fbpx

We vroegen zangeres én I AM coach Evelyn Kallansee om een prayer op muziek te zetten en te zingen. Evelyn is ‘I AM-er’ van het eerste uur en woont sinds enige tijd permanent in Ierland. Ze schreef het nummer samen met de in Ierland zeer bekende gitarist/zanger Declan Sinnott.

‘The love light’ is het eerste officiële I AM Academy lied. Geniet er van, of beter: zing mee! Zanger Jason Mraz zei het al in één van zijn songs: ‘They say when you sing, you’re praying twice. Don’t that sound nice? Oftewel: als je zingt, bid je twee keer. Klinkt dat niet fijn?

The Love Light

I can feel it
I can hear it
I can feel it
I can be it

The Light of God surrounding me
The Love of God enfolding me, I AM
The Power that’s protecting me
The Presence watching over me
I AM

I can feel it
I can hear it
I can feel it
I can be it

I AM the Light surrounding me
I AM the Love enfolding me, I AM
The Power that’s protecting me
The Presence watching over me
I AM 

I AM the light that never fails 
I AM the love that will prevail
I AM the fire in my heart I can ignite
I AM the door that’s never shut

The God that’s anchored in my heart
I AM awareness that has been
here from the start

I can feel it…

The light of God surrounding me

The love of God enfolding me
I AM

Written & composed by Evelyn Kallansee & Declan Sinnott
© I AM Academy, 2020

Blijf op de hoogte met I AM nieuws:

    Pin It on Pinterest