gabriel Methode is een holistische benadering van afvallen. Het is geen dieet! De Gabriel Methode is ontwikkeld door Jon Gabriel die morbide obesitas had, ondanks dat hij alle diëten onder de zon had geprobeerd. Toen hij door een speling van het lot de aanslagen van 9/11 overleefde, zag hij dit als een healing signal en besloot om met zichzelf te gaan samenwerken en zijn hart te gaan volgen. Vanuit deze samenwerking met zichzelf en het luisteren naar wat zijn lichaam en systeem hem lieten zien, ontdekte hij dat er 4 redenen achter het vasthouden (of ogenschijnlijk niet los kunnen laten) van overgewicht zijn;
– mentale redenen
– emotionele redenen
– fysieke redenen
– energetische redenen

Door die redenen aan te pakken, kan het lichaam zich weer ontspannen en haar zelfregulerende en zelfhelende aspecten inzetten om op een normaal gewicht te komen en blijven. Je kunt de methode zelf toepassen, maar velen kiezen voor coaching/counseling als ondersteuning bij bijvoorbeeld emotioneel lichaamswerk.

De methode maakt onder andere gebruik van visualisaties om het systeem te ondersteunen en beperkende overtuigingen lost te laten. Het beveelt Ho’oponopono aan als tool om energie te clearen.

Ondanks dat de Gabriel Methode bekend staat als een methode om te helpen bij gewichtsverlies, gaan de principes van deze methode eigenlijk over het vrij laten stromen van de Volmaakte Levensenergie. Zodat die energie je de weg naar zelfheling en Zelfrealisatie kan laten zien. Afvallen is het gevolg van de ontspanning die hiermee gepaard gaat. Het lichaam kan vanuit de connectie met de Volmaakte Levensenergie weer haar gezonde vorm aannemen. 

Wil je ook je volmaakte levensenergie voelen en ben je nieuwsgierig geworden naar de I AM? Doe vrijblijvend onze gratis 5-daagse meditatietraining! Klik hier om deze videotraining meteen te ontvangen. 

 

Marjolijn Loderichs

Rescue RemedyI AM Academy oprichter Marjolijn Loderichs is gespecialiseerd in het werken met de verschillende lagen van het (onder)bewustzijn. Zij volgde diverse trainingen en opleidingen in diverse onderwerpen zoals NLP, EFT, Tachyon Therapie, Access BARS van Access Consciousness, Ho’oponopono, Healing Arts, Transformational Breathing en Art of Living, omdat zij vanuit verschillende disciplines in staat wilde zijn tools aan te reiken die nodig leken om te ontwikkelen.

Tevens is zij getraind in ‘The One Method’, een training die voorbij de Mind gaat en haar coachings tilde naar een geheel nieuw niveau van begeleiding en inzicht. Hierbij werd gekeken naar de verstoringen die er in de energie kunnen zitten waardoor bepaalde problemen zich maar NIET om laten zetten. Toch bleek ook dit niet het antwoord te zijn op de wens om bepaalde problemen blijvend op te lossen. Het antwoord op die wens kwam in de vorm van de ‘I AM’. Toen Marjolijn leerde over de I AM was het alsof alles in eens ‘klikte’, alsof de puzzel ineens compleet was. Kennis van de bewustzijnsniveaus waren het onontbeerlijke kader dat zij nodig had om tot een diep begrip van zichzelf (en de anderen) te komen.

I AM Academy staat voor “Happiness, Harmony and Healing”.
De essentie van wie je bent, heeft een geheel andere kwaliteit dan jouw ego (jouw ‘automatische’ denken). Jouw essentie – jouw I AM – IS harmonie. NU AL. Het is het deel van jou dat nooit is ‘aangeraakt’, nooit is gekwetst, jouw ‘Hoger Zelf’. Jouw I AM heeft het vermogen om disharmonie te harmoniseren en op te lossen en het heeft NIETS te maken met het denken. Je bent het NU al en je kunt er DIRECT mee werken als je leert HOE. Wanneer je dit kunt, kan je op elk moment van de dag reageren vanuit jouw I AM in plaats vanuit jouw geconditioneerde patronen.

Doe je mee met de gratis ochtend live meditatie?
 

 

Geen zorgen, ik houd ook niet van SPAM