fbpx

Online Jaartraining 1

Transpersoonlijke ontwikkeling en leiderschap

Online Jaartraining 1

Start woensdag 24 mei 2023

Inhoud

 • Kennis over de bewustzijnslagen
 • Kennis over de spirituele wetten
 • Ontwikkel spiritueel onderscheidingsvermogen
 • Ontwikkel een dagelijkse ‘practice’

Gedegen, praktische begeleiding door Marjolijn en ervaren I AM trainers en coaches.

Activeer jouw focus op jouw Hogere Bewustzijn, I AM

De I AM Presence is de Aanwezigheid in jou, die de Bron is van de Volmaakte Levensenergie die door alles en iedereen heen stroomt en die in essentie ‘Volmaakt’ (lees: zuiver) is. De innerlijke ervaring die de I AM biedt, is die van rust en vrede.
Door focus op jouw I AM, de ‘Presence’ die JIJ BENT, kun je harmonie ervaren in elke situatie. Leer hoe jij dit toepast.

‘I AM-en’ is geen methode. ‘I AM’ betekent gewoon ‘IK BEN’. Het verwijst naar niets meer of minder dan naar je Ware Zelf. En het mooiste is: Jouw Ware Zelf is al ‘heel en compleet’. Alles wat je wenst voor jezelf in jouw Leven, voel je wanneer je je leert focussen op jouw I AM, jouw Ware Zelf. En als je dan vervolgens ook nog leert hoe het bewustzijn werkt en welke Spirituele Wetten er zijn, heb je de perfecte combinatie om Meester te zijn over jouw Leven.

In onze Online Jaartraining krijg je een gedegen, praktische begeleiding die je hierbij helpt. Zodat je zelf in staat bent om dat wat je leert toe te passen in jouw leven!

the power of life i am academy

Schrijf je in voor de Online Jaartraining

Startdatum woensdag 24 mei 2023
De prijs van de online jaartraining is €1.750,- (incl. 21% BTW).

Betaling in één, vier of twaalf termijnen is mogelijk

Wat brengt de Online Jaartraining jou?

De innerlijke ervaring die de I AM direct biedt, is die van innerlijke rust en vrede. Zodra je weer bewust contact maakt met jouw I AM ervaar je dit direct. Jouw I AM is in staat om elke situatie in harmonie te brengen. Je moet alleen weten HOE.

Wat de jaartraining jou geeft:

Kennis zodat je snapt hoe jouw bewustzijn werkt. Inzicht in hoe het ego is opgebouwd en hoe dit jouw Leven negatief beïnvloedt. Leer je o.a. de belangrijkste Spirituele Wet (The Law of Life) en hoe jij deze vóór je kan laten werken in plaats van tegen je. Leer je jouw Ware Zelf die harmonie IS weer voelen waardoor jouw denken en voelen als vanzelf deze frequentie overneemt.
Een groep gelijkgestemden om op bestendige basis mee te groeien.
 Tools om jouw focus te bekrachtigen op jouw Hogere Bewustzijn, jouw I AM.
Meer innerlijke rust, meer zelfvertrouwen, meer energie, betere zakelijke resultaten, meer kracht, minder stress, meer JIJ.
Tools om “Error beliefs” definitief uit je systeem te clearen.
Het “Conscious creator proces” waarmee je het Leven creëert wat echt bij jou past (vanuit overgave naar jouw Ware Zelf).
Tools zodat jij zelf jouw Leven kan leven onafhankelijk van ogenschijnlijke invloeden van buiten.
Inzicht hoe jij vanuit dit niveau van bewustzijn anderen ten dienste kan zijn met respect voor jezelf.
 Ondersteuning op het Pad van Zelfrealisatie.

Van ‘Het leven overkomt mij’
naar focus op jouw Hogere Bewustzijn en leven in harmonie.

“Ik word steeds enthousiaster en we zijn pas op de helft, of nog niet eens. Wooww, ik heb er geen woorden voor, wat is dit een gave training… iedereen zou ‘m moeten doen!!”

Patries

“Ik ben veel minder verlegen en durf me uit te spreken. Ik voel me heel vrij en in balans. I AM heeft me heel veel gebracht, op heel veel terreinen.”

Desirée

“Zo helder en duidelijk is het me nog nooit verteld en uitgelegd.”

Fedde

“Steeds meer ervaar ik de harmonie in mij die ik werkelijk ben. Ik ervaar dit als de meest indrukwekkende, snel helende cursus die ik ooit heb gevolgd.”

Inge

De online jaartraining bestaat uit twee pilaren:

 

Pilaar 1: Bouw een gedegen kennis op over de Bewustzijnslagen.

 

Door de online LIVE trainingen bouw je een gedegen kennis op over de lagen in het Bewustzijn. Je leert jouw focus te houden op de bewustzijnslaag van I AM, zodat jouw denken en voelen als vanzelf die frequentie overneemt.

Pilaar 2: Samen maken we een practice die bij jou past.

 

Je gaat op dagelijkse basis aan de slag met het integreren van de opgebouwde kennis en het leren focus houden op wat je wél wilt ervaren, op een manier die past in jouw leven.

Inloggen, commando’s en practice

Marjolijn heeft zich de afgelopen jaren volledig toegelegd op het honoreren van de spirituele wetten.
Zij heeft in al die jaren een heldere manier van overdragen van deze kennis ontwikkeld, zodat jij, al dan niet met al wat bestaande spirituele kennis, moeiteloos je focus op jouw Hogere Bewustzijn kan activeren. Om zo in harmonie te leven en keuzes te maken vanuit wie JE werkelijk BENT.
Belangrijk is niet alleen weten HOE je kunt ‘inloggen’ op jouw
I AM, maar ook wat de ‘commando’s’ zijn waardoor de energie van jouw Ware Zelf vóór je gaat werken in plaats van tégen je.

Werkelijk heel bijzonder; soms dekken woorden niet de lading. Het was zo overweldigend! Zoveel tranen, glimlachen, hardop lachen, druk, opluchting, ja wat niet. De live les zat prachtig in elkaar. Wat mij zo opvalt is dat het zo liefdevol is – iedereen naar elkaar toe, naar ons toe – dat doet bijna pijn in het hart… (ik bedoel positief).

Nicole (na de eerste lesdag)

Een voorproefje van een les?

Tijdens de online live lessen wordt de kennis gedeeld die je had moeten leren toen je op de lagere school zat. En dat dit Waarheid is, voel je. En de reden waarom je dit voelt, is omdat deze Waarheid IN je zit. Het gaat over jezelf. Jezelf in het diepst van je Wezen. Daarom geven de lessen die gegeven worden ook zoveel goede energie. Ze herinneren je aan wie JE werkelijk BENT. In deze video zie je een klein stukje uit een les. En luister ook eens hoe bemoedigend het is, vooral op het einde van de video. Weet dat je als deelnemer bij ons echt in een warm Veld terecht komt, waarin we er voor elkaar zijn. En waarin de focus er vooral op ligt dat jij het zelf kan! Omdat JE het allemaal allang BENT! Je hoeft het jezelf alleen maar te herinneren… ;-)

“Spiritueel onderscheidingsvermogen”
Weet vanuit welke bron een ingeving of een gedachte komt zodat je een bewust besluit kunt maken.

Begrip van de verschillende niveaus van het Bewustzijn geeft je een volledige kaart van jouw innerlijk leven, zodat je een basis hebt om jouw (spirituele) ervaringen te herkennen en te interpreteren. Dat is essentieel wanneer je jezelf spiritueel/persoonlijk wilt ontwikkelen. Wat betekent dat? Eigenlijk staat hier dat er nogal wat ‘error beliefs’ zijn die ook over ‘spiritualiteit’ gaan. Lastig, want dan denk je het ‘goede’ te doen, maar dat ‘goede’ is voortgekomen uit een ‘error belief’ waardoor je jouw vraagtekens kunt zetten bij de zuiverheid van dat ‘goede’. Doordat wij zeer gedegen kennis opbouwen met betrekking tot wat nou wat is, ben je zelf in staat om te herkennen waarmee je nou echt te maken hebt; een ‘error belief’ of ‘intuïtie’.

Het onderbewustzijn is complex en een studie op zich. Deze Jaartraining is er dan ook om studenten op een gedegen, gegronde manier te begeleiden. Het doel is om te leren de ‘I AM’ te belichamen zodat je in alle omstandigheden de innerlijke ervaring kunt voelen die hoort bij dit niveau van bewustzijn, namelijk harmonie.

Praktische informatie Online Jaartraining 1

Start: woensdag 24 mei 2023

De online live lessen zijn op woensdag, van 09.30 – 12.30 uur, op de volgende data:

17 mei 2023 | Kick-off & kennismaking*
Forumleiders

24 mei 2023 | lesdag 1
Trainers Marjolijn 
Loderichs & Joyce Chamaoun

7 juni 2023 | dag 2
Trainer Lucia Orlando

21 juni 2023 | dag 3
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

5 juli 2023 | dag 4
Trainer Lucia Orlando

2 augustus 2023 | Zomerles met ‘praktische tips voor de zomervakantie’
(van te voren opgenomen)

6 september 2023 | dag 5
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

20 september 2023 | dag 6
Trainer Lucia Orlando

11 oktober 2023 | dag 7
Trainer Lucia Orlando

1 november 2023 | dag 8
Trainer Lucia Orlando

15 november 2023 | dag 9
Trainer Mariske Hekkenberg

29 november 2023 | dag 10
Trainer Lucia Orlando

20 december 2023 | dag 11
Trainers Marjolijn Loderichs, Joyce Chamaoun

10 januari 2024 | dag 12
Trainer Lucia Orlando

24 januari 2024 | dag 13
Trainers Marjolijn Loderichs  & Mariske Hekkenberg

7 februari 2024 | dag 14
Trainer Lucia Orlando

28 februari 2024 | dag 15
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

13 maart 2024 | dag 16
Trainer Lucia Orlando

10 april 2024 | dag 17
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

24 april 2024 | dag 18
Trainer Lucia Orlando

15 mei 2024 | dag 19
Trainers Marjolijn Loderichs & Joyce Chamaoun

*NB: Alle live dagen zijn terug te kijken, als je er niet live bij aanwezig kunt zijn

Dit zijn jouw trainers

Marjolijn Loderichs
Marjolijn Loderichs is de oprichter van de I AM Academy en hoofdtrainer van de jaartrainingen. Waar het een aantal jaren in een intieme setting begon, is het nu uitgegroeid tot een grote, succesvolle academy. Een gedegen en impactvolle eerste en tweede jaar I AM trainingen, online programma’s en events staan nu bij ons op de agenda. Naast dat Marjolijn vele van de trainingen geeft, is zij ook de mama, de richtinggever en inspiratiebron in onze academy. Wil je meer over Marjolijn en haar achtergrond weten? Klik hier.

Joyce Chamaoun
Joyce is co-trainer van Marjolijn in het 1e en 2e jaar van de online jaartraining.
Daarnaast werkt zij bij ons op kantoor als content manager en ontwikkelt zij (samen met Marjolijn) al onze (online) programma’s. Zij heeft een fijne I AM focus en is heel helder in haar uitleg. Zeer praktisch en met humor. Haar lach werkt aanstekelijk. Probeer die maar eens te ontlokken.

lucia i am academy

Lucia Orlando
Lucia begeleidt als trainer een aantal dagen van Online Jaartraining 1 en geeft als een van de I AM coaches 1 op 1 sessies. Zij is een zeer geïnspireerde vrouw die tijdens haar I AM reis heel duidelijk heeft gevonden, dat dit de manier is om haar spiritualiteit en al haar kennis over te brengen. 
Al meer dan 15 jaar is zij energiewerker, holistisch masseur en coach. Als trainer is zij een frisse, heerlijk praktische en gegronde teacher.

lucia i am academy

Mariske Hekkenberg
Mariske begeleidt als trainer een aantal dagen van Online Jaartraining 1 en 2 en is supervisor in de forumgroepen. Ze heeft een ijzersterke Presence, staat altijd voor je klaar en niets is haar teveel. Ze is naast trainer en online communicatie manager bij de I AM Academy ook I AM coach. Ze geeft 1- op-1 sessies in haar eigen praktijk en is een geweldige zangeres. Met haar heldere uitleg is Mariske voor jou een fijne, persoonlijke hands-on steun, voor jouw vragen over I AM.

Wie kom je nog meer tegen?

Nelleke i am academy

Ellen van Zonneveld
Ellen begeleidt je op het forum van de online omgeving. Ze staat bij ons bekend om haar doortastende gegrondheid in I AM. Ze beantwoordt alle vragen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Zelf heeft ze de jaartrainingen ook doorlopen, en bij het volgen van haar pad werd haar duidelijk dat ze deelnemers graag wil ondersteunen. Het kan heel goed dat je haar al wel eens gesproken of gemaild hebt, want ze werkt ook op support! 

Evelyn i am academy

Evelyn Kallansee
Evelyn is één van de eerste deelnemers ooit aan de I AM Academy. Ze geeft 1-op-1 sessies als I AM coach en ze geeft afwisselend met de trainers en coaches de online live meditaties.

Evelyn heeft zich gespecialiseerd in SOMA Breath© / ademhalingstraining; een onderdeel van de Online Jaartraining.

Voor wie is deze online jaartraining geschikt?

Als je een praktisch toepasbare training zoekt die jou direct kan helpen.
Als je als coach/therapeut/trainer werkt en je wilt leren werken vanuit afstemming op het Hogere Bewustzijn.
Als je voelt dat er ‘meer’ is en je dit op een gegronde manier wilt onderzoeken.
Als je snapt dat dat wat je weet je slechts is aangeleerd en als je op zoek bent naar de ‘Waarheid van Zijn’.

Als je innerlijke rust en harmonie in jouw leven wilt ervaren.
Als je toegang wilt hebben tot de kwaliteiten die je NU AL in je draagt, maar die je misschien tot nu toe nog niet hebt ontdekt of durft vorm te geven.
Als je werkelijk persoonlijk Leiderschap wilt ervaren.
Als je een bijdrage wilt zijn aan een betere wereld.
Als je jezelf wilt ontwikkelen vanuit innerlijke leiding van jouw Hogere Bewustzijn.
Als je jezelf wilt vrijmaken van jouw beperkende conditioneringen.

‘I AM betekent alles voor mij’.

Oud-jaartraining deelneemster Osca vertelt hoe I AM precies op het juiste moment op haar pad kwam, toen ze dit het hardst nodig had. Het betekende voor haar een ommekeer in haar leven.

‘Voorheen had ik niet voor de camera gedurfd’.

Desirée vertelt hoe haar leven op meerdere vlakken in positieve zin veranderd is door het volgen van de jaartraining.

I AM bracht Geert van twijfel naar ‘innerlijk weten’.

Geert vertelt hoe I AM hem gebracht heeft van twijfel naar een ‘innerlijk weten’, waardoor hij zijn bedrijf weer richting heeft kunnen geven. Waar hij eerst introvert was, heeft hij zijn drive om naar buiten te treden hervonden en durft hij zichzelf te laten zien zoals hij is.

Veel cursussen gedaan en nog steeds niet blij… Evelyn over een leven voor de I AM en een leven met de I AM.

Een diep geworteld gevoel van ongelukkig zijn, ondanks vele spirituele cursussen, beheerste haar leven. Door de I AM Jaartraining veranderde haar leven totaal. Ze werd niet alleen simpelweg gelukkig, haar carière nam een geweldige wending.

Health Coach Roxane overwon haar cocaïne en drank-verslaving dankzij de I AM.

Na jaren zeggen, “Ik ben Roxane Catz, ik ben verslaafd”, veranderde haar leven totaal toen ze de I AM jaartraining ging doen.

“Hey Marjolijn, ik zit met een grote smile en een groot warm kloppend hart in de trein. Dankbaar dat je op mijn pad gebracht bent. Dank voor het her-inneren. Je bent een mooi mens dat veel goed doet voor de wereld. Ik vertrouw op jou en het proces. Liefs Albert Sonnevelt”
Albert Sonnevelt

De online jaartraining bestaat uit:

 19 online (LIVE) bijeenkomsten, 1 kick-off sessie + 1 vooraf opgenomen ‘zomerles’ onder begeleiding van Marjolijn Loderichs en de andere I AM trainers.
Tijdens dit jaar organiseren we ook 3 keer een speciale online ‘Sharing Sessie’ waarin deelnemers in beeld kunnen komen om hun ervaringen te delen en vragen te stellen.
Samen gaan we een ‘practice’ opbouwen die bij jou past en creëren we een gedegen fundament om de energie van wie JE BENT vóór je te laten werken.
Tijdens de online bijeenkomsten is er ruimte om te sparren, te onderzoeken, uit te wisselen en uit te proberen.
Ondersteuning in de verschillende vormen, zoals live meditaties, toegang tot een ‘bibliotheek’ met opgenomen meditaties, een online besloten groep, persoonlijke begeleiding bij jouw proces.
Uitgebreide online leeromgeving (e-learning). Tijdens een kick-off bijeenkomst maken we je stap voor stap wegwijs in deze omgeving.
Bereid de lessen voor en beleef de lessen na, zodat je wat er is geleerd in jouw eigen tempo precies kan nalopen en integreren. De online leeromgeving heeft een enorme meerwaarde.
Toegang tot een besloten community groep die enkel toegankelijk is voor deelnemers van dezelfde groep. In deze groep is er mogelijkheid tot uitwisseling en ondersteuning. Er is rechtstreekse begeleiding van de forumleider en de trainers en je kunt vragen stellen aan Marjolijn.
Inspirerende posts in de besloten groep, om je te helpen zonder moeite een practice op te bouwen en vast te houden.

 

 

Meestgestelde vragen

Heb je vragen? Lees hieronder de antwoorden op vragen die het meest worden gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen of mocht je meer informatie willen ontvangen, laat het ons gerust weten.

Waar kan ik reviews bekijken over deze training?
Je kunt op Springest.nl terecht voor de reviews van deze training. We zijn trots op de waardering van 9.7 uit meer dan 25 beoordelingen.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de lessen?

Wij denken dat je met een uur per dag of een paar avonden in de week echt al een hele mooie stap kunt maken. Het gaat niet om de snelheid, maar om het proces. Geef hier jouw eigen invulling aan. Er is veel te leren en te ontdekken.

Tot wanneer kan ik me aanmelden?

We starten op 23 mei 2023. Je hebt tot 23 mei, 18.00 uur, de tijd om je aan te melden.

Het is online; heb ik dan wel een stok achter de deur om aangehaakt te blijven?

Je ontvangt elke week een mail zodra de nieuwe les beschikbaar is. De live meditatie op maandagavond is een heel fijn moment om het levende veld van de groep te ervaren. Je kunt in de online omgeving een oproep doen voor een buddy, zodat jullie elkaar kunnen motiveren. Ook kun je er zelf voor zorgen actief te zijn in het forum. Uiteindelijk is het natuurlijk je eigen verantwoordelijkheid. wink

Kan ik ergens terecht met mijn vragen over de lesstof?

Jazeker! Je wordt lid van een besloten forumgroep, waar de I AM forumleiders jouw vragen liefdevol beantwoorden en je begeleiden. Ook kun je ervaringen delen met de andere deelnemers binnen deze forumgroep.

Ik ben niet zo handig met computers; kan ik dit ook?

Geen zorgen. Voordat de lessen van start gaan, nodigen we je uit voor een online ‘kick-off’ bijeenkomst, waarin we je stap voor stap onze makkelijke online leeromgeving laten zien. We zijn er voor je en helpen je graag; na de opstart vindt iedereen zijn of haar weg. Er zijn ook veel 65+ deelnemers, waarvan een aantal minder ‘handig’ met computers. We hebben iedereen kunnen helpen.

Kan mijn werkgever de training betalen?

Ja, dat gebeurt vaak. Je kunt dit overleggen met jouw werkgever. Wij verzorgen een factuur voor je werkgever, als je ons hierover een mail stuurt via contact@iamacademy.nl.

Wat als ik, ondanks alles, niet tevreden blijk te zijn?

Mochten de trainingen van I AM Academy, om wat voor reden dan ook, binnen de garantietermijn van twee weken niet bevallen, dan krijg je direct jouw geld terug. Je stuurt gewoon een email naar support@iamacademy.nl.

Kan ik in termijnen betalen?

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar: in één keer, in 4 of in 12 gelijke termijnen.

Bij betaling in termijnen rekenen we eenmalig €30,- administratiekosten.

Krijg ik korting als oud-deelnemer van een online jaartraining?
Ben je oud-deelnemer van één van onze jaartrainingen en wil je graag opnieuw meedoen met deze Online Jaartraining? Dan hebben we een prachtig aanbod voor je! Stuur ons gerust een bericht via contact@iamacademy.nl.

Heb je vragen over deze training?

Laat je terugbellen door Sandra Hartsuiker-Cortenbach voor meer informatie.

Wil je teruggebeld worden?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

  Selecteer de gewenste datum

  Voorkeurstijd (tijdens kantooruren):

  Ons bellen mag natuurlijk ook: 020 – 244 3230

  Pin It on Pinterest